Scudo Sports

" 17 Ocak " Pazar Kartepe Rampa.....Ekşııın (:

Scudo
@Ahmet Puslu

Bu karda kışta kartepeye çıkamam diyorsan yaza gel beraber çıkalım.Çok şey istemiyorum senden kuzu yayla girişine kadar bir saat yirmisekiz dakikada çıkarsan artı yol parası yeme içme parası benden sen sadece bisikletinle kartepeye çıkacaksın ben kuzu yayla girişine kadar bir saat yirmisekiz dakikada çıktım.Kartepeye iki defa bisikletle çıktım.Ayrıca Zirveyede yani bu kadar gözünde büyütme Kartepeyi

@Hasan Bahri Toros

tamam hasam tamam ben şahidim biliyorum nasıl çıktığını kafa buluyor ahmet bey
canım

:D :D :D

@G. Akpınar

Beş saatmi yürüyerekmiii :eek: Yazın kartepeyi benim gibi çıkmak istersen kış turlarını sakın bırakma beni bile geçersin. :in: Sana yazın kartepede dondurma ısmarlıyacağım. :p Bisikletle çıkarsan tabii :D :D :D

Aklıma geldi, şayet kaybolan olursa nerede olduğuna aldırmasın yeter, tabi ki yeterli donanım ve bilgi ile :)

Dönüş resim ve anlatılarınızı merakla bekleyeceğiz,
Bol Şans..

@sports-man

dostlarım bu kartepeyi uludağla karıştırıyor kartepede kaybolma durumu asla olmaz en kötü hava şartlarında bile artı grupça hareket edileceğinden hiç kimse arkada bırakılmayacaktır geçen pazar telsizlerle bu görev ifa edilmiş bir nevi kartepe provası yapılmıştır aynı şekilde bu pazar da aynı şekilde grupça hareket edilecek ve telsizler en büyük destekçimiz olacaktır kartepenin yüksek kesimlerinde özellikle kuzu yaylasından sonra telsiz ve cepler çalışmayacaktır
zirveye giden yolu bildiğim için tüm ekibin kuzu yaylasında toplanması sağlanacaktır daha sonra ekibi kuzu yaylasının girişinden alarak emniyetli bir biçimde onlardan kopmadan zirveye çıkaracağım
hiç kimse endişe etmesin herkesi zirveye çıkaracağım daha önce olduğu gibi

@CEM ATEŞ

Cem kardeşim,Sports-man kardeşimin maillerinin altında yazılı olan"her lafa verilecek cevabım vardır,lakin lafa bakarım laf mı diye,adama bakarım adam mı diye" cümlesini hatırlatırım.
Burada arkadaşımızın kendisini ispatlaması gerekir diye düşünüyorum.:rolleyes:

Değerli Pedalsever arkadaşlar,dostlarım...

Gerek bana gelen telefon,mesaj,mailler ve almış olduğum duyumlar neticesinde,bu hususu ÖZELLİKLE belirtmek durumunda kalıyorum.

Bazı arkadaşlarım,Kartepe Organizasyonumuz da kendilerine göre,keyfi hareket edeceklerini,Gurubuzun temposunu önemsemeyeceklerini beyan etmiş bulunmaktadırlar.

Buradan,Kartepe Organizasyonu Ekip Lideri olarak onlara şu mesajı verme gereğini hissederek...konuya nokta koymayı istiyorum.

Kartepe Organizasyonumuz da kesinlikle yardımlaşma,dayanışma ve Grup Disiplini içerisinde hareket edilecektir.Arifiye - Maşukiye arası gerekli görüldüğü yerlerde
mola verilerecek,Maşukiye'de alışveriş sonrası Kuzu Yaylasına kadar arka takım kaptanı önde,Ekip Lideri arkada vermiş olduğumuz talimatlar doğrultusun da her 3 km de durularak,Telsiz Mesafesinin dışına çıkılmadan ulaşılacaktır.Gerekli incelemeler ve girişimler sonucu " Zirveye Çıkış " olumlu koşullar içerisinde gerçekleştirilecektir.

Bu kurallar dışında hareket etmek isteyen arkadaşlarımızın,LİSTEDEN adlarını silmelerini,ya da katılmamaları gerektiğini ÖNEMLE belirtirim.Göstermiş olduğunuz ilgi ve hassasiyete teşekkürler;) ....sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

kuzu yaylasından zirveyi zorlamaca :cheer: :winkenlux

1- mert arsan -sports-man;) :boese157:
2- -apaçi kudu;) :boese157:
3- cem ateş;) :boese157:
4- karatascaner;) :boese157:
5-uğur sınavları ayarlayabilirse:) :boese157:
6-kaşif;) :boese157:
7-ferruh;) :boese157:
8-cagan -inşallah gelecek:dua: :boese157:
9-bumerang-nöbet yoksa gelecek:in: :boese157:
10-orion;) :boese157:
11- özgür deveci aksilik olmazsa:) :boese157:
12-ocuss;) :boese157:
13-onur ;) :boese157:
14 -kertman :boese157:
15-şeko babo:boese157:
16-fatih 71 :boese157:
17-yener :boese157:
18-soner :boese157:
19-bazooka :boese157:
20-kerem :boese157:
21-suha:boese157:
22-Daha var amaa bellii diiiil:D :boese157:

gidiş

Tren Kodu - Adı: 11410-DOĞU EKSPRESİ
Biniş İstasyonu Kodu, Adı ve Biniş Saati: 1560-HAYDARPAŞA-07:05
Varış İstasyonu Kodu, Adı ve Varış Saati: 1512-ARIFIYE-09:22

evet saatler değişmiştir herkes saat 06.45 de haydarpaşada olmalı
tuzladan gebzeden yada pendik veya bostancıdan binmek isteyenler doğu ekspresinin 07.05 trenini yakalamaları gerekir

toplam gidiş ve dönüş
giderken doğu ile gidileceğinden bisiklet 5 ytl
tam bilet 4.5
dönüşte adapazarı ekspresinde tam bilet 7 ytl
bisiklet 5 ytl
genel toplam 21.5 ytl

toplam km
arifiyeden 20 km sonra maşukiye 21 km rampa tırmanış 21 iniş artı birde 1 km mesafe büyük derbent tren istasyonuna
toplam 63 km ye patlayacak

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/18.gif
sapanca

Periods of rain. Winds from the SSW at 20 km/h.
Realfeel®: 13 °C
High: 16 °C

(link), Jan 10
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/07.gif
Cloudy. Winds from the SSW at 20 km/h.
Realfeel®: 4 °C
Low: 9 °C

sapanca -saat 09.41 itibariyle

Cloudy. Winds from the SSW at 19 km/h.
Realfeel®: 13 °C
High: 16 °C

(link), Jan 10
(link)

Cloudy. Winds from the SSW at 17 km/h.
Realfeel®: 6 °C
Low: 9 °C

Değerli Pedalsever arkadaşlar,dostlarım...

Gerek bana gelen telefon,mesaj,mailler ve almış olduğum duyumlar neticesinde,bu hususu ÖZELLİKLE belirtmek durumunda kalıyorum.

Bazı arkadaşlarım,Kartepe Organizasyonumuz da kendilerine göre,keyfi hareket edeceklerini,Gurubuzun temposunu önemsemeyeceklerini beyan etmiş bulunmaktadırlar.

Buradan,Kartepe Organizasyonu Ekip Lideri olarak onlara şu mesajı verme gereğini hissederek...konuya nokta koymayı istiyorum.

Kartepe Organizasyonumuz da kesinlikle yardımlaşma,dayanışma ve Grup Disiplini içerisinde hareket edilecektir.Arifiye - Maşukiye arası gerekli görüldüğü yerlerde
mola verilerecek,Maşukiye'de alışveriş sonrası Kuzu Yaylasına kadar arka takım kaptanı önde,Ekip Lideri arkada vermiş olduğumuz talimatlar doğrultusun da her 3 km de durularak,Telsiz Mesafesinin dışına çıkılmadan ulaşılacaktır.Gerekli incelemeler ve girişimler sonucu " Zirveye Çıkış " olumlu koşullar içerisinde gerçekleştirilecektir.

Bu kurallar dışında hareket etmek isteyen arkadaşlarımızın,LİSTEDEN adlarını silmelerini,ya da katılmamaları gerektiğini ÖNEMLE belirtirim.Göstermiş olduğunuz ilgi ve hassasiyete teşekkürler;) ....sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

kuzu yaylasından zirveyi zorlamaca :cheer: :winkenlux

1- mert arsan -sports-man;) :boese157:
2- -apaçi kudu;) :boese157:
3- cem ateş;) :boese157:
4- karatascaner;) :boese157:
5-uğur sınavları ayarlayabilirse:) :boese157:
6-kaşif;) :boese157:
7-ferruh;) :boese157:
8-cagan -inşallah gelecek:dua: :boese157:
9-bumerang-nöbet yoksa gelecek:in: :boese157:
10-orion;) :boese157:
11- özgür deveci aksilik olmazsa:) :boese157:
12-ocuss;) :boese157:
13-onur ;) :boese157:
14 -kertman :boese157:
15-şeko babo:boese157:
16-fatih 71 :boese157:
17-yener :boese157:
18-soner :boese157:
19-bazooka :boese157:
20-kerem :boese157:
21-suha:boese157:
22-Daha var amaa bellii diiiil:D :boese157:

gidiş

Tren Kodu - Adı: 11410-DOĞU EKSPRESİ
Biniş İstasyonu Kodu, Adı ve Biniş Saati: 1560-HAYDARPAŞA-07:05
Varış İstasyonu Kodu, Adı ve Varış Saati: 1512-ARIFIYE-09:22

evet saatler değişmiştir herkes saat 06.45 de haydarpaşada olmalı
tuzladan gebzeden yada pendik veya bostancıdan binmek isteyenler doğu ekspresinin 07.05 trenini yakalamaları gerekir

toplam gidiş ve dönüş
giderken doğu ile gidileceğinden bisiklet 5 ytl
tam bilet 4.5
dönüşte adapazarı ekspresinde tam bilet 7 ytl
bisiklet 5 ytl
genel toplam 21.5 ytl

toplam km
arifiyeden 20 km sonra maşukiye 21 km rampa tırmanış 21 iniş artı birde 1 km mesafe büyük derbent tren istasyonuna
toplam 63 km ye patlayacak

dostum mertin turlarında mertin en hassas olduğu nokta kask güvenliğidir ikinci olarak grup disiplinidir grupça hareket etmektir arka takım kaptanlığı trafiği yoğun olan istanbul içi turlarda gereklidir telsizler hayatidir ekip lideri ile arka takım kaptanının koordinasyonu şarttır biz mertle bu prosedürü bir yıl boyunca uyguladık ve başarılı olduğumuzu gördük bu prosedür aksamadan bir yıl boyunca sürdürülmüştür bilen bilir
istanbulda mert arsan gibi bu kadar bisiklet turlarına gönül vermiş bir ikinci adamı bulmanız zordur ben şahsen ne bu forumda nede pedal sesinde böyle kemikleşmiş bisiklet turları düzenleyen ikinci bir insana raslamadım bu açıdan kendisine teşekkür ederim olayda budur zaten bir olaya sonuna kadar sahip çıkmak
mert dostumun turları performans ağırlıklı değildir gezi turlarıdır
mert dostumun turlarına katılmak demek öncelikle kurallara uymak ve en önemlisi grupça gerçek dayanışmayı başarmak demektir
ve tabiki hoş ve eğlenceli bol kahkahalı turlarada imza atmak geçen pazar poyraz turunun bir anda dayig-korsan turuna dönüşmesi gibi ama burda bile kurallara uyulur varacağımız hedef noktaya ulaştığımızda kostümlerimiz konuşur sonra tekrar yola çıkarken kostümler kalkar bu yeni prosedür bence iyi olmuştur
bu nedenle kartepe de de grupça destek hat safhada olacaktır lastiği patlayanlara yardım edilecektir hiç kimse arkalarda bırakılmayacaktır
keza yorulanlar beklenecektir ve hepimizin kartepe sonrasında sıcak evlerimize döndüğümüzde zirveye çıkmamızın verdiği yorgunluğun zevkini çıkaracağız yaşamanın aktivitenin anlamıda bu olsa gerek

Geri