Scudo Sports

17.sefer kartepe-performansına güvenenler için.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
yarın saat 07.30 erenköy çıkış,sahilde kesin yol bisikletçileri olacak ,çok azı formula yapar, göçbeyli ise yapan pek bulunmaz,
yarın göçbeyli etapta kartepe bisiklet takımı forması ile tek kaptan ben olacağım ,bu gemi tek kişilik :)
saat tutacağım, sonuçları yazacağım ,45 km durmak yok.

(link)

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/12573743_1105183459514227_5351973858995570148_n.jpg?oh=359b4ad627a3c00dd0964957d79d14fe&oe=573BAB6E

@Erdal YILMAZ

takım serbest erdal dostum,biliyorsun ben soğuktan etkilenmem,esas sıcak beni rahatsız ediyor,
07.30 resmen soğuk olacak,ama tempoda sorun olmuyor,valla ben durmam çalışırım,kartepe orada çalışmayan dökülür,ben çok gördüm dökülenleri, malesef takımda iki kişi kartepeye yenildi,(16.turda)
,kim yenilir ise sınıfta kalır,kaptan olarak benim kartepeye yenilmek gibi derdim yok,
benle gelecek neferler lazım ,çalışacak nefer isterim ,ha tercih meselesi isteyen gelir, isteyen çekilir,bu formayı kartepe 50.turdada taşıyacağım, bu konuda iddam asla bitmeyecek.

(link)

bugünki ferdi dayanıklılık idman kriteri,

3+45=48 km non stop ,2 saat 10 dakika,

07.30 erenköy evden çıkış
göçbeyli varış 09.40

10 dakika mola yapıldı aynı istikametten dönüldü,işin kolayı dönüşte 12 km boyunca poyrazı arkaya almak oldu,önemli olan gidişti rüzgara karşı mukavemet idmanı oldu,

sabah bostancıda bekleyen tek bir yol bisikletçisi var idi,daha sonra kartala doğru drop barlı genç dostum geldi,arkaya gir dayı dedi,bende kendi hızını kolla dedim, ben göçbeyliye dedim,arkadaş tuzlaya gidiyor idi,
ilk eğim geldiğinde ayakta 50 dişte yüklendim ,arka aşağıdan 5 'inci dişte idi,sert oldu ama çıktım ,diğer eğimleride 50 dişte çıktım ,eğimler sert değil burada,formulada 15 köpek yolumu kesti,durdum ve sevdim ,besledim, 5 dakikamı yediler,dönüşte aynı yerde 15 köpek havlamadı bile geçiş vizemi onayladılar,

2 saat 10 dakikanın 5 dakikası köpek beslemeye gitti ,2 saat 5 dakika olacak idi ,sağlık olsun.

Günaydın kudret abi , hakkını helal et ben gidiyorum.

Maltepe'ye alışverişe . Zam zam zam . Yanıyoruz kudret abiiiii:p

Kayseri'ye yerleşmeyi düşünüyorum.

@Güray Görkem

Hoş gelirsin safa gelirsin şerefyap olurum. Gelirken kudo baba ile bir kilo menşur hacı bekir lokumu getirmeyide unutmazsın artık.

@Güray Görkem

durum vahim,savaş çıkarsa yandık,açıkça istanbulu sonunda terk edeceğizde ,gideceğim yer ,ekonomik açıdan refah yer olmalı,yalovada ev fiatları köprü yüzünden tavan yapacak,güneye kaçma planları,demre,kaş,vs,vs,bozburun,köyceğiz bakacağız artık,demrede 130.000 liraya şahane daireler var 100 m2 'ye,90.000 -100.000 arası evler illaki bulunur,başka alternatif armutlu tarafları olabilir ya da kelepir yalovanın az dışında sitelerden daire kapmak (yazlık siteler)

Palamutbuku diyorum ve susuyorum.
Nostalgia, can yücel palamutbükü diye aratmaniz yeterli...

Ahirette iman
Dünyada mekan
Kurtcebe inşaattan süper imkan

Mehmet abi özelden adresini yaz . Sana çifte kavrulmuş yollayim.

Kudret abi 13 Şubat yağmurlu. 14 pazar az güneşli. Pazar eyleme katılalım.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri