Scudo Sports

"18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitlere Saygı Turu" (Tur tarihi 24 Mart 2012)

@uzaktr

heeee şu poyraz turunda attığımız taklayı kastediyor herhalde.tamamen senin acemiliğin kardeşim :D:D gidonu bana çevirmesen takla falan atmazdık.ama ne gündü :D:D:D:D:D:D yolun ortasında sere serpe yatıyoruz millet bize bakıyor biz gülmekten kalkamıyoruz..:p

• Beğen
Tepkiler: Cool_uzak
Scudo
@Adem Sönmez

beni rahatsız etmeyin loooooo şu anda uyuyorum ;)

vay bülent sen nerelerdesin ya. Şu çanakkale turunu bitirinde önümüzdeki haftalarda beraber bir tur yapalım. şöyle kusmalı musmalı bişiler olsun :):) ee deniz sezonuda yavaştan geliyor nasıl olsa :):)

@berk arat

Tamamdır Promil Berk...(belki bir poyrazköy turu olmalı..ne gariplik varsa ve ya terslık o turlarda basımıza ve basınıza gelıyor.) ENVER PAŞA ... ile bu turda konuşacak zamanımız çok olacak ... o beni bir yerlerden herhangi tura şıkıştırır. (gorusebilmek için bana uygun olacagını dusundugu anadolu yakasında bir tur yapmayı dahi teklif etti kardeşim. Öyle delikanlı bu ENVER PAŞA ..Ref. no: 3516846516954) Yalan yok çok özledim o gaza gelmeli çamurlu turları...

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
Şimdiden tura katılan herkese hayırlı yolculuk diliyorum..İnş seneye hep birlikte daha kalabalık olarak şehitlerimizi ziyaret ederiz..Bizler içinde dua edin :)) Fotoğrafları dört gözle bekliyoruz:)

Tahmini bir buçuk saat sonra evden çıkıcam, otogarda Mehmet ile buluşacağız ve yolculuğumuz başlayacak, son hazırlıklar için internet başında olamayacağım, yarın görüşmek dileğiyle, hepimizin yolu açık olsun arkadaşlar.

Ne olur ne olmaz diye
Cep numaram 543 818 67 99
Mehmet`in cep numarası 537 703 35 06

22:45 Kamil Koç ile yola çıkıyoruz tahmini varış saati 6-7 arası dediler. Otogardan direk Eceabat vapur iskelesine geçicez ve Bursa ekibiyle orada buluşacağız.

Büyük gün geldi çattı;
Sizin yolunuza çıkacak taş benim yoluma çıksın,
Sizin tekerinize batacak çöp,benim lastiğimi yarsın,
Rüzgarınız az,
İllaki olacaksa da ardınızdan essin.
Zincirinizin bir ucu aynadan,
Diğer ucu rubleden çıkmasın.
Sbobunuzdan kaçacak hava,sizden korkup yine içeri dalsın.
Hava kararsa,bir ışığınız bile olmasa Ay yolunuzu aydınlatsın.

E,daha ne diyeyim.Hayırlı yolculuklar.

NOT:Genel temenniler ömür boyu,24 Mart'a özel temenniler tek kullanımlıktır.25 Martta benim taşım bana,senin taşın sana:)

SEVGİYLE KALIN.

Derya KEÇECİ

Ben de birazdan kamil koç ile istanbuldan yola çıkıyorum.. Sabah 6 gibi otogarda görüşmek üzere.. herkese iyi yolculuklar.. Telefon numaram 0530 540 70 06

Dostlarım, hayırlı yolculuklar, huzurlu ve mutlu pedallar dilerim. Şehitlere saygı turuyla bizleri de onurlandırıyorsunuz. Tüm bisiklet camiası sizlerle gurur duyuyor. Güzel haber ve fotoğrafları bekliyoruz. Ben katılamadım ama İnşallah birdahakine. Allah 'a emanet olun.

Eskişehirden katılan kardeşlerime ayrıca teşekkür ediyorum beni orada siz temsil edeceksiniz unutmayın.Ben gelemedim diye vaz geçen kardeşlerime sitemleri ayrıca ileteceğim(yüzyüze) .Enver herşey için kalpten teşekkür ediyorum gözüm arkada kalmadı senin sayende.Derya abi sana da çok teşekkür ederim bu organizasyonun her aşamasında desteklerini esirgemediğin için.Diğer tüm katılan kardeşlerime abilerime arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.İnşallah seneye veya çok beğenirseniz ilerleyen aylarda muhakkak bir daha yapalım.Umarım ben de bu dertlerden kurtulur normal hayata dönerim bir an önce.Yolunuz açık muhabbetiniz eksik olmasın.

ben yavaş yavaş çıkarım dostlar...şehitlerimiz her daim orada ama ne kadar çabuk gidersek o kadar iyi.... ayakkabılarımı giyip toplanma yerine doğru fırlıyorum...ferhat sen merak etme herşey kontrol altında... derya abi iyi temennilerin için teşekkür ederiz.valla duanın da böylesi makbüldür bizim gibi adamlar için.ağzına sağlık...hadi çanakkaleciler.kalkın.yürüyün çıkın evden..hadi hadi... ;)

@ferhat köse

Bunlardan biri ben oluyorum galiba...İnş kırgınlık yoktur abi :( Bir daha ki ne hep birlikte gideceğiz inş abi ;)

Bugün Cumartesi 12.00 Çanakkaleye yola çıkıyoruz.Biz 18 mart grubunun pazar günü etkinliğinde olacağız bu akşam tahminim sizin tur bitecek belki eceabatta karşılaşabiliriz.Dostlarla Yolunuz açık olsun.

yolunuz açık olsun arkadaşlar....bu gece yarısı saat 3 te saatlerinizi 1 saat ileri almayı unutmayın :)

ne zaman gittin eve hangi ara oturdun hemen nete.zaman kaybetmeden yapıştırmışsın...insan gider bi banyo yapar üzerini değişir.. (söyleyene bak) :D:D

Geri