Değerli Pedalsever arkadaşlar,dostlarım...
Gerek bana gelen telefon,mesaj,mailler ve almış olduğum duyumlar neticesinde,bu hususu ÖZELLİKLE belirtmek durumunda kalıyorum.
Bazı arkadaşlarım,Kartepe Organizasyonumuz da kendilerine göre,keyfi hareket edeceklerini,Gurubuzun temposunu önemsemeyeceklerini beyan etmiş bulunmaktadırlar.
Buradan,Kartepe Organizasyonu Ekip Lideri olarak onlara şu mesajı verme gereğini hissederek...konuya nokta koymayı istiyorum.
Kartepe Organizasyonumuz da kesinlikle yardımlaşma,dayanışma ve Grup Disiplini içerisinde hareket edilecektir.Arifiye - Maşukiye arası gerekli görüldüğü yerlerde
mola verilerecek,Maşukiye'de alışveriş sonrası Kuzu Yaylasına kadar arka takım kaptanı önde,Ekip Lideri arkada vermiş olduğumuz talimatlar doğrultusun da her 3 km de durularak,Telsiz Mesafesinin dışına çıkılmadan ulaşılacaktır.Gerekli incelemeler ve girişimler sonucu " Zirveye Çıkış " olumlu koşullar içerisinde gerçekleştirilecektir.
Bu kurallar dışında hareket etmek isteyen arkadaşlarımızın,LİSTEDEN adlarını silmelerini,ya da katılmamaları gerektiğini ÖNEMLE belirtirim.Göstermiş olduğunuz ilgi ve hassasiyete teşekkürler

....sevgilerrr
" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "