Scudo Sports

17.sefer kartepe-performansına güvenenler için.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
(link)

41 km rüzgar ,irfan kaptan veledrom dedi gerçi içerde otururuz belturda

ooo o dün gece burda ısı yuksekmis
itiraflar, sevgililer, akş,meşk muhabbet
topig patladı gitti.

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
şafak,azaldı,
kartepe için istanbuldan talep yoğun değil,mehmet dostum abbas tek basar ,bir iki resim çeker buraya atar bu topiği kapatır,18.sefer artık seneye olur 2017 'e 20 'de kapatabilirim öyle iki kişi ile zevki zati olmaz olacak ise en az 5 adam olmalı.valla araç olur ise angarya yollar kalkar olmaz ise ben tepeyi alır gelirim eğer yol bozuk ise 7 km 'de eğimden döner 200'e tamamlarım maksat 200 km devirmek bi günde az mola ve tempo ile...

@Kudret Kurtcebe

Kartepeden sonra karerciyese başlayalım. Hem taliplisi daha çok olur.

• Beğen
erciyes'e otobüs ile gidilir gelinirde devlet beni finanse edecek özellikle spor bakanlığı.
50 'sinden sonra dağa bisiklet ile tırmananlar diye.:islik::islik::harika::harika::harika:

pansiyon yemek artı yol paralarını spor bakanlığı ödeyecek

@Kudret Kurtcebe
benide benide finansa edicek

• Beğen
@irfanyazicitunc

Aman diyim BOBHUTSHATSVANA

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

kudret abi koskoca stanbolun ortasında evin var hala sponsor arıyorsun. O ev ile beni 5 kez satın alırsın yahu.

• Beğen
@mehmetsunu

valla 47 m2 dükkan kiraya vereceğiz tabi o zaman maddi açıdan iyi bi duruma geçeriz,valla kayseriye tren varsa şık olur.tren daha iyi,2 günde gitsin tren yolculuğu iyidirde yük vagonu olması lazım ,valla doğu ekspresi var idi,bu hızlı trene bakacağız,2 tekeri sökerim senin hatırına ,

Dün yoktun bisikletle gelmiştim.
Bugün de bisikletle geldim.
Ben iki gündür narşehri rampalarına çıkıyorum. Kimseler yok.

• Beğen
Tepkiler: irfanyazicitunc
@Güray Görkem

dün belediye işi,bu gün mehmet ali sportta ,bu arada feridun tezbaşaranın muhabbeti oldu,kremalı tempo bisküvi yiyordu,ama bir kalkışını gördüm
6.8 ile ,toplama yolu burak yapmış idi ,

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri