Ferhat Köse merhaba. Bizim bir arkadaş gelmek istiyor da. Bahadır Gürel'e de mesaj attım olmazsa yarın arayacağım. Eğer gelirse ona da bir yer bulunur mu?
Çok teşekkürler Islam,bu arada biz mal gıbı
yine köy yoluna girip 11 km off road yaptık.Böbrek taşi sıkıntısı olanlara Kumbag dan devam etmelerini şiddetle tavsiye ederim
Sabah 3 kişiyle 8'de yola çıkıyoruz. Bisikletleri taşıyıcıyla getireceğimiz için navigasyon programının dediği 5 saat sonra Çanakkale Kilitbahir'de oluruz.
Çorluda sabah soğuğu iyice yediğimden dolayı rahatsızlandım ve cumartesi günü tura devam etmeme kararı aldım. Gelecem gelecem deyip durdum bu sebeple tura gelen arkadaşlardan da özür dilemek istiyorum.
Şarköyden sonraki tırmanışı zor bela bitirip kendimi Edirne-Çanakkale yoluna attım. Oradanda Koruköydeki akrabaların yanına ulaştım.
Turu tamamlayamasamda önemli dersler çıkardım elbette. Buna sebep olan Derya abiye buradan teşekkür ediyorum.
Tur elbet daha sonra da yapılır,saglıgınız daha onemlı.Karar alıp turu bırakmanız ısabet olmus,kendınızı zorlasanız belkı bır kazaya yol acabılırdınız,gecmıs olsun.
Tuncay geçmiş olsun daha bir sürü tür yaparsın üzülme.Sizi bırakıp dönüşe geçtiğimde üstümdeki yağmurluğu bırak madığıma bin pişmanım (abdala malum olurmuş derler ya sana üşümüyomusun böyle dediğimi hatırlıyorum)