@Cemali Avcı
Cemali bana pisman olmayacagim bir öneri de bulundun, ben de seni kirmadim gitdim masayi dedigin gibi boyattim ve kesinlikle pisman olmadim, aksine daha baska bir güzel oldugu icin sevindim. Tekrar tesekkürler...
@Ömer KARAN
@Tahir Keskin
@kivilcimb
@Ömer, @Tahir ve @Kivilcim, sizlere özellikle tesekkür ederim, basdan sona kadar takipdeydiniz ve beni böylelikle hic yalniz birakmadiniz ve bitmesini sonuna kadar sonucu sabirsizlikla beklediniz. Sizleri bekletdigim icin özür dilerim ve tekrar tesekkür ederim.
Walla bende eski kadrolu bisikletlerin yeniden böyle oluşturulma işlemine bayılıyorum ellerinize sağlık , çok güzel olmuş ,
birgün bende yaparsam ki inş. yapacam sizden yardım isterim
Murat abi guzel olmus bisikletin gule gule kullan veya sergile abi sana iki sorum olucak kromaji nerde ve kaca yaptirdin bilgi verebilirmisin istanbuldayim bu arada
@Ahmet F.ELBİR
Insallah seninki daha güzel olur ve bizler de seninkine böyle güzel yorumlar yazariz. Yardim icin hic teredüt etme, elimden geldigince yardimci olurum.
@Ali Burak T.
Tesekkürler ali burak...
@Caner GÜR
Tesekkürler...
@Baki KAYAN
Güzel yorumunuz icin tesekkür edrim. Begendiginize cok sevindim...
@levent koç
begendginiz icin tesekkürler, güzel bir dönüs yapabilmesi icin inan cok ugrastim ve basarili oldugumuda güzel yorumlar geldikce inaniyorum.
Bisikletinizi önceden de takip ediyordum, ve düşündüğümden çok daha güzel bir duruma gelmiş Onu sürerken aldığınız keyfi, her bisikletçinin tatması dileğiyle...
@Levent Cavras
@Ömer Yüzgeç
Levent ve Ömer kardes, begendiginiz icin tesekkürler.
@kudretozbay
Kudret, öncelikle begendigin icin tesekkürler. Bisikletin kromajini almanyada yaptirdim (Almancasi hartchrom oluyr türkceye cevirince sert kromaj oluyor) Bu kromaj tipin de bozulma ve paslanma meydana gelmiyor ve 100€'ya patladi bana.
@Berke Kazankaya
Berke nazar boncugu icin cok tesekkür ederim.:in:
@Ahmet Can Yakışır
Ahmet kardes cok tesekkür ederim begendigin icin... Insallah tüm bisikletciler bundan daha iyilerini toplamasi ve tatmasi dilegiyle...
İyi olacağını biliyordum ama bu kadarını tahmin edememiştim. Sıfır parçaları saymıyorum. Kadronun ve aynakolun restorasyon maceralarını biliyoruz. Uğraşıp emek verdiğiniz ve bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Umarım bundan sonra kimsenin eski bisikleti ücra köşelerde kaderlerine terk edilmek üzere unutulup gidilmez...