Scudo Sports

19 mayıs -iznik gölü çevresi -

Scudo
dakka bir gol bir samet dostum geldi

1- samet
2- çağlar -programı uyarsa gelecek
3- ali
4-ibrahim ozan
5-semir karabulut
6- ali akyol
7- çirkin -belli değil
8- riko
9- kudu

samet dostum 06.00 da toplanmamızı istiyor pendik feribot limanında bencede ne kadar erken çabuk topuklarsak
o kadar akşama kadar vakit kalacak

dikkat
bu topik patlama yapabilir

abi 6 mı 7 30 mu benim dediğime bakma sen arkadaşlar ne zaman gelebiliyosa ona göre ayarlayalım ;)

@semir karabulut

07.30 da toplanmaca pendik feribot limanı
semir haydarpaşadan trene bin pendikte in ordan sahile feribot limanına gel grupla beraber olursun :in: :in:

@Kudret Kurtcebe

Abi daha önce hiç trene bisikletle binmedim, sorun olmaz dimi?

@semir karabulut

banliyö trenine sabah saatinde bir şey demiyorlar çünki istikametin pendiğe doğru hafta içi sorun olur artı
bisiklete para 1.5 ytl tam bilet 1.5 ytl yalnız cebini vermen lazım aksilik olur bir şey olur haberleşelim

pendik tren istasyonunda indikten sonra hiçbiyere sapmadan dümdüz aşağıya ineceksin ilk önce merkez cami sonra karakolu geçtikten sonra karşına pendik feribot iskelesi çıkacak zaten ;) 07:30 da pendikte olmak için 06:30 da trene binmen lazım haydarpaşadan 43 dakika tren sürüyo 10 dakikadada aşağıya inersin ;)

1- samet
3- ali
4-ibrahim ozan
5-semir karabulut
6- ali akyol
7- çirkin -belli değil
8- riko
9- kudu
.?

07:30 pendik ido önü 19 mayıs 2010

eşimde tatil o yüzden bu sefer gelemiyorum :boese157: :D ama şirketten 1-2 kişiyi zehirledim ufak sahil turu+kahvaltı yapacağız sabah :D size iyi eğlenceler

Benim programım netleşti. Ne yazık ki size katılamayacağım. Keyifli ve emniyetli sürüşler dilerim.

@çirkin

1- samet
3- ali
4- ibrahim ozan
5- semir karabulut
6- ali akyol
7- riko
8- kudu
9-.............

sadece gidiş mi 160 km yoksa gidiş geliş mi eger toplam gidiş geliş 160 km ise bnde varım yoksa yarın sabah yine bi esenköy yapıcam

@samet_özdemir

Tamam hocam 6:30 trenine binerim, ev zaten 2 adım ötede:) telefon numaramı da attım özelden, bi sorun olur diye.

@umutcan şimşek

yol toplamda topçulardan sonra 160 km
gölün çevresi 80 km topçular iznik gölü -topçular -160 km gelişte isteyen trenle gelir gebzeye ben 50 km pedal basarak eskihisara geleceğim 160 km de turu tamamlayarak bana toplam
210 km ye patlayacak

arkadaşlar programım kesinleşti, geliyorum. pendik idonun önünde 7.30da görüşmek üzere...

@çağlar kalaycıoğlu

1- samet
2- çağlar
3- ali
4- ibrahim ozan
5- semir karabulut
6- ali akyol
7- riko
8- kudu

(link)

gebzeye trenle gelip dönecekler için bu tur toplam 160 km ye patlar

kudret abi sayı yanıltmasın; 2.sırada vardım zaten. yalnız umarım off road yoktur parkurumuzda. malum benim bisiklet asfalt için...

@çağlar kalaycıoğlu

dostum düzelttim
ilk kez gidiyorum ve bilmiyorum yol durumunu

:in: :in:

Geri