Scudo Sports

19 Temmuz 2009 Pazar Kilyos gezisi

Benim en korktuğum şey ata binmek, kücükken binmiştim köyde ve dağa tırmanmıştım. Bir gruptuk.Ama nasıl bir dağ, dimdik bir yamaç, sırf kayalık. Atın ayaklarına bakıyorum, taşları aşındırıyor, kaydı kayacak, aşağı bakıyorum başım dönüyor, tutacak yer bulamıyorum v.s.

Aman allahım o korkuyu anlatamam. Kim bindirdi beni ata, hangi mantıkla bindirdi bilmiyorum, ufacık cocuktum.

Attan bu kadar korkan birinin deveye binebileceğimi hiç zannetmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: OrionForEver
Scudo
@OrionForEver

Deveye akbil mi? ahahahahahaha yarıldım valla gülmekten:)

@Vural UZUN

Daha dur yol boyunca espirileri yaptıkca yanımızda taşıdığımız Adana Karpuzlarıında ne yarıklar olacak:D:D

Hadii bakalımmm simdidennn ısıtalım ortamı:) Unutmadan; PAZAR gunu cok bunaltıcı bir nem ve sıcaklık olabilir bu neden ileee belediyenin sulama kamyonlarından biri herkeşleri islatmak ve su takviyesinden bulunmak üzere bişlere eslik edebilir:)

Etmeşse vidanjor ile idare ederiz:D:D

@G. Akpınar

Görkem Hanımcım bence siz onun için TREK'in SCOTT'in, BİSAN'ın veya herhangi bir markanın yeni versiyonu diyin... Organik Karbon Deve:D 2 onde 2 arkada arttırıcılıı yeni serisi, seleside jelli:D

@TOYGAR YONTGAN

Bu işin sonunda zevk olsun diye lastigin içindeki iç lastikleri keyfimizden cıkartacagiz gibime geliyor... Seytan senin tekerinin icine girmiiş:D

Ama orada SUNAK varmı:D:D:D Arkada kalanı bence orada bu amac ile degerlendirebiliriz:D

@OrionForEver

ahahahah. şurda yazdıklarımızın 10 da birini yaparsak ben vural değilim. güya sapanca gezisinde tcdd'nin bisiklet için aldığı taşıma masrafını protesto etmek için iç lastik yakacaktık:)

@Vural UZUN

Ama ozaman daha DABYIP' ı kurmamıstınız, yemek yiyip gorunce birbirinizi ve potansiyelinizi işteee ozamannn bombaaa:) Ben bu sefer umitliyim gercekten...

Yanımda eskimis bir iç lastik getirimdee bakarsın onu eti pişirirken ihtiyac duyarız:D

Baksana Gorkem DEVE için cumartesi çöle gidip gelecekmiş, işte kararlılık bu:)

Valla bu geyikler alır gider. Bence deveden vazgeçelim geyik kurban edelim. Ben onu taşımak için gönüllü olabilirim. O zamanda gözünüzün sürekli bende olması lazım. Yoksa her hangi ibr sapaktan dönüp kaçabilirim. :)

Arkadaşlar, malum bugün haftanın son günü. Bu akşamdan itibaren forumu takip edemeyebilecek ya da internet ulaşımı hiç olmayan arkadaşlar olabilir.
O nedenle özellikle bize ilk kez katılacak arkadaşlar için bir iki hatırlatma yapmakta fayda var.

1. Lütfen kasklarımızı, eldivenlerimizi ve varsa gözlüklerimizi unutmayalım.
2. Umarım ihtiyaç duymayız ama iç lastik, pompa ve ufak bir ilk yardım seti herkeste olursa iyi olur.
2. Güneş konusunda hassasiyeti olan arkadaşlar güneş kremlerini alırlarsa daha iyi olur.
3. Fotoğraf makinenizi, sırt çantalarınızı, suluklarınızı ve yemek molalarında bisikletleri birbirine ya da direklere vb kilitlememiz gerektiğini düşünerek kilitlerinizi almanız yararınıza olabilir.
4. Bunların dışında kendi isteğinize göre terleme ya da yağmur ihtimaline karşı yedek forma, çorap, t-shirt, havlu, buff, bandana, kilometre saati, aydınlatıcı, mayo, güneş gözlüğü, ıslak mendil, şapka, alerji ilacı, vitamin gibi aklınıza gelebilecek her türlü kişisel eşyalar (kimlik, cep telefonu, cüzdan vb).

Gezimize ilişkin hava değişim raporuu;)

Pazar
Açık. Yüksek: 33 °C . Rüzgar KKB 10 KM/S . Sıcaklık endeksi: 32 °C

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Değerli Pedalsever arkadaşlarım,dostlar...

Son derece keyifli,boool lüpletmeceliii:D denizeeee zıplamacalıı:p ohhhh serinliğii hissedip,denizin tadını çıkaracağınız,sonra da yine serinlikte dönerek Trafikte Biz de Varız mesajları vererek,Grup Disiplini içinde görenlere örnek olacağınız,KAZASIZ 1 Gezi geçirmenizi temenni ediyorum;) görüşmek dileğiylee.....sevgilerrr

Fotolarıııı bekliiiom:):):)

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

@sado

19 Temmuz Pazar Kilyos Gezisi

1. Vural
2. Toygar
3. Burakb
4. Görkem
5. Zuhal
6. Recep
9. Gomez
10. Ömer_kt3
11. Cem Ateş
12. Çirkin
13. Mycetin
14. Serdar Özuslu
15. Ali Kerim Çatalkaya
16. McMillerr
17. Tolga Yalçın
18. Orionforever-Kerem
19. Uğur Büyükakman
20. Tolga Ayla
21. Baki Cankurt
22. Salih Çiftçi
23. Sado

Anadolu yakası katılımcıları 07.30'da Kadıköyde olacaK. 07.40'da vapur var. (Kadıköydeki Eminönü IDO iskelesi'nin önünde buluşulacak)

Avrupa yakası katılımcıları, Kadıköyden gelenleri karşılayacaklar. 08.00'de Eminönü İskelesinde olacaklar.

10 dk rötar payı beklenir. 08.10'da hareket edilir.

Geri