Scudo Sports

17 mayıs -mangal keyfi ömerli -rampasız-robocop

@kudu

Ağrım çok az zaten seleye ilk oturduğumda biraz ağrıyor sonra geçiyor. O zaman beni de yazabilrsiniz. Yalnız sizi biraz sıkacağım ama birkaç sorum olacak. İlk çıktığım tur baya amatördü yanıma neler almam gerekir gerçi şimdilik fazla ekipmanım yok kask eldiven birde paça bandım var suluk yok suyumu petle çantada getiririm artık bunların harcinde yanımda ne olması gerekir? Halkalı'dan geleceğim avrupa yakasında da sanırım buluşma noktası olacak. Buluşma noktası ve saati tam belli ise onu soracağım. Bir de etler gideceğimiz yerden mi alınacak?

Scudo
@uzaktr

Cevabınız için çok teşekkür ederim tura katılıyorum. :)

@gomez_hunt

gerekli malzemeler
1-sırt çantası
2-pompa
3-iç lastik kesin olmalı
su petle olur avrupa yakasından gelen arkadaşların hepsinin karaköy vapur iskelesinden haydarpaşa vapuruna binmesi lazım 06.30 da yalnız sen halkalıdan geleceksen 06.30 vapurunu yakalama şansın varmı şimdi cebini verirsen biz seni ararız artı haydarpaşadan trene binip aydıntepe istasyonunda ineceksin uzaktr arkadaşımız bütün teferruatı yazmış ordan faydalanabilirsin
birde kerem dostum karşıdan gelecek o avrupa yakasının sorumlusudur
not etler burdan alınır

katılım dosyası 3 mayıs ömerlide mangal keyfi
1-orion dostum :winkenlux
2-robocop (robocop uçarak gidecek ) :vroam:
3-marule dostum :winkenlux
4-Keremkeke dostum :winkenlux
5-tolga dostum :winkenlux
6-bilo can can :winkenlux
7-enis dostum -(bir aksilik olmazsa) :winkenlux
8-gomez dostum :winkenlux

@kudu

sırt çantam var haftaiçi bir pompa ve iç lastik aldımmı tamamdır olayım. 06,30 vapuruna yetişme konusunda da şimdi google earthten ölçüm yenibosnadan çıkacağım karaköye sahilden yaklaşık 21 km saatte minimum 15 ile gitsem 1,5 saatte karaköydeyim sorun olmaz diye düşünüyorum. trene binmesi ve inmesi de sorun değil ama indikten sonra sabancı üni yi nasıl bulurum bilmiyorum kerem bey de avrupa yakasından geliyorsa buluşup gelmemiz çok hayırlı olur benim için. cep telefonumu yazıyorum 0554 620 07 47 kerem bey siz de cep telefonunuzu yazarsanız bana sevinirim irtibatta oluruz pazar günü. Bu arada tanışmış olalım ismim onur :)

Arkadaşlar avrupa yakasından bu tura katılmak için 07:00-07:30 haydarpaşa varpurlarına binsek yeter bence
ben buluşma yerinde 09::00da olucam diye 06:30 vapuruna bindim oradan tren ile aydıntepe
07:00 vapuruna binersek bi aksilik olursa zamanında varmamız için 30dk kadar bi ara olur derim
saat 07:30 gibi haydarpaşadan trene biner 08:30 gibi aydıntepede ineriz(tahminimce 1 saate yakın sürüyor)
10:00 gibi ise buluşma yerinde oluruz
sonrası

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
şehir dışında olma ihtimalim var..pazara dönebilirsem kesin gelirim diye düşünüyorum

offff şimdi meteorolojiye baktım cumartesi sağanak yağış gözüküyor pazar günü de yağmur ihtimali olursa ben gelemem çok şanssızım bakalım son günlerde ne gösterecek hava durumu inşallah yağmur olmaz. :(

@gomez_hunt

gomez dostum 10 mayısta kartepe var ertelenirse 17 mayısta olur ömerli
de mangal keyfi
diğer katılımcı arkadaşlarda herhalde sağnak yağmurda mangal olamıyacağını zevkli olamıyacağını bilirler

bu hafta yağarsa sabırsızlıkla bekleyeceğim 17 mayısı :)

arkadaşlar wetter.de
den hava durumu pazar için güneşli gözüküyor son ana kadar haberleşiriz

Harika bir gezi olacağını düşünüyorum fotoğraflarınızıda bekliyorum Konya'dan Ekrem saygılar.

çavuş yağışlı görünüyor bu hafta mağlum bir haftada iki kere ıslanmayı pek gözüm yemiyor şimdilik çekiliyorum bu geziden cuma günü tekrar kontrol edicem hava raporunu duruma göre bilgilendiririm seni

@tolga koc

tolga dostum
şimdi wetter.de e gir (goggle dan ) orada europa ya tıkla ortaya avrupa haritası gelecek türkiye haritasına tıkla günleri yazıyor güneşli gözüküyor en sağlam hava tahmini bakalım göreceğiz

ben de şimdi meteorolojiden baktım parçalı bulutlu gözüküyor inşallah tutar tahmin yağmaz yağmur :)

arkadaşlar fazla gerildik bende dahil onun için işi sağlama alarak 17 mayısa
ömerli de mangal işini ertelemek istiyorum hava daha güzel olabilir
artı cumartesi ağır tempo antraman turu olduğu için benim pazar dinlenmem gerekecek affınıza sığınırım
robocop

not
biraz önce ablamdan telefon geldi hayati bir mesele çıktı
cumartesi ablama gideceğim ağır turu pazara yapacağım artı 17 mayısda ömerlide mangal keyfindeyiz

katılım dosyası 17 mayıs ömerlide mangal keyfi (3 mayıs -17mayıs olarak değiştirildi)

not
son tarihtir

tmmdır abi sorun değil dediğin gibi daha garanti olur 17 mayısta oradayız.

katılım dosyası 17 mayıs ömerlide mangal keyfi (3 mayıs -17mayıs olarak değiştirildi)

not
son tarihtir

Geri