Scudo Sports

2. Polonez Adampol Mtb Kupası Fotoğrafları ve İzlenimlerimizi burada toplayalım!...

Scudo
Çok güzel yakalamışsınız uçuş anını, arkada da sanırım Mustafa Sayar yakın takipte...

parkurun ıslak kısımları kırıcı olmuş galiba . Bilal Kardeşim herzmanki gibi döktürmüş tebrikler gerçekten burada güzelbahçede görmüştüm çok beğenmiştim Bilal bir başka gidiyor valla
Hakancım resimler harika yasin kardeşime çok geçmiş olsun acaba sonuçları buradan görmemiz münkünmü :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: t-genc
slm videoyu izleyen varmı? dehşet inisler var :mad: :mad: cıkısı unutmmaklazım bihaylı zorlayıcıydı hele o patıkalar birde o dere vıcık vıcık ocamur lastiklere yapışıyordu hastanade yatan arkasastan haberi olan varsa durumunu bıldirsin tşk.

Kaza geçiren yasin arkadaşımıza acil şifalar diliyorum.Yarış gerçektem çok zorlayıcı we zormuş bisikletlerden de belli oluyor bu:)
Bu zorle yarışta dereceye giren giremeyen tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
Birde parkurun uzunluğu kaç km acaba bilen warmı?

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
@gencizmirli

4.5-5 km kadardı hatırladığım kadarıyla...

Yakup'u havada yakalayan ben değilim arkadaşlar. "Baymineral" çekti bu fotoyu, o sırada ben de parkurda yarışıyordum...

@Uğur Taşdemir

fotoyu çeken arkadaş fotoğrafçılık okuyo.kocaeli üniv.de prof yani anlıcanız.

• Beğen
Tepkiler: t-genc
arkadaşlar kazalar herkesin beklediği gibi dik inişlerde olmadı.iki noktada kazalarda yoğunluk oldu. birinci nokta ağaç köprüler. üzerlerinde çamur kayganlaştırınca çok tehlikeli oldular.ikinci nokta da patika yol.buradada çok düşenler oldu.

resimler süper elinize sağlık bu arada videosu varmı varsa nerde... e bi zahmet

Klasmanların geçaçıklanmasının nedeni bütün kontrol noktalarındaki hakemlerden toplanan ge sporcuların geçişlerinde kaydedilen numaraların tam olup olmadığı kontrol edilmesi yüzünden... Malum 5 noktada hakem olsa en az 150 sporcu var hepsini tek tek kontrol etmek felan baya vakit... bunu yapanlarında başka işleri ve kendi meslekleri olduğunu düşünürsek gayet normal bence...

yasin arkadaşımıza acil şifalar diliyorum
yarışmaya katılan tüm arkadaşları tebrik ederim
bol pedallı günler

Geri