Scudo Sports

17 Mayıs Cumartesi Taşdelen - Riva Turu

Scudo
@Ozan Güneri

taş delen su dolum tesisinde başıboş bırakılan piskopat köpek banada saldırdı onu beslediğim halde,
hem bisküvileri yedi hemde saldırmaya devam etti tehditkar şekilde havlıyor idi ve bisikleti kalkan yapınca durdu ,bu köpeğin neden bu hale geldiğini öğrendim kafasına mermi sıkmışlar hayvan ölmemiş bu köpeğe zülüm edilmiş,
evet onun dışında tüm o yörelerin köpeklerini hemen hemen besledim tabi hızdan taviz vererek,
özellikle şile otoban yoldan sağdan saparak direk balcık yolu üzerinde sürüsüne bereket köpekler tepeden koparak geldiler
durdum hemen yanımdaki hazır tavuk şişleri verdim en az 15 köpek etrafımı sardı ,yoldan geçen araçlardan resim çekenler oldu,ve göçbeyli çıkışı en az 50 köpek ile arkadaş oldum onlarıda tavuk şişler ile besledim ben ne zaman oraya gitsem anında beni 100 metreden tanıyorlar ,üşenmeyeceğiz ve köpekleri besleyeceğiz
benim için çok zor olan non stop pedal basma olayında köpek sürüsüne raslamam ama anında duruyorum ve köpek besleme operasyonu başlıyor,evet arkadaşa geçmiş olsun ,bir an önce iyileşmesini temenni ederim

Arkaşımıza çok üzüldüm. Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim...

Bizim mahallede (Ümraniye esenevler) 15-20 tane köpek vardı bunlar köşe başlarını tutar gelen geçene bir şey yapmasa da varlıklarıyla korku salarlardı. sonra yavaş yavaş ortadan kayboldular. bu köpeklere ne oldu diye düşünmüştük. Dün cevabını buldum. Anadolu yakasındaki tüm köpekleri sanırım bu ormanın içine salmışlar. hayatımda bu kadar çok köpeği bir arada görmedim. Necip arkadaşımıza çok geçmiş olsun. tez zamanda aramızda görmek isteriz.

• Beğen
Tepkiler: Tarık Kazancı
Off, icim parcalandi.
cok gecmis olsun, acil sifalar dilerim.

Tekrar geçmiş olsun diyorum. Gezinin başında çektirdiğimiz fotograf.

http://s12.postimg.org/fp9d0cbcd/GOPR0422.jpg

Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

arkadaşlar çok ama çok geçmiş olsun. ben de gelecektim son anda iptal etmek zorunda kaldım ancak güzergah belirlerken biraz daha dikkatli olmalıyız sanırım.

Tedbirli olmakta fayda var tabi ancak olacagi varmis Engel olamayiz, biz son 4 turun 3 unu o rotaya dogru yaptik ilk kez Boyle bir olay basimiza geldi, sanirim kopekleri gordugumuzde yavaslamak hatta durmak en iyisi en azindan Ben oyle yapiyorum

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...

Foruma giremiyordum bir süredir yeni okudum olanları, çok üzüldüm arkadaşlar, geçmiş olsun.

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok kötü olmuş, neyseki en azından hayati bir tehlikesi yok, allah yardımcısı olsun.

Hava güzel, iniş asfalt herşey harika, enerji o biçim...

Eksik olanlar; tecrübe, bilinçli ve birlikte hareket etmek, takip mesafesi say da say

Üzüntü verici bir ders oldu bizlere, tek teselli Necip kardeşimizin şu anda bomba gibi olması

Şahsım adına max hızı 62 km olarak görmüşüm ki bir daha kesinlikle çok net söylüyorum böyle bir aptallık yapmayacağım!

• Beğen
Tepkiler: Baki Polat
Geri