Liste güncelleyelim genel bir bilgi verelim zaman yaklaşıyor.
Turumuz 24 Mart sabahı 07:00 da Çanakkale otogarında buluşarak başlıyor.Buradan feribot iskelesine bisikletlerimizle geçiyoruz.07:30 yada 08:00 (gidiş zamanımıza göre) feribotuyla Eceabat iskelesine geçiyoruz.Kahvaltımızı feribotta yapıyoruz.karşıya geçtiğimiz zaman İstanbuldan gelen arkadaşlarımız ile buluşuyoruz ve hep beraber turumuzu başlatıyoruz.İşin bisiklet kısmı ekibin performansına göre 80 km ile 130 km arasında değişecek görülmesi gereken en önemli yerler bu en kısa 80 km lik rotada mevcut ama baktık ekip gayet hızlı zaman yetecek o zaman Anafartalar bölgesindeki bazı noktalara da çıkmayı düşünüyoruz.Bu listeden 5-10 kişi muhtemelen gelmeyecektir ama benim bildiğim bir 5-10 kişide listede olmamasına rağmen kesin katılacaklar .Yani yaklaşık 50 kişi olacağız .
Eskişehir ekibini ben organize ediyorum Bursa Ahmet Tarık Ok dostum da İstanbul ekibi de Enver Avcı ve Kudret abide .
Bunun dışında kendi imkanları ile katılacak arkadaşlara kapımız her zaman açık buluşma saatinde olunması gereken yerde olsunlar yeterli(07:00 da Çanakkale otogarda olmadı 07:30 da feribot iskelesinde yada 08:30 da Eceabat feribot iskelesinde) tabi birde önceden bana yada diğer yardım eden arkadaşlardan bir tanesine telefon bilgisi verirse kendisine ulaşmamız kolay olur.
Turun detay kısımlarını Mart ayının başından itibaren konuşmaya başlayacağız.Bu detaylar yemek olayları yanınızda olması gerekenler için tavsiyeler gibi.Bunun dışında aklınıza gelen her türlü soruya 24 saat cevap verebilirim .Şimdilik bu kadar okuduğunuz için teşekkürler
Not:Bu tur hiçbir firmanın, dükkanının yada şahsın sponsorluğunda yada desteği ile değildir hiçbir zorunluluk ve istenilen maliyet yoktur.Tamamen kendi arkadaş grubumuz ve bisikletforum camiasından arkadaşların birleşmesiyle oluşmuş bir turdur.Eksiğimiz yanlışımız olabilir her türlü fikre açığım ve tüm arkadaşlarım da açıktır.
turun face sayfası :(link)
İstanbul Ayağı: Enver Avcı-Kudret Kurtcebe (özel araç tuttular bilgi alabilirsiniz)
Eskişehir ayağı:Ferhat Köse
Bursa için Ahmet Tarık Ok dan bilgi alabilirsiniz.....
Eskişehir
1-Ferhat Köse
2-Kader Kerem
3-Onur Şenel
4-Eser Sevinç
5-Mehmet Gürsoylu
6-Ali Osman Kara
7-Abdullah Uluşerbet
8-Uğur Celil Gürkan
9-Ömer Korkmaz
10-Ömercan Dönmez
Bursa
1-Ahmet Tarık Ok
2-Egemen Tunç
3-Ramazan Bozkuş
4-Volkan Aydoğdu
5-Onur Özdemir
6-Feyza Alfatlı
7-Emine Başkır
8-Muhammed Altuntaş
9-Şehnaz Ok
10-Serdar Menteş
11-Raşid Başdar
İstanbul
1-Barış Taşkıran
2-Engin Özen
3-Nihat Yıldır -anadolu yaka
4-Serdar Bekel -anadolu yaka
5-Kudret Kurtcebe-anadolu yaka
6-Enver Avcı-pilot kaptan (araç sahibi)
7-Erdal Irmak
8-Haceli Yılmaz
9-Cafer Adıgüzel
10-Ibsnokta Mimarlik Black See
11- Eren tublek
12- Sinan bey arabası ile katılıyor (araç sahibi)
13-Altan Alyanak
14-ihsan Vanlı
15-Mustafa Olgun
16-Bahadır Atılgan
17-ÇAğatay Çimşit (kendi imkanları ile katılıyor)
18-Adem Sönmez (Enver ile araç bilgisini konuşacak)
19-Sait Özdemir (İstanbul gözüküyor faceden katılacağını belirtmiş)
20-Engin Özen (Enver yeni eklenen arkadaş)
21-Emre Gözütok
İzmir
1-Selahattin Yakalı
2-Oğuzhan Orman
3-Güney Karagöz
4-Engin Atar
5-Sinan Batuk
Ankara
1-Şafak Atilla Akpına
2-Ferhat Öz
Aydın
1-Yusuf Z. Şipal