Scudo Sports

" 17 Ocak " Pazar Kartepe Rampa.....Ekşııın (:

Scudo
@kudu

:D :p :D :p :unsure:

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

@Hasan Bahri Toros

hay allah bu konuda sacede bir tek şey söyleyeceğim

hay sen çok yaşa emi aytekin ben size diyorum bu adam deli kaçık
neyse gerçeği öğrenmiş bulunuyorum gelen mesaj doğrultusunda evet gerçekten ayağı kırılmış aytekinin bu doğru ve tekrar tekrar geçmiş olsun aytekine burdan mesaj senin için pedallayacağım hocam ona göre
filim gibi bir olay bu ne adam bu yahu
seni gidi puslu aytekin erzan seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D :D :D :D :D

hhehehehehehehehhe

sabaha kadar gülmezsem namerdim :D :D :D :D :D :D :D

şeko babo,bozokaa(gökhan) ve ben söle akşam akşam bir 27 ist turu yaptık.
Güzergah.Unkapanı-Şişhane-Kasımpaşa-Tünel-istiklal cad.Taksim-Şişlİ-Cevahir avm-Yıldız-Beşiktaş beşiktaşta(gökhanın tekerine kocaman bitane zımba teli girmiş.ama ne telmiş tekeri 2 yerden kocaman delmiş,arada biz ic lastigi deyiştirdik gökhanla.şevket abi eli boş duramadı tabi.2 deligide 2dkda yama yaptı valla.neyse ordan Beşiktaştan -Ortaköy'e geldik bogaz köprüsünün manzarasında caylar,patlamış mısırlar falan götürdük hemen,sonra sahilden Ortaköy-beşiktaş-kabataş-ve ben evime geldim tophaneye. şevket abi ile gökhanda evlerine dogru bastılar.bugun cok sitresli bi gündü.ama şu akşam turu aldı götürdü hepsini valla tavsiyemdir...

Saygılarımla mc_emre

lanet olsun şu 25 sayfayı okuyup gelmek istememek imkansız ya!!!

bisikletin göbek bakımı varr..
cumartesi antrenman varrr...
bi sürü şey eksik yahu..
ama gerçekten özellikle arkadaşların yaptığı gezinin fotolarını görünce daha bir değişik oldum..
sizlerle oraya çıkmak için şartları zorlamaya çalışıcam..gerçekten büyük makara olur şu kadroyla :)

eğleniyorsun dimi seni gidi seniiii

ayak nasıl ayak? bırak bu ayakları artık alçıyı kaldır at kendi ayaklarına kavuş.

• Beğen
Tepkiler: sports-man
@Ahmet Puslu

ahmet puslu

aytekin erzandır
hihohahahahahahahahahahahah

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

geçmiş olsun aytekin

@neverhood

kuzu yaylasından zirveyi zorlamaca :cheer: :winkenlux

1- mert arsan -sports-man;) :boese157:
2- -apaçi kudu;) :boese157:
3- cem ateş;) :boese157:
4- karatascaner;) :boese157:
5-uğur sınavları ayarlayabilirse:) :boese157:
6-kaşif;) :boese157:
7-ferruh;) :boese157:
8-cagan -inşallah gelecek:dua: :boese157:
9-bumerang-nöbet yoksa gelecek:in: :boese157:
10-orion;) :boese157:
11- özgür deveci aksilik olmazsa:) :boese157:
12-ocuss;) :boese157:
13-onur ;) :boese157:
14 -kertman :boese157:
15-şeko babo:boese157:
16-fatih 71 :boese157:
17-yener :boese157:
18-soner :boese157:
19-bazooka :boese157:
20-kerem :boese157:
21-suha:boese157:
22-burak şartları zorlayacak :boese157:
23-Daha var amaa bellii diiiil:D :boese157:

@kudu

warım abi warım ben sizi yanlız bırakırmıyım hiç kartepe icin pankartlar hazırlanıyor.bende TÜRK BAYRAGI getircem dikecem onu sona hepimiz onun altında resim cekileceğiz.
bu arada bisikletin gidonuna video kamera icin bi aparat yerleştircem abi.bu turda fazla resim cekmeyecegim.devamlı video cekcem.sona o videoları.kesip parcalayıp düzenleyip
bisikletforum,pedalsesi,youtube,izlesene,facebook, sitelerine atcam abi.millet görsün bu kış vaktinde mert ve kudret abi kaptanlıgında kartepe fatihlerini..

@emre güven

işte senin gibi gençlerle benim gibi fosil olmuş adamlar gururla ölmeye gider kartepeye

:in: :in:

kuzu yaylasından zirveyi zorlamaca :cheer: :winkenlux

1- mert arsan -sports-man;) :boese157:
2- -apaçi kudu;) :boese157:
3- cem ateş;) :boese157:
4- karatascaner;) :boese157:
5-uğur sınavları ayarlayabilirse:) :boese157:
6-kaşif;) :boese157:
7-ferruh;) :boese157:
8-cagan -inşallah gelecek:dua: :boese157:
9-bumerang-:in: :boese157:
10-orion;) :boese157:
11- özgür deveci aksilik olmazsa:) :boese157:
12-ocuss;) :boese157:
13-onur ;) :boese157:
14 -kertman :boese157:
15-şeko babo:boese157:
16-fatih 71 :boese157:
17-yener :boese157:
18-soner :boese157:
19-bazooka :boese157:
20-kerem :boese157:
21-suha:boese157:
22-burak şartları zorlayacak :boese157:
23-emre baboooooooooo türk bayrağı ile gelecek :boese157:
24-Daha var amaa bellii diiiil:D :boese157:

dostlarım
günün olayı görkemden gelen mesaj doğrultusunda öğrendimki bizim ahmet puslu meğer aytekin erzan mış bunları yazarken bile hala gülüyorum sabaha kadar bana uyku yok ne filim adam yahu bu aytekin
arka sayfalardaki mesajları okudukça gülmekten kırılıyorum 3 .perdelik komedi :D :D :D :D
neyse bu arada ahmet puslu namı diğer aytekin erzan bize sağlığı hakkında bu topik üzerinden bilgi verirse sevinirim bir de onu ziyaret etmemiz lazım artı 10 ocak turunu ahmet pusluya yani
aytekin erzana adıyorum
geçmiş olsun pedal kardeşim :in: :in: :in: :in: :in: :in:

@Ahmet Puslu

Kurt puslu havayı sever ama bazen böyle tuzağa düşebilir.Savcımızın talimatıyla olay en kısa zamanda aydınlatılmıştır.Şimdi bu kurdu ve bu kurda yardım eden şebekeyi ne yapalım.:Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 Görüşlerinizi bekliyorum.:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :

• Beğen
Tepkiler: sports-man
1.kartepe cephesi ve avrupa yol grubundan silah arkadaşım aytekin kaza geçirmiştir durumu iyidir müdahale esnasındaki resmini koyuyorum biraz erotik ama idare edin

(link)

Geri