Scudo Sports

1953 yılında yapılan Adana - İstanbul bisiklet turu

Harika , resimleri görmesem inanmayacaktım nerdeyse o yıllarda türkiye de bisiklet turu yapılabildiğine . Avrupa da bile doğru düzgün tur yapan yoktur o yıllarda tahminimce :). Ayakta alkışlıyorum saygıyla eğiliyorum değerli hocamızın önünde.

Scudo
@Ali Fuat

Çok teşekkürler Ali bey.

@Cengizhan Aktan

Sağ olun Cengizhan bey, beğendiğinize memnun oldum. İyi dileklerinizi ileteceğim. :in:

@ERTAN27

Beğendiğiniz memnun oldum Ertan bey, gerçekten çok iyi bir iş çıkartmışlar. :)

@necod

Nasıl numara ama... :) pedalınız güçlü olsun sayın "necod".

@herbil

Çok teşekkürler sayın "herbil". :)

@Şevket Şahin

Geçenlerde Muzaffer Erol Gez beyin dağcılık serüveni ile ilgili kısa metrajlı bir belgesel yapılmıştı. Belki sıra bundadır. :in:

@Ercandemir

Çok teşekkürler Ercan bey, onlar gerilmemiş pedal çevirmişler...

@Alp Aslan

Beğendiğinize memnun oldum Alp bey. :)

@umutkahraman

Rica ederim Umut bey.

@İrfan Can

Ben teşekkür ederim İrfan bey, sağ olun, iyi dileklerinizi ileteceğim. :in:

@Mustafa ÖZKARA

Aynı fikirdeyim Mustafa bey.

@Serkan Çoban

Beğendiğiniz memnun oldum Serkan bey, söylem doğru.

@Ahmet Bolgi

Sağ olun Ahmet bey, iyi dileklerinizi ileteceğim. Beğendiğinize memnun oldum.:)

@M.öztürk

Çok az da olsa bazı turlar yapılmış sayın "m.öztürk", fotoğraflar olayı canlı hale getiriyor. İyi dileklerinizi ileteceğim.

Ahmet bey ,bu yazınız için size ne kadar teşekkür edilse az,harika anlatımınla o günleri yaşatıyorsun.Kalemine sağlık.sevğiler.

Öncelikle bu güzel paylaşım için teşekkür ederim . Sevgili hocama da saygı ve hürmetlerimi sunarken o dönemin teknoloji ve ağır koşullara rağmen gösterdikleri azim ve kararlılığın bu gün bisikletçilerine örnek olması temennisi ile .. Sevgiyle Kalın ..

@eminozk

Merhaba Emin bey, sağ olun var olun. :)

@faruk eker

Çok teşekkürler Faruk bey, iyi dileklerinizi memnuniyetle ileteceğim. Düşüncelerinize katılmamak mümkün değil. Saygılarımla.

@leicam9

Sayın "leicam9", çok teşekkür ederim, beğendiğinize memnun oldum.

Büyüklerimizden öğreneceklerimiz o kadar çok ki...
Anlatımınız ve paylaşımınız için teşekkürler...
O dönemin şartlarına göre müthiş bir tur düzenlemişler... Kendilerine uzun ömürler diliyorum...

Teşekkürler Taner bey.

Sağ olun Fuat bey, iyi dileklerinizi ileteceğim.

inanılmaz bir başarı ben Torosları bu biskletle zor araşken o kamp malzemesi ve bisikletlerle nefes kesici bir öykü aktarımız için çok teşekkürler

@Haşim Okyay

Haşim bey, turunuzu okudum. Ancak kısıtlı imkanlardan cevap yazamadım, sizi gönülden kutluyor ve tebrik ediyorum. Fotoğraf harika, sağ olun var olun.

@ayhan248

Beyendiğinize memnun oldum Ayhan bey.

@BULUT ÇELİK

Rica ederim bulut bey, cep telefomu mu dediniz?... O ne... :))

@Ayberk Türk

Sağ olun teşekkürler Ayberk bey.

@memiş yenigöl

Evet bence de dediğiniz gibiymiş...

Geri