Scudo Sports

17.sefer kartepe-performansına güvenenler için.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
benim gözler yavaş yavaş gidiyor, tekrar görüşene dek kalın sağlıcakla.

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
(link)

su koyverdi 5 mm fazla,ben yayan gideceğim ,bana yakın inönü caddesi ,güray sakatlara gelme ,başıbüyük iniş sakat,

Sat24 sitesi, cunartesi sabah yagmur yagar ondan sonra pazar günü dahil yağmurlar istanbulu sıyırıp geçer, yagmur yagmaz diyor. Tabi garanti degil. Ben hasta oldugim icin zaten muhtemelen uzun bir sürüş yapmam. Tam da zonda'lar gelmişti, ne güzel turlarim diyordum :(

@Güray Görkem

valla pazarlar artık bitik,baktımda,
sadece hafta içi yerler kuru olur ise çıkarım,27 mart pazara kadar geçit yok,
şimdilik tabi,martta geçiş olacak heybeliye ,mirası bekliyorum,bina kabak tadı verdi,bi itirazda çevre ve şehircilik bakanlığına yapıldı,şubat sonu belli olacak,

bende bisiklete binemezsem 3 gun afaganlar basıyor cumartesı yağmur da olsa çıkarım pazarda gelırım bisiklet yolu için

• Beğen
Haftasonu yağmur. Çok kötü oldu.

aynen bakımını yaptım dün yağmurda çok kullandım. bir de sağanak vardı lastik patladı sahilde cam kırıkları doluydu bisiklet yolu fenerbahçe dalyan arası. sağanak yağmurda daha hızlı lastik değiştim :harika:

• Beğen
Ağırlık takıntın yoksa continental gatorskin hardshel

Mehmet abi telin kapalı. Kudret abi yanımda.

@Orhan Akarkut

orhan bey,idmanlarda asla,48 km non stop sürüş yaptım,iki hafta önce,2 saat 10 dakika pedal çevirdim 4 eğim alındı ,arkadan gelen aracın sesini duymak durumundayım,nerde dinlerim ,kaldırımlar bağdat caddede geniştir ve de minibüs caddede orda yavaş sürerken dinlerim .

Trafik olmayan etaplarda belki dinlersiniz...

Bu arada, paylaştığınız müzisyenler/müzikler çok hoşuma gitti...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri