Scudo Sports

19 Temmuz 2009 Pazar Kilyos gezisi

Arkadaşlar 3 soru:
1. Kimler Eminönü'nde buluşuyor?
2. Kimler karşıdan geliyor?
3. Kimler benimle beraber Bakırköy'den pedallayarak gelmek ister?

Scudo
@gomez_hunt

Gelik restaurant var sahilde tam deniz otobüslerine gelmeden önce. Oranın önünde. Galeria'yı az geçince. Uygun mudur Onurcum?

Maltepe'den geliyorum.6.30 da idealtepe köprüsünden inip sahilyolu,Bostancı köprüsü,Bağdat caddesi,Fenerbahçe stadı,Kuşdili,Altıyol üzerinden iskeleye ulaşacağım.Bu güzegahı kullanmayı düşünen arkadaşlarla beraber pedal basabiliriz.

19.07.2009 Kilyos Katılımcılar

1. Vural
2. Toygar
3. Burakb
4. Görkem
5. Zuhal
6. Recep
9. Gomez
10. Ömer_kt3
11. Cem Ateş
12. Çirkin
13. Mycetin
14. Serdar Özuslu
15. Ali Kerim Çatalkaya
16. McMillerr
17. Tolga Yalçın
18. Orionforever-Kerem
19. Uğur Büyükakman
20. Tolga Ayla
21. Baki Cankurt
22. Salih Çiftçi
23. Sado
24. Özgür kaya

Anadolu yakası katılımcıları 07.30'da Kadıköyde olacaK. 07.40'da vapur var. (Kadıköydeki Eminönü IDO iskelesi'nin önünde buluşulacak)

Avrupa yakası katılımcıları, Kadıköyden gelenleri karşılayacaklar. 08.00'de Eminönü İskelesinde olacaklar.

10 dk rötar payı beklenir. 08.10'da hareket edilir.
Deve, 50°C sıcaklıkta 8 gün aç-susuz kalabilir. Vikipediden aldım bak bu bilgiyi senin için. Oysa ki ben 8 saat bile aç kalamam, hele çok acıktıysam 8 dakika bile bekleyemem. Ben Ümraniyeden Atasehir'e ordan Yenisahra E-5'e inerek ve E-5'den basarak gelicem. Tek bildiğim yol da bu zaten :D Bu yolu izleyecek vatandaş varsa, ki sanmam, foruma yazsın. Bu arada Bahçeköyden aramıza Özgür adında bir arkadaş katılacak. Yanında baskaları olacak mı bilmiyorum. Onu da ekledim listeye. Sado gelmene çok sevindim.

@TOYGAR YONTGAN

06:30 da Toygar usta idealtepe köprüsünden inince benimle karşılaşıyor.. Kuyruk takılıyorum peşine.. Ya Toygar usta aldım meridayı.. Servisine gittik sorun yok

@paramedik34
Merida hayırlı olsun kazasız sürüşler.Pazar günü beraberiz giderken

Ben Ümraniyeden Atasehir'e ordan Yenisahra E-5'e inerek ve E-5'den basarak gelicem. Tek bildiğim yol da bu zaten

Tek bildiğim yol bu deme.
Bostancı'dan in senide alıp beraber gidelim.

• Beğen
Tepkiler: Vural UZUN
Toygar Allahını seversen ben kendi bildiğim yoldan gideyim. Geçen gün zaten Kadıköye gidiyim derken otobana girdim salağın birinin tarifi yüzünden, ters yönden geri çıktım.

@G. Akpınar
Sen bilirsin,ben birlikte gidelim istedim.Üstelik kimsenin tarifine ihtiyacın yok Bostancı yolunu biliyorsun.

• Beğen
ok o zaman gümrüğün ordan pedal çevirmeden salarım kendimi aşağı :) nerde buluşacağımızı sen özelden yaz.

ben şu an yarım kilo dondurmaya başladım bu bitince yatacağım, cünkü sabah erken kalkacağım.

• Beğen
anadolu yakasında bile taa nerelerden gelecek insanlar var, Kilyos aşkı mı? yoksa bisiklet aşkı mı bu :)

@TOYGAR YONTGAN

Al benden de o kadar:) Katıldığım tüm turlarda baktım da bi tane mi gıcık insan olmaz yaaaa:) Yeme içme başta olmak üzere her konuda mükemmel uyum:)

Geri