Scudo Sports

2 Mart Alanya XC Yarışı

Hakan ASES kapalı; ben en son gittiğimde 2 hafta önce durum içler acısıydı.

Ama Ekim'de kaldığımız zaman herşey iyiydi.

Temiz oda yok;sular bir akıyor bir akmıyor. Bu sefer tavsiye etmem.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
Scudo
Ne yapacağız peki? Aybars sen durumu biliyorsun gibi, açık olan yerlerin fiyatı tahminen nekadar olur günlük ?

Valla arkadaşlar erken giden haber versin derim; Hakan sanırım erken gidecek.

Bu arada bir teklif; herkes aslında bir otelde kalmak için anlaşsa günlüğü 25YTL ful pansiyon kalınabilir.Yani 3 öğün yemek dahil ;)

Bakın yol yarışında Alanya'da herkes aynı otelde kaldı takımlar; 25YTL idi ve 3 öğün yemek vardı.

Ne dersiniz bundan sonraki yarışlar için böyle bir organizasyon yapalım mı?Bir liste hazırlarız ama bu liste kesin liste olur; 2 hafta önceden bir otelle anlaşırız.Herkes birarada olur hem :)

Kaç yaşındasın;sanırım ufaksın benden.Sevgili kardeşim Alanya yarışı oldukça zor bir parkurda,eğer dağ bisikletine yeni başladıysan ilk yarış olarak sana çok eziyet verici olabilir;hatta bu güzel sporla tanışmak için iyi bir seçim değil diyebilirim.

@aybarssurucu

tacettin özsavaş yarışında değilmi alaiyede kalınmıştı gene orası uzak mı olmaz mı

Bence bunu organize etmek için geç kaldık. Evet Alaiye otel; çok ta uzak değil zaten bisikletsiz bir yere gitmiyoruz ki :)

arkadaşlar...
uzun yıllardır kaldığım otelde bu yılda kalmayı planlıyorum.. tam pansiyon kişi başı 25 ytl kahvaltı öğle ve akşam yemeği..arayarak yerinizi ayırtabilirsiniz..

alaiye otel..
www.alaiye.com.tr
02425134018
atatürk cad. no 150 alanya..

• Beğen
Şimdi Alaiye için rezervasyon yaptırdık. 25 ytl tam pansiyon. 4 kişi gidiyoruz. Görüşmek üzere...

@aybarssurucuSüper fikir.Hatta fiyatta indirim bile söz konusu olabilir.:rolleyes:

Alaiye oldukça güzel görünüyor, fiyat uygun, bu arada demin ases i aradım açıklar ancak yetkili orda olmadığı için tam görüşemedim, alaiye tam pansiyon 25 güzel fiyat ama ben uzun kalmayı düşünüyorum o yüzden kendi yemeğimi yaparak 15 e kalmak uzun vadede daha uygun gibi bir de sporcu olduğum için kendi yaptığım yemekleri yemek önemli, alaiye ile de konuşabilirim tabii bu konuyu, bakalım ilerleyen günlerde tam netleştiririz. Aybars siz ases de kaç gün kaldınız, çok kötümüydü gerçekten, sizin kaldığınız zamana denk gelmiş olabilir mi olumsuzluklar?

@aybarssurucu

Yıllar önce yarışmaya yeni başladığımda ilk defa alanyaya yarışmak için gittiğimde kaledeki indiğimiz merdivenleri ve her tarafın kayalık tehlikeli hallerini gördüğümde yarışma olayını kendimce bir hayli sorgulamıştım :D :D Alanya en zor ve en güzel parkurlardan birisidir ama ilk yarış için pek bir şey beklememek gerekir bence de...

@Hakan Yazman

merhabalar hakan abi,bir yer tavsiye edebilirim alanyada kalmak için heykelin orda armada apart otel var.biz alanyaya yol yarışına gittiğimizde hep orada kalırız otel temiz sıcak sulu klimalı mutfağı,yatak odası var.mutfakta yemek için gerekli eşyalar mevcut.yemek yenebilecek masa sandalyeleri ve 2 koltuk var mutfak dediğim yerde.bu oda iki kişilik sanırsam.fiyatıda son gittiğimiz yol yarışında 15 ytl kişi başıydı.resepsiyonda kadir abi var.uzun kalacağım diyorsun biraz muhabet edersen fiyatı kendine göre ayarlayabilirsin.otelin az arkasında bim var alışveriş için ideal.

• Beğen
@Hakan Yazman
Bu fiyatla Alaiye ve ASES'i karşılaştırmam açıkçası. Ben de kendi yemeğimi kendim yapmayı seviyorum ama bu sefer nasıl yapacağız bakalım.

ankaradan araba ile gelmek isteyen 1 kişi varmı.. gazlı volvo..

yarışa 3-4 gün kalmışken hala resmi bir açıklama veya yazı yok.bekliyoruz.

Alaiye oteli google earth (veya başka harita) üzerinden gösterebilecek olan var mı acep gitmiş olanlardan? Terminalden inince sormadan aramadan gidelim...

@cyclist_43

Çok teşekkürler acaba telefonu varmıdır arayım bir konuşayım zira akşam geç bir saat gelebilirim...

Geri