Scudo Sports

"18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitlere Saygı Turu" (Tur tarihi 24 Mart 2012)

Enver sizin durumlar nasıl bilemiyorum ama Eskişehir ufak oldugundan ben ekibin bisikletlerini gündüzden yani bir gün önceden toplayacağım gece sıkıntı olmasın diye.Sen de müsait olanları yada bir gün önce yolunun üstünde olanların bisikletlerini toplayabilirsin sabah uğraşmamak adına sadece bir fikir :) ) biz gece 03:00 da cıkacağız yola :) 4 saatte varırız gibime geliyor otogardan diğer ekiplerle buluşup feribot iskelesine gideceğiz.Bu arada lütfen artık gelmesi kesinleşen özellikle şehirler arası otobüs ile gelecekler bana özel mesaj ile isim soy isim telefon numaralarını yollasınlar Bursa Eskişehir ve İstanbul özel araçlarıyla geliyor diğerleri ile buluşma noktası belirlememiz lazım.

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
Scudo
Enver Abi bende Pendikte oturuyorum en son kararlaştırılan saatte Kudret abi ve Nihat ile birlikte kozyatağı carrefour önünde olurum...

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

tamamdır Kudret abi. Sabah 5:00 da orada olurum.

Enver abi, benim fikrim engeç 5:30 da anadolu yakadan hareket etmek. Bu şekilde rahat rahat gideriz. hareket saatini yarım saat erkene çekmek duruma göre molalarımızı ve gidişimizi rahatlatacağını düşünüyorum. Tabi bu benim fikrim. enson ortak kafadan ne çıkarsa hepsine uyarım.

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

abi sen anadolu yakasını 5de toplarsan süper olur.nihat'da yazmış 5 de orada olurum diye.tekkeyi bekleyen çorbayı içer hesabı ne kadar erken varırsak orada o kadar rahat hazırlanırız.malum bisikletleri yüklemek ve sonrada toplamak var.zaman kısıtlı.bence de saat 5 iyidir.dediğin gibi anadolu yakasının '' ben kalkarım bişey olmaz'' dememesi gerek ve erken yatması gerek...başına da 2-3 telefon kurmasında fayda var.çoğunluğu bekletmemi beklemesin kimse benden ;)

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
dönüşte en son vapur kaçta malum biz anadolu yakasına döneceğiz ,,,karaköyden son vapur kaçta ona bakarım zati daha var kış tarifesi devam ediyor ,,,,12 martta artık banliyö trenleri tedavülden kalkacak ,,,,,tren raylarınıda sökerler orayada bisiklet ve koşu yerleri yaparlarsa ultra olur kızıltopraktan ta gebzeye kadar ultra bisiklet yolu,,,, anadolu yakadan 3 kişi var galba,,,,şimdi carrefour diyoruz ama ora ile ilgimiz olmayacak carrefour un tam karşısında yaya köprüsünün orda ,bostancı yönüne giden yol üzerinde otobüs durağı var üsküdar istikametinde olan otobüs durağı ile işimiz yok karşılıklı bu iki durak,,,, ,,,,haritada işaretleme olayını çözemedik ,,,,

Liste güncelleyelim genel bir bilgi verelim zaman yaklaşıyor.Turumuz 24 Mart sabahı 07:00 da Çanakkale otogarında buluşarak başlıyor.Buradan feribot iskelesine bisikletlerimizle geçiyoruz.07:30 yada 08:00 (gidiş zamanımıza göre) feribotuyla Eceabat iskelesine geçiyoruz.Kahvaltımızı feribotta yapıyoruz.karşıya geçtiğimiz zaman İstanbuldan gelen arkadaşlarımız ile buluşuyoruz ve hep beraber turumuzu başlatıyoruz.İşin bisiklet kısmı ekibin performansına göre 80 km ile 130 km arasında değişecek görülmesi gereken en önemli yerler bu en kısa 80 km lik rotada mevcut ama baktık ekip gayet hızlı zaman yetecek o zaman Anafartalar bölgesindeki bazı noktalara da çıkmayı düşünüyoruz.Bu listeden 5-10 kişi muhtemelen gelmeyecektir ama benim bildiğim bir 5-10 kişide listede olmamasına rağmen kesin katılacaklar .Yani yaklaşık 50 kişi olacağız .Eskişehir ekibini ben organize ediyorum Bursa Ahmet Tarık Ok dostum da İstanbul ekibi de Enver Avcı ve Kudret abide .Bunun dışında kendi imkanları ile katılacak arkadaşlara kapımız her zaman açık buluşma saatinde olunması gereken yerde olsunlar yeterli(07:00 da Çanakkale otogarda olmadı 07:30 da feribot iskelesinde yada 08:30 da Eceabat feribot iskelesinde) tabi birde önceden bana yada diğer yardım eden arkadaşlardan bir tanesine telefon bilgisi verirse kendisine ulaşmamız kolay olur.Turun detay kısımlarını Mart ayının başından itibaren konuşmaya başlayacağız.Bu detaylar yemek olayları yanınızda olması gerekenler için tavsiyeler gibi.Bunun dışında aklınıza gelen her türlü soruya 24 saat cevap verebilirim .Şimdilik bu kadar okuduğunuz için teşekkürler :)
Not:Bu tur hiçbir firmanın, dükkanının yada şahsın sponsorluğunda yada desteği ile değildir hiçbir zorunluluk ve istenilen maliyet yoktur.Tamamen kendi arkadaş grubumuz ve bisikletforum camiasından arkadaşların birleşmesiyle oluşmuş bir turdur.Eksiğimiz yanlışımız olabilir her türlü fikre açığım ve tüm arkadaşlarım da açıktır.

turun face sayfası :(link)

İstanbul Ayağı: Enver Avcı-Kudret Kurtcebe (özel araç tuttular bilgi alabilirsiniz)
Eskişehir ayağı:Ferhat Köse
Bursa için Ahmet Tarık Ok dan bilgi alabilirsiniz.....

Eskişehir
1-Ferhat Köse
2-Kader Kerem
3-Onur Şenel
4-Eser Sevinç
5-Mehmet Gürsoylu
6-Ali Osman Kara
7-Abdullah Uluşerbet
8-Uğur Celil Gürkan
9-Ömer Korkmaz
10-Ömercan Dönmez
Bursa
1-Ahmet Tarık Ok
2-Egemen Tunç
3-Ramazan Bozkuş
4-Volkan Aydoğdu
5-Onur Özdemir
6-Feyza Alfatlı
7-Emine Başkır
8-Muhammed Altuntaş
9-Şehnaz Ok
10-Serdar Menteş
11-Raşid Başdar
İstanbul
1-Barış Taşkıran
2-Engin Özen
3-Nihat Yıldır -anadolu yaka
4-Serdar Bekel -anadolu yaka
5-Kudret Kurtcebe-anadolu yaka
6-Enver Avcı-pilot kaptan (araç sahibi)
7-Erdal Irmak
8-Haceli Yılmaz
9-Cafer Adıgüzel
10-Ibsnokta Mimarlik Black See
11- Eren tublek
12- Sinan bey arabası ile katılıyor (araç sahibi)
13-Altan Alyanak
14-ihsan Vanlı
15-Mustafa Olgun
16-Bahadır Atılgan
17-ÇAğatay Çimşit (kendi imkanları ile katılıyor)
18-Adem Sönmez (Enver ile araç bilgisini konuşacak)
19-Sait Özdemir (İstanbul gözüküyor faceden katılacağını belirtmiş)
20-Engin Özen (Enver yeni eklenen arkadaş)
21-Emre Gözütok
İzmir
1-Selahattin Yakalı
2-Oğuzhan Orman
3-Güney Karagöz
4-Engin Atar
5-Sinan Batuk
Ankara
1-Şafak Atilla Akpına
2-Ferhat Öz
Aydın
1-Yusuf Z. Şipal
Konya
1-Muhammet Ali DOğan (Beyşehir)
2-Cengizhan Bekir Bayram
Çanakkale
1-Yiğit Bahçeli
İzmit
1-Uğur Yılmaz
2-Gonca Tutaysalgır
3-Tanju Çetiner

Ferhat abi İstanbul Listesine beni de eklersen sevinirim. Enver abiye parayı yatırdım. Onun listesinde adım geçmişti zaten.

@Emre Gözütok

Yukarıda ki listeye ekliyorum birazdan kusura bakma kaçırmışım listeler çoğalınca takip zorlaşıyor..

• Beğen
Tepkiler: Emre Gözütok
BİLLETİNİ AYIRTAN YOLCULAR:
1- enver avcı
2- kudret kurtcebe
3- nihat yıldır
4- haceli yılmaz
5- erdal ırmak
6- bahadır atılgan
7- serdar bekel
8- özkan aydın
9- cafer adıgüzel
10-adem sönmez
11-eren tublek
12.emre gözütok

kişi başı 40 tl'dir...

son 5 bilet kaldı beyler...

iban numaram: TR610001001984576789515001
ziraat bankası şb kodu: 1984
hesap numarası 57678951

• Beğen
:)enver listede benim adım niye yok :)

ayıp olmuyor mu ?

:) :) :)
yoksa ben gelmiyormuyum da haberim yok kırmızı kart filanda görmedim :)

umarım iyi bir tur olur kazasız belasız gider geliriz

herkese selamlar

• Beğen
(link)

enver hocam,,,,,en son vapur saat 23.00 de,,,,yalnız haydarpaşaya uğramıyor banliyö trende yok anadolu yaka dönüşü kadıköy ve fenerbahçe bisiklet yolundan bostancı diye yapacak,,,saat makul yetişiriz,,,

@sinan aksu

çok pardon özür af artık aklına ne gelirse abicim :D:D:D
1- enver avcı
2- kudret kurtcebe
3- nihat yıldır
4- haceli yılmaz
5- erdal ırmak
6- bahadır atılgan
7- serdar bekel
8- özkan aydın
9- cafer adıgüzel
10-adem sönmez
11-eren tublek
12-emre gözütok
13-sinan aksu

kişi başı 40 tl'dir...

son 4 bilet kaldı beyler...

hesap numarası 57678951

• Beğen
Tepkiler: sinan aksu
Liste güncelleyelim genel bir bilgi verelim zaman yaklaşıyor.

Turumuz 24 Mart sabahı 07:00 da Çanakkale otogarında buluşarak başlıyor.Buradan feribot iskelesine bisikletlerimizle geçiyoruz.07:30 yada 08:00 (gidiş zamanımıza göre) feribotuyla Eceabat iskelesine geçiyoruz.Kahvaltımızı feribotta yapıyoruz.karşıya geçtiğimiz zaman İstanbuldan gelen arkadaşlarımız ile buluşuyoruz ve hep beraber turumuzu başlatıyoruz.İşin bisiklet kısmı ekibin performansına göre 80 km ile 130 km arasında değişecek görülmesi gereken en önemli yerler bu en kısa 80 km lik rotada mevcut ama baktık ekip gayet hızlı zaman yetecek o zaman Anafartalar bölgesindeki bazı noktalara da çıkmayı düşünüyoruz.Bu listeden 5-10 kişi muhtemelen gelmeyecektir ama benim bildiğim bir 5-10 kişide listede olmamasına rağmen kesin katılacaklar .Yani yaklaşık 50 kişi olacağız .

Eskişehir ekibini ben organize ediyorum Bursa Ahmet Tarık Ok dostum da İstanbul ekibi de Enver Avcı ve Kudret abide .

Bunun dışında kendi imkanları ile katılacak arkadaşlara kapımız her zaman açık buluşma saatinde olunması gereken yerde olsunlar yeterli(07:00 da Çanakkale otogarda olmadı 07:30 da feribot iskelesinde yada 08:30 da Eceabat feribot iskelesinde) tabi birde önceden bana yada diğer yardım eden arkadaşlardan bir tanesine telefon bilgisi verirse kendisine ulaşmamız kolay olur.

Turun detay kısımlarını Mart ayının başından itibaren konuşmaya başlayacağız.Bu detaylar yemek olayları yanınızda olması gerekenler için tavsiyeler gibi.Bunun dışında aklınıza gelen her türlü soruya 24 saat cevap verebilirim .Şimdilik bu kadar okuduğunuz için teşekkürler :)

Not:Bu tur hiçbir firmanın, dükkanının yada şahsın sponsorluğunda yada desteği ile değildir hiçbir zorunluluk ve istenilen maliyet yoktur.Tamamen kendi arkadaş grubumuz ve bisikletforum camiasından arkadaşların birleşmesiyle oluşmuş bir turdur.Eksiğimiz yanlışımız olabilir her türlü fikre açığım ve tüm arkadaşlarım da açıktır.

turun face sayfası :(link)

İstanbul Ayağı: Enver Avcı-Kudret Kurtcebe (özel araç tuttular bilgi alabilirsiniz)
Eskişehir ayağı:Ferhat Köse
Bursa için Ahmet Tarık Ok dan bilgi alabilirsiniz.....

Eskişehir
1-Ferhat Köse
2-Kader Kerem
3-Onur Şenel
4-Eser Sevinç
5-Mehmet Gürsoylu
6-Ali Osman Kara
7-Abdullah Uluşerbet
8-Uğur Celil Gürkan
9-Ömer Korkmaz
10-Ömercan Dönmez
Bursa
1-Ahmet Tarık Ok
2-Egemen Tunç
3-Ramazan Bozkuş
4-Volkan Aydoğdu
5-Onur Özdemir
6-Feyza Alfatlı
7-Emine Başkır
8-Muhammed Altuntaş
9-Şehnaz Ok
10-Serdar Menteş
11-Raşid Başdar
İstanbul
1-Barış Taşkıran
2-Engin Özen
7-Erdal Irmak
8-Haceli Yılmaz
9-Cafer Adıgüzel
11- Eren tublek
13-Altan Alyanak
14-ihsan Vanlı
15-Mustafa Olgun
16-Bahadır Atılgan
21-Emre Gözütok
İzmir
1-Selahattin Yakalı
2-Oğuzhan Orman
3-Güney Karagöz
4-Engin Atar
5-Sinan Batuk
Ankara
1-Şafak Atilla Akpına
2-Ferhat Öz
Aydın
1-Yusuf Z. Şipal
Konya
1-Muhammet Ali DOğan (Beyşehir)
2-Cengizhan Bekir Bayram
Çanakkale
1-Yiğit Bahçeli
İzmit
1-Uğur Yılmaz
2-Gonca Tutaysalgır
3-Tanju Çetiner

güncelleme...
1- enver avcı
2- kudret kurtcebe
3- nihat yıldır
4- haceli yılmaz
5- erdal ırmak
6- bahadır atılgan
7- serdar bekel
8- sinan aksu
9- cafer adıgüzel
10-adem sönmez
11-eren tublek
12-emre gözütok

kişi başı 40 tl'dir...

son 5 bilet kaldı beyler...

hesap numarası 57678951

şu andaki sayı büyük araç için tamamdır.ay ortasına kadar 5 veya 6 kişi toparlanmazsa 2. araç yola çıkmaz arkadaşlar.en az 5 kişi tamamlanamazsa bu 12 kişiden sonraki arkadaşların ödemesini iade ederiz.yani 12 kişi tamam onları bir kenara koyalım.sonrasında 3 kişi çıkarsa 3 kişi için 2. araç kalkmaz ne yazıkki.o arkadaşlar limitlerini arttırırsa ancak çıkar yola diğer araç.bu durumda diğer araç için de ortalama 200 lira gibi bir rakam toplamamız gerekir.bu durumda o araçdakiler meblayı bölüşmek durumunda kalabilir.şu an gelebilirim diyen 4 kişi var gerçi ama hala yerlerini ayırtmadıklarından kesin bişey söyliyemiyoruz...

@ferhat köse

bu istanbuldan geleceklerini söyliyenler hangi yolu kullanacaklar.sonradan benim listemde adı geçmeyenler orada ödeme işini hallederiz diyerek toplanma yerine gelirlerse üzücü durumlar çıkabilir ortaya...habersiz gelenler için yerimiz yok araçda bilginize.sonra kimse alınmasın dostlar...

yerini ayırtan dostlar kırmızı ile belirtilmiştir...

İstanbul
1-Barış Taşkıran
2-Engin Özen
7-Erdal Irmak
8-Haceli Yılmaz
9-Cafer Adıgüzel
11- Eren tublek
13-Altan Alyanak
14-ihsan Vanlı
15-Mustafa Olgun
16-Bahadır Atılgan
21-Emre Gözütok

• Beğen
@enver avcı

Enver ben yarın senin listende olmayıp ana listeye isim yazdıranlar ile faceden katılacağım diyen İstanbul ikametli tüm arkadaşlara özel mesaj ile durumu anlatırım....

• Beğen
@ferhat köse

son anda üzücü bi tablo çıksın istemem ortaya.hoş olmaz böyle bir durum...

• Beğen
@enver avcı

Seni çok iyi anlıyorum dostum o yüzden tek tek özel mesaj atacağım ki elimde belge olsun :) sonradan neden haberimiz olmadı diyen olursa diye :)

• Beğen
Geri