Ayaklarınıza sağlık, artık klasikleşti gerçekten bu tur Bu arada Eser abi bisikletine bi kez daha hayran kaldım, başına birşey gelirse benden bil, nazarım falan değmiştir
Ferhatcım yine harika bir tur yapmışsınız, nefesinize sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş. Sizlerle pedallamış ve sucuklardan nasiplenmiş kadar oldum şahsen afiyet şeker olsun. Varış noktanız MTB için çok uygun bir yere benziyor, orada ayrı bir macera da hoş olurmuş. Eser kardeşin bisiklet de tam bu tura uygunmuş, özellikle o selenin rahatlığıyla belki geride kalmıştır biraz. Tekrar tebrik ederim, selamlar, sevgiler.
@Yusuf Z. Şipal
Yusuf çok teşekkürler .Eserin bisiklet ile semaver saatini söylemeye ben gittim cidden rahat bir sele (gerçi benim seleden sonra hepsi rahat )
@Tuncay Üner
Teşekkürler.Piyasada ki pek çok üst düzey lastiği kullandım o dirençli bu dirençli gibi bir cümle kuramam çünkü 2 senedir yol bisikleti ile yaklaşık 15 bin km yaptım lastiğim 3 yada 4 defa patlamıştır o yüzden şu iyi bu iyi diyemem patlak olayı biraz şans biraz da riskli bölgelerdeki kullanıma bağlıdır.
@Tamer KAMIŞLI
Teşekkürler Tamer Eskişehire geldiğinde bir tura çıkarız test etme imkanın da olur inşallah, belki de şehirler arası beraber pedalalrız bu yaz
@Yusuf Z. Şipal
Teşekkürler Yusuf kardeş, sele rahat valla ne diyeyim uzun zamandır böyle uzun tur yapmıyordum, gerçekten sorlandım, hatta hiç bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum 2 senedir, oldukça gerilerde kaldım. Binmeyince, sürmeyince olmuyor mağlesef, yazın işe gelip gidiyordum o bile formda kalmamı sağlıyormuş, şimdi 15 günde bir 30-40 km yapınca bu tur zorlayıcı oldu.