Scudo Sports

" 17 Ocak " Pazar Kartepe Rampa.....Ekşııın (:

@Onur Kahraman

onur dostum
ali dostumun verdiği bilgi doğrultusunda ahmet puslu ile aytekin aynı kişi değil treks diye biri ama onu bilmiyoruz kim olduğunun zati önemi yok önemli olan aytekin dostumun bir an önce iyileşmesi

Scudo
Merhaba arkadaşlar. Size Kartepe turunda başarılar dilerim. Şimdi Aytekin Erzan'ı ziyarete geldim. Ahmet Puslu adlı kullanıcının Aytekin Erzan olduğuna dair bir dedikodu çıkmış ve bu dedikodunun aslı yoktur ve herkese teşekkür ediyor geçmşi olsun dilekleri için. Kendini iyi hissettikçe size yazacak.Herkese selamı var. Ben de sizlere birkaç öneride bulunayım Kudret abinin uyarılarını dikkate alın yanınıza sıkı giyecekler alın ve çıkıştan önce tatlı ve tuzlu yiyecekler alın yanınıza şekeriniz düşmesin. Soğuk açısından çıkışı dert etmeyin zaten ısınıyorsunuz. ama iniş çok önemli kasımda yanıma gazete almıştım. Gövdemi gazeteyle sardım. Göğsüme o kadar rüzgar yememe rağmen hiç üşümedim. Kendinizi 2 3 kat gazete ile sarmalayın giysinizin altından. Ama ellerimde windstopper eldiven olmasına rağmen ellerim ve ayaklarım resmen dondu. Ayaklar için galoş önerisi iyi. İş görür diye düşünüyorum. Sizlere bol keyifli bir tur diliyorum. Görüşmek üzere.

@Onur Berberci

evet teşekkürler onur yaşanmış bir tecrübe konuştu onur dostumın fikri idi gazete olayı ve gerçekten bizi göğsümüzü inerken korudu inerken müthiş bir soğuk karşıdan bize vuruyordu yün eldivenlerim zirvede çiğ yağdığı için sırılsıklam oldu inerken soğuğu ıslak olan yün eldivenler içeri çekti ve elimi hissetmiyordum buna rağmen temkinli bir şekilde üstelik arka göbeğin yağı bittiğinden ikide bir de arka göbek sorun çıkarıyordu ışığım yoktu gerek aytekin dostum önden giderek bana ışık tuttu gerekse onur dostum arkadan ışık tuttu bazen ikisi yer değiştirerek bana yardımcı oldular allah razı olsun
bu benim hatam idi bu affedilmez bir hataydı ve kendime sonra kızdım tabi
fakat zirvenin bu kadar zifiri karanlık olabileceğini tahmin edememiştim
şimdi ışıklarım hazır kartepe için ventura ayakkabı kılıfı işe yaradı ayağımda o vakit spd yoktu kalın spor ayakkabı vardı ve yün çorap giymiştim soğuğu hissetmedim içimde bisiklet fanila üstüne ince beyaz kazak onun üstüne
polar onunüstünde kar montu ve onunda üstünde yağmurluk ve kar maskesi iki adet bisiklet pantalon evet bu aksesuarlarla asla üşümedim ellerim hariç şimdi o da halledildi şevket dostumun eldivenleri işe yarayacak yün eldivenlerin üstüne kalın plastik eldivenler giyilecek evet hazırım
tekrar aytekine geçmiş olsun neyse ali dostum bizi haber ediyor allah razı olsun

iyi akşamlar
ferruh abi ile görüştükten sonra bende tura katılmaya karar verdim.
Önümde koskoca bir sezon var malum federasyon yarışlarına az kaldı başarı için çalışmak lazım. parkurlara girip çıkmak iyi olacak bunun içinde , kudu abimlede ayrı sarıcak tur eminim yazin benide liseteye

tüm ekipmanlarımla kartepe yollarında sizinleyim:in: :boese157:

@Semih Aydoğdu

kuzu yaylasından zirveyi zorlamaca :cheer: :winkenlux

1- mert arsan -sports-man;) :boese157:
2- -apaçi kudu;) :boese157:
3- cem ateş;) :boese157:
4- karatascaner;) :boese157:
5-uğur sınavları ayarlayabilirse:) :boese157:
6-kaşif;) :boese157:
7-ferruh;) :boese157:
8-cagan -inşallah gelecek:dua: :boese157:
9-bumerang-:in: :boese157:
10-orion;) :boese157:
11- özgür deveci aksilik olmazsa:) :boese157:
12-ocuss;) :boese157:
13-onur ;) :boese157:
14 -kertman :boese157:
15-şeko babo:boese157:
16-fatih 71 :boese157:
17-yener :boese157:
18-soner :boese157:
19-bazooka :boese157:
20-kerem :boese157:
21-suha:boese157:
22-burak şartları zorlayacak :boese157:
23-emre baboooooooooo türk bayrağı ile gelecek :boese157:
24-semih:boese157:
25-Daha var amaa bellii diiiil:D :boese157:

gidiş

Tren Kodu - Adı: 11410-DOĞU EKSPRESİ
Biniş İstasyonu Kodu, Adı ve Biniş Saati: 1560-HAYDARPAŞA-07:05
Varış İstasyonu Kodu, Adı ve Varış Saati: 1512-ARIFIYE-09:22

evet saatler değişmiştir herkes saat 06.45 de haydarpaşada olmalı
tuzladan gebzeden yada pendik veya bostancıdan binmek isteyenler doğu ekspresinin 07.05 trenini yakalamaları gerekir

toplam gidiş ve dönüş
giderken doğu ile gidileceğinden bisiklet 5 ytl
tam bilet 4.5
dönüşte adapazarı ekspresinde tam bilet 7 ytl
bisiklet 5 ytl
genel toplam 21.5 ytl

toplam km
arifiyeden 20 km sonra maşukiye 21 km rampa tırmanış 21 iniş artı birde 1 km mesafe büyük derbent tren istasyonuna
toplam 63 km ye patlayacak

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/06.gif
sapanca

Mostly cloudy. Winds from the W at 17 km/h.
Realfeel®: 7 °C
High: 11 °C

(link), Jan 10
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/12.gif
Cloudy with showers. Winds from the NW at 16 km/h.
Realfeel®: -2 °C
Low: 2 °C

Semih Aydoğdu;754212]iyi akşamlar
ferruh abi ile görüştükten sonra bende tura katılmaya karar verdim.
Önümde koskoca bir sezon var malum federasyon yarışlarına az kaldı başarı için çalışmak lazım. parkurlara girip çıkmak iyi olacak bunun içinde , kudu abimlede ayrı sarıcak tur eminim yazin benide liseteye

tüm ekipmanlarımla kartepe yollarında sizinleyim:in: :boese157:

heyyyyytttt beeee semihte bizle geliyor gelmene sevindim semih hezırlık larını yap ben şuan lastikyeniliyorum hazırlıklara başladım bile:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: sports-man
http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/12.gif
Mostly cloudy and colder; periods of rain in the afternoon. Winds from the WNW at 19 km/h.
Realfeel®: 6 °C
High: 9 °C

(link), Jan 10
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/38.gif
A passing shower in the evening; otherwise, mostly cloudy and colder. Winds from the N at 12 km/h.
Realfeel®: -1 °C
Low: 1 °C

gidiş

tuzladan gebzeden yada pendik veya bostancıdan binmek isteyenler doğu ekspresinin 07.05 trenini yakalamaları gerekir

toplam gidiş ve dönüş
giderken doğu ile gidileceğinden bisiklet 5 ytl
tam bilet 4.5
dönüşte adapazarı ekspresinde tam bilet 7 ytl
bisiklet 5 ytl
genel toplam 21.5 ytl

toplam km
arifiyeden 20 km sonra maşukiye 21 km rampa tırmanış 21 iniş artı birde 1 km mesafe büyük derbent tren istasyonuna
toplam 63 km ye patlayacak

@Ali Emre Akcan

ali dostum olay çok basit
şimdi önce resmin üzerine geliyorsun okla sağ tuşa tıklama yapıyorsun ve kopyala diyorsun sonra forumun en aşağısındaki mesaj yazılan yere geliyorsun gelişmiş moda tıklama yapıyorsun açılan çercevenin en sağında -switch editör mode putonuna tıkla sonra çerceve içine gel ve farenin sağ tuşuna tıkla yapıştır de resim çıkar

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/04.gif
Times of clouds and sun. Winds from the SW at 16 km/h.
Realfeel®: 13 °C
High: 14 °C

(link), Jan 10
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/35.gif
Partly cloudy. Winds from the WSW at 11 km/h.
Realfeel®: 6 °C
Low: 7 °C

gidiş

tahmin
09.22 de arifiyedeyiz vakit kaybetmeden 20 km lik düz yolu almak için maşukiyeye topukluyoruz maşukiyenin dışında şok markete geliyoruz en geç bir buçuk saat
10.52 de kartepe 21km lik rampaya geliriz ve vakit kaybetmeden tırmanışa geçiyoruz ilk 14 km yi alarak kuzu yaylasında herkesin toplanmasını bekliyoruz
son kalan 7 km çetin offroada hazırlanıyoruz
ve burdan girdikten sonra 3 .adet yol ayrımında pedalşörlerin yanlış istikamete gitmemeleri için toplanmaları grup menfatinedir herkesin geldiği anlaşıldığında harekete geçiyoruz ve zirveye birlikte çıkıyoruz aramızdaki mesafelerin fazla açık olmaması gerekmektedir grupça hareket edilecek ve grupça zirveye varılacaktır herşeyden önce tüm pedalşörlerin birbirlerine yardımcı olmalarını isterim
tahminim zor şartlar ve aksilikleri gözönüne alarak tırmanış 5 saat alsa 16.00 da zirvedeyiz hadi yarım saat daha koyayım 16.30 tırmanış karanlığa gelecektir saat 16.00 da hava kararmaktadır bir saat dinlensek zirvede
17.30 bir yarım saat daha koysam saat 18.00 de maşukiyeye iniş zirveden zifiri karanlıkta olacaktır burda birbirimizden kopmalar olabilir en arkada olacağım ve grubta arkada kalanların emniyetini sağlayacağım durmadan ineceğiz ve kuzu yaylasının girişine geldiğimizde durmadan maşukiyede çıkış startımızı yaptığımız yerde 18.tabelasının orda kavşakta toplanacağız inişte herkesin dikkatli olmasını isterim yollar kaygan ve bazı yerlerde virajlar keskindir
en çok bir saat desek saat 19.00 da maşukiyede toplanırız vebüyük derbent tren istasyonuna gitmemiz yarım saat tutarsa saat 19.30 da tren istasyonunda oluruz eğer katılım çok olursa öncelikle avrupa yakasından gelen pedalşörler ilk adapazarı trenine binerek önce gitmeleri gerekecektir karşıya rahat geçmeleri sağlanacaktır anadolu yakası ikinci trenle gidecektir

(link) bu yılbaşı ‘karsız’ kaldı

[SIZE=+0](link) Samanlı Dağları’nın zirvesi olan (link)’de karlar tamamen eridi.

[SIZE=+0](link)’de kar olmamasına rağmen, tek (link) merkezi olan beş yıldızlı Green Park Resort Kartepe Oteli’nin yeni yıla tam dolu olarak gireceği bildirildi. (link) yetkilileri bölgede pazar gününden itibaren (link) beklendiğini, bunun yükseklerde kar şeklinde olabileceğini bildirdi. Uzunlukları 400 ile 3 bin 500 metre arasında değişen 18 kayak pisti bulunan Kartepe’de, kar kalınlığının 80 santimetreye ulaşması halinde ilk etapta iki pistin açılacağı, karın yoğunluğuna bağlı olarak 10 pistin daha devreye alınacağı kaydedildi.

Geri