@Cem Coşkun
kadro boyasını bahsettiğim gibi kaan yaptı o konuda ben çok detaylı yorum yapamam ama baya uğraştığını biliyorum sağolsun. tek bildiğim otomobil boyası ve kompresör ile boyandığı ve bu rengi yakalamak için kendisinin iki renk karıştırdığını biliyorum. boya işlerini kaan'a (yarışçı3) yaptırmayı düşünenlere öneririm ben memnun kaldım. sticker işinide istediğim fotoğrafları usb ye atıp sticker basabilen yerlere (büyük çaplı kırtasiye veya reklamcılar) götürüp şeffaf sticker olarak çıkarttım. yanlız beyaz ve açık renkleri tam olarak basamıyorlar. o nedenle sticker la birlikte beyaz folyoda alıp, içerisinde açık renkler olan desenlerin altına beyaz folyo yapıştırmanızı öneririm. (ben o şekilde yaptım) yapıştırırkende yapıştıracağınız zemini gözlük bezi gibi toz tutmayan bir bezle silip kabarcık kalmayacak şekilde yapıştırın. sonra üzerinden yine aynı bez ile bastırarak iyice silin. eğer çok memnun kalmadıysanız görüntüsünden saç kurutma makinası veya cakmak ile biraz ısıtıp yine bezle bastırarak gecebilirsiniz. yanlız çok az ısıtın fazla ısıtırsanız desenler cıkabiliyor veya sticker eriyebiliyor.