Scudo Sports

19 mayıs -iznik gölü çevresi -

gördüm evet abi, ben yazarken sen yenilemişsin. süpriz olsun parkur bize o zaman...görüşürüz yarın sabah...

Scudo
1- samet
2- çağlar
3- ali
4- ibrahim ozan
5- semir karabulut
6- ali akyol
7- riko
8- kudu

07:30 pendik ido önü 19 mayıs 2010

(link)

gebzeye trenle gelip dönecekler için bu tur toplam 160 km ye patlar

selamlar,
2 senedir iş güç derken uzak kaldım. form tutabilirsem bende aranıza katılmak isterim. 13 haziran kartaltepe gezi organizasyonunuzu yakından takip ediyorum ama o zamana biraz zor gözüküyor.
3 sene önce yapmış olduğum iznik gezisini de bu vesile ile paylaşayım istedim.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=10189

size yarın keyifli/güvenli pedallamalar...

son durum
1- samet
2- çağlar
3- ali
4- ibrahim ozan
5- semir karabulut
6- ali akyol
7- riko
8- kudu
9- burç -form tutabilirse
10.......

Kudret abi yaz benide, bende varım.

sabah 07.30 da pendik ido önündeyim.

• Beğen
Tepkiler: Ali ATAY
@Sedat Şencan

son durum
1- samet
2- çağlar
3- ali
4- ibrahim ozan
5- semir karabulut
6- ali akyol
7- riko
8- kudu
9- burç -form tutabilirse
10.-sedat şençan

dostlar uykuya çekiliyorum yarın görüşmek üzere iyi geceler

yarın sabaj 7:30 da görüşmek üzere yol topçulardan sonra 160 km civarı topçulara pedallicaz pendik eskihisar 32 km olması lazım yani toplam 190 oluyo dönüşü trenle yaparsak tabi. bu arada yarın engin abide gelebilir.

• Beğen
Tepkiler: Barış Özkan
Arkadaşlar Kendimi kaldırabilirsem bende aranıza saat 7.30'da Pendik IDO'da katılacağım. Yalnız ben hala bu SPD'ler yüzünden düşüp düşüp kalkıyorum. Bu arada Samet katılmana çok sevindim.

• Beğen
Tepkiler: Ozcan SEMET
@Kaşif

Size katılmayı çok isterdim arkadaşlar emin olun ancak daha önceden planlanmış başka bir programım olduğundan katılamıyacağım.

Abi bu spd olayından bende hala çekiyorum. Aniden durmak zorunda kalırsam ayağımda olduğunu unutuyorum ve kaçınılmaz son...:(

son durum
1- samet
2- çağlar
3- ali
4- semir karabulut
5- ali akyol
6- riko
7- kudu
8- burç -form tutabilirse
9.-sedat şençan

günaydın ibrahimin bisikleti nadasa yattı gelemiyor ibrahim gelse iyi olurdu
evet dostlar saat 06.30 da evden çıkacağım
pendik -eskihisar
32 km
erenköy- pendik - 18 km
tur -160 km

210 bana yazdı

son durum
1- samet
2- çağlar
3- ali
4- semir karabulut
5- ali akyol
6- riko
7- kudu
8- burç -form tutabilirse
9.-sedat şençan
10.Engin

Samet dostum,

Dun gece forumdan konusamadik' simdi netten biletimi aldim 08:30 da Yenikapi dan Yalova ya geciyorum saat 09:45 gibi Yalovada yim, detaylari cepten konusuruz suan bu mesaji yazarken sen buyuk ihtimal bisikletinle yoldasindir, ben de hemen cikiyorum.
Gorusmek uzere.

Arkadaşlar,
Kudret abi ye göl çevresinde bir yerde karşılaşacağımıız söylemiştim.

Ancak sabah burada ( İZnik te ) o kadar kapalı bir hava vardı ki, yol bisikleti ile yağmurda yola çıkma riskini göze almadım. Diğer 4 bisikletim de yanımda değildi.

Araç ile Gürle ( katırcı ) dağlarına çıkan üyesi olduğum dağcılık kulubündeki arkadaşlara katılmak için yola çıktım. Sonra hava açtı vs pişman olduk.

Kulüp arkadaşlarımı görmek ve katırcı dağındaki bayraklı tepeye çıkmak nasip oldu ama sizinle karşılaşamadık bu seferde üzgünüm.

Bir daha ki sefere diyelim.

Selamlar

evet ve tur bitti süper ötesi bi tur oldu toplam 216 km oldu göl çevresini dolaştık iznikte köfte ızgara falan yedik bide üstüne bol kaymaklı ekmek kadayıfı ve anca eve girebildim 216 km geldim ama çok bi yorgunluğum yok baya bi ısındık

ortalama hızımız 24 km
maksimum hızım 70 km
bisiklet üzerinde geçen saat 8 saat 30 dakika olması lazım.
turda geçen toplam saat 15 saat 20 dakika

• Beğen
@samet_özdemir

evet dostum samet gayet iyi bir tur oldu bu arada o şifalı su olayını bir ara yaparız evet 224 km bana yazdı herkese 200 km üstünde yazdı bu tur

Bir dahaki turunuza katlmak isterim. Foruma yeni katildim, henuz hakim degilim yazismalara, 19 mayis icin cok bakmistim ama yazismalari yeni goruyorum.
Cok guzel bir tur olmus tebrikler

• Beğen
@Rikoenriko

riko dostum
resimler küçültüldü
yalnız birazdan çıkacağım saat 14.00 de resimleri yüklemeye başlayacağım bu arada ali dostum kamyona bir kafa attıki kamyon devrildi yakında geliyor resimler

birol abi çok güzel bi tur oldu yüksek tempodaydık hep hiç düşmedi tempomuz ortalamamız 24 km ydi artık sen düşün ne tempoda gittiğimizi. :) ali abi kamyonuı devirdi yolda :D

• Beğen
Güzel bir gezi olmuş bol tempolu ve mesafeli..Resimleri sabırsızlıkla bekliyorum.

Geri