Scudo Sports

''2 ekim pazar kurtdoğmuş offroad ağır antremanı''

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
benim kontrolümde olanlar

1- cem şentin
2- bahadır bey
3- ergün bey

saha komseri hasandır tüm raporları telsiz ile hasandan alacağım...kurtdoğmuşu tersten aldığımızda yolun tam bittiği yerde ki ora zati başlangıç yeri olarak baştan söylenecektir orda grup toplanacak tüm ekip gelecek ve raporu hasan bana verecek ben artçı olarak en arkada o sakat yolda düşme olayı olursa arkadaşlara anında yardımcı olacağım bi nevi moral desteği sunacağım ....

evet saha komseri hasanın kontrolünde olanlar

1- ozan
2- burak
3- yılmaz
4- osman
5- umut
6- emir
7- adem sönmez
8- adem dualı
9- aziz,,,

10- özer, ??????
11- ferruh ??????
12- muhammed?????

kırmızı ile yazılmış olan arkadaşlar çalışma yaptılarmı,,,,,pek ses solukları çıkmıyor...

bostancı adalar iskele önü..saat 08.00 toplanma ----08.30 hareket .....
kask burda lazım dostlar toprak yol taşlı,,,,,,

@yunus polat

Geçmiş olsun Yunus. Ayrıca Eren Abi'nin (Eren Tüblek) tavsiyesini dikkate al.

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/255187_215205541845361_100000677512973_682871_3361215_n.jpg

naftalin kokan resim.......:) :) :) :) :) :) bir zamanlar darub...vay canına kartepe ---1640 öte alemden sesler duyardık orda,,,,,,ve sado kayboldu orda bayerde ,,,,,,,,

https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon4.gif antreman prosedürü....
benim kontrolümde olanlar

1- cem şentin
2- bahadır bey
3- ergün bey

saha komseri hasandır tüm raporları telsiz ile hasandan alacağım...kurtdoğmuşu tersten aldığımızda yolun tam bittiği yerde ki ora zati başlangıç yeri olarak baştan söylenecektir orda grup toplanacak tüm ekip gelecek ve raporu hasan bana verecek ben artçı olarak en arkada o sakat yolda düşme olayı olursa arkadaşlara anında yardımcı olacağım bi nevi moral desteği sunacağım ....

evet saha komseri hasanın kontrolünde olanlar

1- ozan
2- burak
3- yılmaz
4- osman
5- umut
6- emir
7- adem sönmez
8- adem dualı
9- aziz,,,

10- özer, ??????
11- ferruh ??????
12- muhammed?????

kırmızı ile yazılmış olan arkadaşlar çalışma yaptılarmı,,,,,pek ses solukları çıkmıyor...

bostancı adalar iskele önü..saat 08.00 toplanma ----08.30 hareket .....
kask burda lazım dostlar toprak yol taşlı,,,,,,

vay beeee. bensiz kurtdoğmuş... hadi bakalım :)

@enver avcı

Enver nerelerdesin leyleklerle beraber göçmü ettiniz :D

@enver avcı

boynumuz kıldan ince envere borcumuz var idi evet malesef enver hocam ben elimde ineceğim o kurtdoğmuşta arka tekerler silik olduğu için evet arkadaşları çalıştırma uğruna tekeri feda etmek istemiyorum onun için elde ineceğiz ..............

evet listedeki kurtdoğmuşlar ne yaparlar 4 gün kaldı düşünceler nedir işi olan varmı gelmeyecek olan varmı,,,

sonuna kadar geliyorum,,,

@burak durel

burak senin hoca gelir zannedersem ,,,,,osman gelir yılmaz tamam ,,aziz bi aksilik olmaz ise gelir ama umuttan umut yok herhalde özerdende ,,adem dualı o.k adem sönmez tamam,,,,muhammed şüpheli ferruh şüpheli.....cem o.k bahadır bey o.k ozan o.k emir o.k

gelir benim hoca...

ben burdayım ya 2 gündür özel diyet yapıyorum:
Yalakalık olsun die demiyorum gelin magazanın onunden bakın hergün 1-1.5 litre süt ve 5 altın çörek (başka yencek bişey yok doğala yakın :D )
üzüm pekmezi şerbeti ve kestane balı sabahları yumurta 3 tane akşamlarıda antrenman rampa tırmanmaca batuhan sende qelsene

@Kudret Kurtcebe

kudret abi lastikleri boynuna asarsan sana 1 çift dişli lastik getiriyim made in china :D 26"
ama kendi lastiklerini nereye koycan nerde taşıyıcaksın ?

emir alemsin ::) helal olsun,,

@Emir Tetiklitop

hihohhahahahhah
valla sağol elimiz mahkum ne edeceğiz artık yavaş ineriz ...ne yapalım başa gelen çekilir...zati arkada olacağım .......amac tavşanlı yoluna hazır olma meselesi o tavşanlı stabilize orda silik sorun yaratmadı....

@Kudret Kurtcebe

walla ciddi diyorum katladım lastikleri cantada duruor eğer gtir dersen hic acmıycam çantada getiririm 5 dk ye değiştiririz ama cıkan silik lastikleri ne yapcaksın :D

• Beğen
Tepkiler: burak durel
özer gelmiyor muş benim facede ekliymiş sordum gelmiyor onu listeden çıkartabilirsin kudret abi...

@Emir Tetiklitop

emir sağol hiç getirme bu arada emir bi adet bel çantası olsun herkezde burak sen herkeze ilet hiç kimsede arkada çanta olmasın burak hocayada söyle ....

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri