Scudo Sports

2 Mart Alanya XC Yarışı

Erkut Yiğit

Forum Bağımlısı
Tepki
803
Bu sene yarış parkurunun farklı olacağını, kalede yapılmayacağını duydum. Doğru mudur arkadaşlar?

Scudo
ilk yarış kalede, ikincisi farklı parkurda benim bildigim kadarıyla

Arkadaşlar merak etmeyin ekimdeki yarış yine klasik olarak kalede yapılacaktır... Bu yarışlar ise başka yerlerde olacaktır, zaten alanya parkur açısından çok müsait bir yer...

merhabalar abilerim :) alanya 2 mart ve 9 mart olarak 2 ayrı yarış olarak mı koşulacak.ilki ve ikincisi arasında bir fark var mı parkur değişecek gibi bir duyum aldım doğruluğu var mı.ayrıca izmir çeşmedeki yol yarışıyla çakışıyor tarihler bu konudaki fikirlerinizi öğrenebilirmiyim acaba?

@cyclist_43

Tahminimce 2 ayrı yarış ve iki ayrı parkur olarak koşulacaktır, zaten aynı parkur olması anlamsız olur, yine muhtemelen bağımsız ve ayrı harcırah alınacak yarışlar olacaktır, yol yarışı ile çakışmış olabilir, bu takdirde yarışçı bir seçim yapmak durumunda....

• Beğen
Tepkiler: ahmet ozgen
Merhaba

Mart ayında Alanya'da yapılacak MTB yarışları yukarıda arkadaşlarımın anlattığı gibi 2 yarışında kalede olmayacağı.

Fakat bu iki yarıştan bir tanesi kalede ,diğeri ise Alanya merkezinin arka tarafındaki dağda yapılacak.

Şuan da yetkili arkadaşlardan hangisinin önce yapılacağı konusunda haber bekliyorum.Haber gelir gelmez,sizlerle paylaşacağım.

Bir günde bir işi önceden haber verseler ne güzel olurdu ahh ah Bora abimizde olmasa yollarda kalacaz :)

Yarışa kaldı bir hafta.Hala resmi bi bilgi yok.İşte Türkiye'nin bisiklete verdiği önem...

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
yukarıda yazıldığı gibi biri kalede, diğeri ise Alanya merkezindeki dağların orda olmak üzere iki farklı parkurda yarış olacak.

ilk yarış Kale parkurunda koşulacak -ekim ayında koşulan parkurun aynısı. sanırım yakın bir zamanda resmi bilgi federasyon sayfasında yayımlanır.

• Beğen
Tepkiler: yarıscı
faaliyet programına ulaşabileceğimiz bi adres var mı acaba

merhaba .arkadaşlar ilk yarış kalede olacakmış..ikinci yarış başka yerde olacakmış haberini aldık. hayırlısı ..

Konaklama için yardımcı olabilecek var mı? Hangi otel iyidir, ucuzdur, parkura yakındır?

• Beğen
Tepkiler: msd_57
otogarın 500 metre kaleden tarafta aurora otelde kalmıştık günlük 25 lira sabah kahvaltı akşam yemeği kaleyede 1 km falan
otelde bakım güzeldi ama yayan kaleye biraz zaman alır ama tabi genelde bisikletle gidileceği için bi problem olmaz

ayrıca bilgi veren arkadaşlarada çok teşekkürler bizde antalya ekibi olarak 5-6 kişi yarışcaz inşallah hayırlısı ile orada bütün arkadaşlarla görüşme imkanı olur herkese şimdiden bol şans diliyorum yarışlarımız hep kazasız belasız moral içinde zevkli geçmesini temenni ediyorum

ha birde acaba ekimde ki yarış gibi antalyalı yarışcılara harcırah parasını vermeme gibi bi durum olurmu acaba vermezlersede zevkine yarışırız artık

• Beğen
Tepkiler: simplonmurat
yhaa bız bu hem 2 sıyle 9 unda yapılan yarısa katılabılıyormuyuz?acaba:sigaraici

@freeRide07

tabiki katılabileceksiniz.. istediğin kategoride de yarışabilirsin,bu sene uygulama nasıl olur bilmiyorum ama ayaküstü bir UCI lisansı çıkartıp Elit A kategorisine bile girebilirsin.

Antalyalı arkadaşlar için harcırah sözkonusu olmayacaktır sanıyorum..

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
parkur ile ilgili fotograf kroki veya km konusunda bilgilere ulasanlar varmidir ?

Bu arada haftasonu hava sicakligi 20 C civarlarindadir

bilginize

@Erkut Yiğit

Selam Geçen alanya yarışı için yazdığım yazı, bu sezonda bir çok otel kapalı, ben aşağıda yazdığım ases apartta kalacağım yıl boyunca açık; henüz aramadım bu akşam aramayyı düşünüyorum size bildiririm...

@Hakan Yazman

• Beğen
Tepkiler: Pelin
Geri