Scudo Sports

2 Mart Alanya XC Yarışı

Bu arada ases apart ile görüştüm, daha önce çalışan sorunu olduğu için temizlik sorunu olmuş, şu anda böyle bir problem yokmuş, yanlız oteli kiraya vermiş sahibi bu yüzden devamlı gelen müşteri olduğumu söyliyecekler ve fiyatı konuşacak yeni işletmecilerle benim için, yarın tam netleşecek inşallah. diğer uygun yerleri de araştırmadayım...

Scudo
@Erkut Yiğit

Ben aradım otogara yürüyerek 10 dakika mesafe imiş kolayca sorarak bulursunuz herhalde, orada her yer düz ayak sorun olmaz...

• Beğen
Tepkiler: Erkut Yiğit
@Hakan Yazman

önemli değil hakan abi kart almıştım geçen sene ama aradım bulamadım kusura bakma.internetten bulabilirsin belki :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
Arkadaşlar benim son durum şu şekilde; Ases ile görüştüm, 20 diyorlardı ama pazarlıkla kişi başı 15 ytl ye anlaştım, otel detayları için 2. sayfadaki mesajıma bakabilirsiniz, şu an itibariyle odalarda sorunsuzmuş. muhtemelen ctsi sabahı orada olacağım. görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: Bertann
@Hakan Yazman

sahile çıkın sola dönün dümdüz gidin yoö ayrımına gelince yolun karşısında görürsünüz

federasyondan hala resmi bir açıklama yok nasıl olucak arkadaşlar klup olarak katılacaklar varsa ne düşünüyorsunuz bu konuda

Bu nasıl organizasyondur bu nasıl yarış yapma şeklidir.Hala resmi bi açıklama yok.Ne olduğunu bilmeden gidiyoruz.Birinin yada birilerinin buna tepki vermesi lazım.(yani biz sporcuların)Teknik toplantıda bunu dile getirelim derim.Şahsen ben söyleyeceğim.:boese157:

• Beğen
Tepkiler: ahmet ozgen
alanya pazar günü yağmurlu, birkaç yerden baktım, öğleden sonra yağmurlu gözüküyor. umarım tahminler tutmaz, ıslak kalenin tadı kurusu gibi olmuyor.

(link)

• Beğen
Tepkiler: msd_57
Yarın sabah orada olacağız.Şimdiden herkeze sorunsuz yarışlar...

Orada görüşmek üzere...

@cyclist_43

biz 9undaki yarışa klüp olarak katılmayı düşünüyoruz bizim hoca ilgilendiği için o konuyla pek bi bilgim yok ama federasyonun böyle amatörce davranması yanlış

Geri