Scudo Sports

18 Kasım 2012 Eskişehir Beşikderesi Sucuk Ekmek Klasiği

@İslam Gölge

Çok teşekkürler İslam.Seneye inşallah Çanakkalede görüşek üzere diyelim.....

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
Scudo
Ayaklarınıza sağlık, artık klasikleşti gerçekten bu tur :) Bu arada Eser abi bisikletine bi kez daha hayran kaldım, başına birşey gelirse benden bil, nazarım falan değmiştir :)

http://img37.imageshack.us/img37/9151/img8448d.jpg

Ferhatcım yine harika bir tur yapmışsınız, nefesinize sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş. Sizlerle pedallamış ve sucuklardan nasiplenmiş kadar oldum şahsen :)afiyet şeker olsun. Varış noktanız MTB için çok uygun bir yere benziyor, orada ayrı bir macera da hoş olurmuş. Eser kardeşin bisiklet de tam bu tura uygunmuş, özellikle o selenin rahatlığıyla belki geride kalmıştır biraz. Tekrar tebrik ederim, selamlar, sevgiler.

@Yusuf Z. Şipal
Yusuf çok teşekkürler .Eserin bisiklet ile semaver saatini söylemeye ben gittim cidden rahat bir sele :) (gerçi benim seleden sonra hepsi rahat :) )

@Tuncay Üner

Teşekkürler.Piyasada ki pek çok üst düzey lastiği kullandım o dirençli bu dirençli gibi bir cümle kuramam çünkü 2 senedir yol bisikleti ile yaklaşık 15 bin km yaptım lastiğim 3 yada 4 defa patlamıştır o yüzden şu iyi bu iyi diyemem patlak olayı biraz şans biraz da riskli bölgelerdeki kullanıma bağlıdır.

@Tamer KAMIŞLI
Teşekkürler Tamer Eskişehire geldiğinde bir tura çıkarız test etme imkanın da olur inşallah, belki de şehirler arası beraber pedalalrız bu yaz :)

@Yusuf Z. Şipal

Teşekkürler Yusuf kardeş, sele rahat valla ne diyeyim :) uzun zamandır böyle uzun tur yapmıyordum, gerçekten sorlandım, hatta hiç bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum 2 senedir, oldukça gerilerde kaldım. Binmeyince, sürmeyince olmuyor mağlesef, yazın işe gelip gidiyordum o bile formda kalmamı sağlıyormuş, şimdi 15 günde bir 30-40 km yapınca bu tur zorlayıcı oldu.

Umarım beraber turlama şansımız olur abi, bu yaz eğer ki stajdan, okuldan fırsat bulursam çılgın bi tur planlıyorum :)

ben hastayım ve ilacım bu görüntüler....sizinle bu turu yapmak isterdim ama maalesef fıtık olayı beni bisikletten uzun bir süre uzak tutacak.... :(

@bülent samsunlu

Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum, kısa sürede iyileşmeniz ve tekrardan pedallamanız dileğiyle. İyileşince beraber de pedalalrız inşallah.

• Beğen
Tepkiler: bülent samsunlu
Ferhat tur çok güzel gözüküyor buradan. Ama kışın bu soğukta gerçekten zor bir tur olmuş..Ayağınıza sağlık.

• Beğen
Tepkiler: Eser Sevinç
@M.Nuri TEKE

Teşekkürler Nuri abi .Geçen sene unuttun galiba kar altında Musaözünü, bu sene de hazırlan ilk kar da gidiyoruz Bozdağa :)

• Beğen
Tepkiler: Eser Sevinç
inşallah neden olmasın...

Geri