Scudo Sports

17 mayıs -mangal keyfi ömerli -rampasız-robocop

Scudo
@kudu

rampasız diyosunn robocop....
en son belgradta arkamdan sölediklerini unutmadım bak ona göre yine aynı lafları yemeyelim :D
''heyyy gidii heyyy bütün kışş yatarsan olacağı budur.......'';)

@merveö

merve dostum 17 mayıs iptal oldu
16-17 mayıs mertin kapı dağı turu var katılımcıları bölmemek için iptal ettim belli olmaz kapı dağına giderim

duyuru
17 mayıs ömerli mangal turu iptal olunmuştur 16-17 mart mert dostumun kapı dağı turu vardır katılımcıları bölmemek için eski dostum mertin turunun etkilenmemesi için ömerli mangal turu iptal edilmiştir önemle duyurulur
kapı dağına gitmek isteyenler gezi programında sports-man e tıklasınlar
teşekkür ederim
saygılarımla
robocop
1.panzer tümeni

Sağol robocop,herkes istediği tura gider:) bu kadar takma kafaya beaa:D güzel turlarını bekleyenler olabilir:) Sen gelmiyeceksen iptal etme deriiim dostuum ;)....sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

@sports-man

veyahut şöyle olabilir benim açtığım bu bölümden isteyen organizasyona devam edebilir ben yaprağı düşündüğüm için artı birde senin turun etkilenmesin diye tuzladan sabancıya dik rampalar var artı sabancı üniversitesindende
devam ediyor rampalar ömerliye kadar

@kudu

Düşünülmek güzel dostlar, hep varolun:)Özellikle sen kudret abicim, robokopumuz...
Çokçok teşekkürler, hepinizin yeri ve anlamı başka benim için. Tur bahane, sohbetlerimiz şahane. Bu olmadı başka bahaneler bulunur.
Sevgilerimle

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Geri