Scudo Sports

2008 Sedona ve Diğer Yenilikler

Scudo
@HaliliOzturk

Halil abi x11 almak için ön kayıtmı yaptırmız lazım? bn en az 1 tane sipariş edecem ama tam belli değil ondan kayıt yaptırmak istemiom.

781 mükemmel. Renk uyumu, parçalar hepsi mükemmel. Fiyatlar konusunda ne zaman haber alabiliriz Halil?

Hakikaten cok guzel bir haber topigi hazirlamissin Halilcim.
Konu kadar sunus tarzin da cok hos.
Tesekkurler.
Ileriki zamanlarda da devamini bekleriz. :)

@gurkankas

Hayır kayıt yaptırmana gerek yok. Ürünler geldiğinde tüm Sedona bayilerinde satışa çıkacak. İstediğin zaman temin edebilirsin.

Birşey merak ettim.Borla'nın dış görünüş değişikliği dışında 2007 modeline göre yapılan değişiklikler nelerdir?2008 modelinin fiyatı neden daha fazla?Teşekkürler.

Çok güzel yenilikler bunlar ve bize bu yenilikleri sunan ve emek harcayan herkese teşekkürlerimi sunarım :.:)

Sedona 761 12.3 kg olarak tartılmıştır

x11 cok guzel ama onun da ömrü ben hareket yaparsam 5 veya 6 ay ancak ama sd721 sen saglam görülüyor 721 ancak 4 ay gitti sonra kadro ıptal sedona 2008 saglamdır umarım

@trıal

721 çok bile gitmiş, XC kadrosu ile hareket yaparsanız daha uzun dayanmasını zaten bekleyemezsiniz.
X-11 konusunda bir şey diyemeyeceğim, ancak zaten dikkati çekmek gerek, bu kadro da trial değil, DJ kadrosu. Arada fark var...

2007 borlam (vitra) ile gayet memnunum :D soranlara da şiddetle tavsiye ediyorum.. performans/fiyat oranı gayet yüksek... yani yüksek performans, düşük fiyat :)

paylaşım için de teşekkürler, kaliteli bi yazı olmuş, vefotograflar da çok ii çekilmiş... tebrikler...

x11 hem guzel hemde fiatı diğerlerine gore uygun cok guzel bir bısıklet olmuş.

bende sd 311 çok beğendim 311 alıcam inşallah çok güzel rengi dizaynı of bittim inşallah fiyatlar beli olur

ya benimde bişey dikatimi çekti halil kardeş şimdi bisikletlerin tanıtım yazıları varya yani bisiklet resmi ve bisikletin malzemelerini yazdıkları üzerinde olan parçaların yazıldığı yer orda kadro diyor kadronun numarası yazıyor ama kadronun madesini yazmıyor benmi yanlış okuyorum hep böyle çünki bilen var bilmiyen var kafam karıştı

Arkadaşlar fiyatlar belli oldu, Atilla Bisiklet açıkladı sanıyorum ilk olarak, kendilerinin forumdaki bölümüne bakabilirsiniz.

Kadroların alaşımları ve teknik detayları belli, kadroların üzerlerindeki etiketlerde yazıyor ancak çok fazla model olduğu için ben hepsini not alamadım. Detaylı açıklama sanıyorum yetkililerce yapılacaktır.

Geri