@V3DAT nazar değmesin deyince ne anlaşılıyor acaba. nadide bir bisiklet olduğu için nazar değmesin dedim. Allah kaza bela vermesin deseydim ne anlayacaktınız kaza yapsın istediğimi mi
@Anonim
Firat insallah birtane denk getirirsin. Bugün bir tur atayim dedim inan hayatimda hic bisiklet üzerine cikmamis birisi gibi kendimi hisettim.
Bunu sürmek ne zormus yahu. Allahdan yavas kullandim onuda beceremedim ama hizli olsaydim kesin biryerlerimi kirardim. Insan bisikleti sürmeye baslamadan düsermi ya, ben düsdüm iste. Birdahada para verseler sürmem. Bunun hakki güzel bir duvar dekoru olmasi.
@V3DAT
Vedat patlagi düzelttim, patlamamis sadece sibobu ack unuttugum icin havasi inmis.
Arkadaslar, seleyi siyah ile degistiriyorum. Bu renk pek acmadi gibi geldi bana siyah sele ve siyah gidon bandi daha güzel olacakmis gibi geliyor bana.
Abicim, aslında beyaz bu renkle güzel uyum sağlıyor ama sele ve gidonda bozmuş gibi. Beyaz, kadronun üzerinde hoş durabilir. Fakat gidon ve selenin koyu renkli olması gerektiğini düşünüyorum.
@fadıl pala
Merhaba. Bu bisiklet fixed. Fren yoktur bunlarda. Daha doğrusu pist bisikleti. Ön Fren yoktur arka fren ise pedal dan yapılır. Yani arka dişli tekere sabit olduğundan bisiklet hareket halindeyken pedal da döner. Ayak direnci ile dururlar. Resimlerde de görüldüğü gibi fren delikleri de yok kadroda. [emoji4]