Scudo Sports

19 Temmuz 2009 Pazar Kilyos gezisi

Scudo
@çirkin

Ahahahahahah:) Çok yaşa Çirkin:) Bu Pazar olay olacak olay. Eminönü iskelesindeki deve kesim törenini müteakiben Kilyos'ta denizde şampanya patlatılacak..Akşam üzeri denize soğumaya bırakacağımız karpuzu kesip atletlerimizi giyip maç yapıcas:) Yanımızda kilim falan da götürelim serer üzerinde uyuruz. Çok yaşa DABYİG

Eveeeeeettt büyük an. Madem şakası geçti bu olayı gerçeğe dönüştürmek lazım. Pazar günü şampanya getiriyorum yanımda. Plastik bardak falan da alırım herkes içer. Denizde patlatırız şampanyayı DABYİG'in kuruluşu şerefine. Görkem, sen de zeytinyağlı yaprak sarması getir tam olsun. Hatta herkes bişiyler getirsin gün yapalım:)

@Vural UZUN

Bana bişey taşıtma n'olur zaten üzerimde 70 kg yük var.
Ben size marketten alırım ne istiyosanız.
Vural orda mayomuzu giyebileceğimiz bi yer var mı ?
Sen istanbula döndün dimi, sık sık yazıyosunya ordan anladım.:)

19 Temmuz Pazar Kilyos Gezisi

1. Vural
2. Toygar
3. Burakb
4. Görkem
5. Zuhal
6. Recep
9. Gomez
10. Ömer_kt3
11. Cem Ateş
12. Çirkin
13. Mycetin
14. Serdar Özuslu
15. Ali Kerim Çatalkaya
16. McMillerr
17. Tolga Yalçın
18. Orionforever-Kerem
19. Uğur Büyükakman
20. Tolga Ayla
21. Baki Cankurt

Anadolu yakası katılımcıları 07.30'da Kadıköyde olacağız. 07.40'da vapur var. (Kadıköydeki Eminönü IDO iskelesi'nin önünde buluşacağız)

Avrupa yakası katılımcıları ve aralarında para toplayarak almış oldukları bir adet canlı deve iskelede Kadıköyden gelenleri karşılayacaklardır. Vapur tahminen 20dk sürse, 08.00'de Eminönü İskelesinde olmalılar.

10 dk rötar payı beklenir. 08.10'da hareket edilir.

Not: Ben bisikletsiz gelip devenin üstünde gidicem.

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
@G. Akpınar

Aaaa olmaz Görkem. Ya mantı yap, ya da zeytinyağlı yaprak sarması. hatta olmadı malzemeleri al yanına orda açarsınız mantıyı falan:) Mayo giymek için yer yok. 3 kişi bir daire oluşturup birbirine havlu tutuyor ve ortadaki kişi giyiniyor. Olmaz olur mu yaaaa, kabinler var:) Evet geldim bu arada bu sabah dönüp iş başı yaptım:( bu arada deveyle gelecekler için eldiven ve kask zorunludur.

• Beğen
@ugur buyukakman

Hahahahaha... Aramızda bi tane normal insan yok haaa:) Hepimiz kaçığız:) Bisiklete binerken rüzgar yedik de o nedenle mi böyle olduk acaba:):)

• Beğen
@Vural UZUN

Eğer ciddisen süpersin Vural. Bu nasıl bir tur oldu böyle yaa valla daha şimdiden forumda koyu bi muhabbet başladı artık pazarı düşünemiyorum. İple çekiyorum.

@gomez_hunt

Abi walla ciddiyim. Dağ bisikleti yeme içme grubu (DABYİG) kurulur da şampanya patlatılmaz mı.. O gün şampanyamız gelecek. Sana zahmet sen de grup için bi tüzük hazırlayıver:) Görkem evde temize çeker sonra:) hahahahaha

DABYİG grubuyla tura ilk kez katılacak arkadaşların kask ve eldiven yanısıra 3 adet 4,5*6 ebatında vesikalık resim, 1 adet ikametgah ilmuhaberi ve 1 adet savcılıktan temiz kağıdı getirmeleri gerekmektedir. Verem savaş dispanserinden akciğer filmine gerek yok, zaten akciğer testini yolda biz yapıyor olacağız. Ancak İstanbul üniversitesi Cerrahpaşa tıp fakültesi Mide hastalıkları bölümünden "sağlamdır" raporu gerekmektedir:):):)

Bu arada DEVE Anadolu yakasındanmı gelecek yoksa Avrupa yakasındamı? Eger anadolu yakası ise Ona ozel AKBIL Almak gerek... Yoksa ona; GORKEM Bısıklet yerine DEVEYE biniyor diyip bedavaya gecirebilirmiyiz...

Bunuda dusunmak gerek...

Hmmm Avrupa yakasında ki organizasyon için Kırmızı halının cinsi ne olsun o da onemli... Bunu da belirlemek iyi olur.

Tur için ortalama hıza karar verdinizmi dostlar, Ben derimki Gorkem Hanım DEVE ile gelecek ise 30 km/h altına dusmeyelim:D:D:D Niyseee fikir cimnastigi yaparken simdi bel hareketlerine gecim....

19 Temmuz Pazar Kilyos Gezisi

1. Vural
2. Toygar
3. Burakb
4. Görkem
5. Zuhal
6. Recep
9. Gomez
10. Ömer_kt3
11. Cem Ateş
12. Çirkin
13. Mycetin
14. Serdar Özuslu
15. Ali Kerim Çatalkaya
16. McMillerr
17. Tolga Yalçın
18. Orionforever-Kerem
19. Uğur Büyükakman
20. Tolga Ayla
21. Baki Cankurt
22. Salih Çiftçi

Anadolu yakası katılımcıları 07.30'da Kadıköyde olacağız. 07.40'da vapur var. (Kadıköydeki Eminönü IDO iskelesi'nin önünde buluşacağız)

Avrupa yakası katılımcıları, Kadıköyden gelenleri karşılayacaklardır. Vapur tahminen 20dk sürse, 08.00'de Eminönü İskelesinde olmalılar.

10 dk rötar payı beklenir. 08.10'da hareket edilir. Lütfen tüm ihtimalleri düşünüp evlerden erken çıkalım arkadaşlar. Yolda lastik patlayabilir v.s. olabilir.Vural arkadaşımızın cebini de kaydedelim, kendisi mesajın alt kısmına yazmış.

Bir aksilik durumunda kendisine ulaşalım bilgi verelim.
Listeye en son eklenen arkadaşımız da yüzücü herhalde, cok sevindim.

Geri