Scudo Sports

200 ytl bütçem var

Erdi Buyuran

Aktif Üye
Tepki
38
arkadaşlar bütçem maxsimum 200 ytl iyi bir bisikelt almak istiyorum sadece önde amortisor olsun yeter. düz yol bazende arazi yolalrında kullanıcam ne önerirsiniz?

Scudo
2 el. bile bulamazsın sanırım 200 ytl ye.Sanırım bu fiyata Salcano Excel olur heralde.Ama o bisiklet ne alüminyum kadro ne de önde amortisörlü.Linki (link)

üstüne 80 lira kat salcano ng 650 al derim.Ama excel de olabilir.

yoo yoo excel düşünme bile.200 ytlye anca iyi bir bisiklet istiyorsn 2.ellere bakmanı onerırım.borla gıbı oda zor şansına çıkar belki.Salcano NG650 önerırım o fıyata.

walla ben olsam 200 ytl mi heba etmem parça parça toplamaya baslarım param olduk ca toplardım ama sen bilirsin...

yaşınızı ve boyunuzu yazar mısınız?

@b1rkan

önerdiğin bisiklet hoşuma gitti fakat kadro şekli düz olsa daha yi olurdu

Salcano Excel modeli yeğenimde var, yaklaşma derim. Belli bir km sonrasında göbek dağılıyor, vitesler bozuluyor. Üzerine biraz daha katarak shimano vites grubuna sahip bir bisiklet bak derim, kasetli ruble olmasıda harika olur. Acele edersen yeğenim gibi Salcano Excel tarzı bir bisiklet alırsın pişman olursun.

bitmedi ya var hala.bi seçim yapamadım benim de max.limit 200lira.en sonunda kızıp gidip 2.el en adisini alıcam 70-80 kaça veriolarsa:))

@b1rkan

ben de aynı bisikleti tavsiye edecektim ama arkadaşın boyu 1.60 ın üzerindeyse hiç bakmasın iki büklüm sürer yoksa

Geri