Scudo Sports

1953 yılında yapılan Adana - İstanbul bisiklet turu

Scudo
@k.tecimen

Rica ederim sayın "k.tecimen", Mersin-Antalya yapalım demekte haksız değiliz değil mi? Cumartesi günki veda pozumuz;

http://i41.tinypic.com/5qb7.jpg

Yolunuz açık olsun. :)

@Murat CER

Murat bey, Muzaffer Erol Gez beyi çok iyi tanıdığınız belli... :)

@KAMİL TABAK

Sağ olun Kamil bey, iyi dileklerinizi memnuniyetle ileteceğim. :) Keşan dağcılarına gönderdiği selamı Hakan beye yazdığım cevapta belirtmiştim. :)

@agnostika

Çok teşekkürler, beğendiğinize memnun oldum. :)

@Kemal Faruk Doğan

Beğendiğine memnun oldum Kemal kardeşim. :)

@ulas

Rica ederim Ulaş bey, gelen yorumlar paylaşımın amacına ulaşacağını gösteriyor. Teşekkürler. :)

Kısmet ise, bu pazar günü abimle birlikte bu turun tersini yapmak için çıkacağız yola.

Askerde bu macerayı duyan komutanı Muzaffer Erol Gez’e “Oğlum akıl dağıtılırken sen nerdeydin” diye sorar.

Bu cümle de, son zamanlarda tarafım(ız)a söylenen en popüler cümle. Demek bu düşünce 57 yıl önce de böyle imiş. Hala da böyle. :)

Tarihin derinliklerinde kalmış bu turu çıkartıp bizlere sunduğunuz için teşekkür ederim.

Bizlere ders gibi bir paylaşım olmuş. İnsan azmettiği zaman çok güzel şeyler yapabiliyor.

Zaten tebrik mahiyetinde söylenecek her şey söylenmiş. Ben Muzaffer Bey'in ellerinden hürmetle öper sağlıklı uzun ömürler dilerim.

Böyle bir turdan, büyük emekler sarfederek, bizi haberdar ettiği için de Ahmet Salih Bey'e sonsuz şükranlarımı sunarım...

Haşim Okyay, sağolun Haşim bey, yolunuz açık olsun. :) Ağabeyinize de selamlar.

Merhaba,

Harika bir belgesele imza atmışsınız...

Muzaffer Erol Gez hocanın Hacıgediği'ndeki "kişisel dağcılık müzesi" olarak tanımladığım evinde 1999 yılında konuk olmak ve O'nunla yine 1999'da Aladağlar'da ve sonrasında birkaç kez Kızlarsivrisi'nde birlikte çıkış yapmak şerefine erişmiş bir Keşanlı olarak, Muzaffer hocanın bisiklet konusunda da öncülüğünü ortaya çıkarmış ve o güzel fotoğrafları hem bizlerle paylaşmış hem de dijital ortamda ve bu platformda kalıcı hale getirmiş olmanızla ne kadar gurur duysanız azdır. Emeğinize sağlık!

Bu vesileyle sizlere ve sevgili Muzaffer Erol Gez'e nice sağlıklı yıllar, tırmanışlar, bisiklet turları ve gönlünüzce doğada sağlıklı yaşamlar diliyorum...

Saygılarımla...

Cengizhan AKTAN
(Keşan DOÇEK, Keşan Bisiklet Grubu ve Zirve Dağcılık üyesi)

Harika bir iş başarmışlar helal olsun, ayrıca sizede teşekkürler siz de çok güzel bir iş çıkarmışsınız.

tek kelimeyle muhteşem.diyorum ee tabi şimdi yok trek yok giant carrotec yok bianchi diye 100 kmlik tur bile insanı gererken vaybee amcamlara bak..1000 km helal olsun ne denirki..

@ta650

Beğendiğinize çok memnun oldum, iyi dileklerinizi memnuniyetle ileteceğim. :)

@Recep PEKCAN

Rice ederim Recep bey, sadece bu yaprağın solup yok olmasını istemedim. Kimbilir herbirimizin çevresinde bu gibi ne maceralar vardır. :)

Bu güzel anıları bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler,MUZAFFER ve İLHAN beylere saygı ve minnet ile sonsuz teşekkürler.

Ağzım bir karış, gözlerim fal taşı gibi açık vaziyette okudum!
Bu harika tecrübeyi emek verip bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.
Bunun üzerine ancak şu söylenir:

"İş alette değil Adem'de..."

sayın hocama ve arkadaşına allah uzun ve sağlıklı ömürler versin. bir an onlarla birlikte pedallar gibi hissettim kendimi. bu turu bizlere ulaştıran ahmet beye de ayrıca teşekkür ederim.

Geri