Tolga merhaba
O anki heyecanla tanıyamadım seni. Ancak bahsettiğin olayı hatırlıyorum. Yarış bu, herşey olabilir. Hatta biliyorsun bizim startın tırmanışı esnasında bir kaza yaşandı ve sporcuların bir kısmı tırmanışın daha başında tekrar durmak zorunda kaldı (hatta biz start alıp tırmanırken yan yoldan aramızda karışan alakasız adam bu karmaşaya neden oldu).
Sonuç itibariyle böyle şeyler oluyor. Önemli olan en hızlı şekilde ve centilmenlik çerçevesi içinde arkadan gelenlerin yolunu açmak. Çünkü arkadakini engellemek sizi için bir avantaj değil, ama önde giden grup için büyük avantaj olur.
Çoğu kez yarışın stresi ve heyecanı ile önünüzde yolu tıkayanları fırçalamak bile gelir içinizden

Bu herkes için geçerli bir şeydir. Mühim olan sabırlı olmak. Mesajından anladığım kadarıyla seni kırmamışım, sen de bu konuda oldukça olgun ve anlayışlısın. Ben de bu tavrından ötürü sana çok teşekkür ederim.
Supi, sakın Nature Valley'de çalışıyor olmayasın?

Direk reklama girmişsin
Şaka bir yana, bir yarışmaya kurumsal bir sponsor bulup isim hakkını vermek de çok büyük bir gelişme dağ bisikleti açısından. Darısı diğer yarışların ve diğer firmaların başına diyelim.
Teşekkürler Nature Valley (hem sponsorluk hem de müsliler için

)