1. Vural
2. Toygar
3. Burakb
4. Görkem
5. Zuhal
6. Recep
9. Gomez
10. Ömer_kt3
11. Cem Ateş
12. Çirkin
13. Mycetin
14. Serdar Özuslu
15. Ali Kerim Çatalkaya
16. McMillerr
17. Tolga Yalçın
18. Orionforever-Kerem
19. Uğur Büyükakman
20. Tolga Ayla
21. Baki Cankurt
22. Salih Çiftçi
23. Sado
24. Özgür kaya
Anadolu yakası katılımcıları 07.30'da Kadıköyde olacaK. 07.40'da vapur var. (Kadıköydeki Eminönü IDO iskelesi'nin önünde buluşulacak)
Avrupa yakası katılımcıları, Kadıköyden gelenleri karşılayacaklar. 08.00'de Eminönü İskelesinde olacaklar.
10 dk rötar payı beklenir. 08.10'da hareket edilir.
Deve, 50°C sıcaklıkta 8 gün aç-susuz kalabilir. Vikipediden aldım bak bu bilgiyi senin için. Oysa ki ben 8 saat bile aç kalamam, hele çok acıktıysam 8 dakika bile bekleyemem. Ben Ümraniyeden Atasehir'e ordan Yenisahra E-5'e inerek ve E-5'den basarak gelicem. Tek bildiğim yol da bu zaten Bu yolu izleyecek vatandaş varsa, ki sanmam, foruma yazsın. Bu arada Bahçeköyden aramıza Özgür adında bir arkadaş katılacak. Yanında baskaları olacak mı bilmiyorum. Onu da ekledim listeye. Sado gelmene çok sevindim.
Toygar Allahını seversen ben kendi bildiğim yoldan gideyim. Geçen gün zaten Kadıköye gidiyim derken otobana girdim salağın birinin tarifi yüzünden, ters yönden geri çıktım.
@Serdar Ozuslu
Öncelikle bisiklet aşkı,sonrada katılan arkadaşların güzelliği.Bu arkadaşlar olduğu sürece bisikletle gidilen yerlerin isimlerinin önemi yok.