@fadıl pala Ayrıca şu videoya bir bakarsanız fixed bisikletlerin nasıl çalıştığını daha rahat anlarsınız. Bisikletin gidiş yönü ve pedalları izlerseniz daha rahat anlarsınız.
@Tahir Keskin
Tahir senin gelmene gerek yok, sen iste yeterki. Ben sana istedigin bisikleti bulur ve bir yolunu bulur sana gönderirim. Sen gelsen bulamasin, ama beni bulursan bereber bulabiliriz. Herzaman beklerim, ummayacagin bir sekildede agirlarim seni.
@Murat Cömez
Allah razı olsun abim. Paşalar gibi ağırlayacağından şüphem yok. Bir ihtiyaç olursa yardımını isterim tabii. Hele bir eldeki Single Speed'i eskiteyim.
@Murat Cömez abi valla eline emeğine sağlık o renk uyumu tam hayal ettiğim gibi olmuş. Çok beğendim ben Son haline yaklaşık 2 dakika falan iç geçirerek baktım ne yalan söyleyeyim Allah nazardan saklasın
@Isabado
Dedigin gibi olduguna sevindim, bana bu güzel fikri verdigin icinde ayrica tesekkür ederim. Iyiki seni dileyip de beyaz yapmisim. Buda senden bana bir hatira olsun.
@Murat Cömez baktıkça beni hatırla abi ne demek abi asıl ben çok mutlu oldum tavsiyemi dinlediğin için. Böyle bi Klasik yapımında çok çok az da olsa bi katkımın olduğunu bilmek benim için yeterli
Hayırlı olsun, Türkiye'de böyle güzel klasikleri görmek güzel bir şey. Dura ace aynakol da ilk dura ace'lerden (Dura ace 7100 1st generation). Ayrıca Dura ace aynakolun üstünde NJS yazısı var mı?