Scudo Sports

17 Mayıs Cumartesi Taşdelen - Riva Turu

@Fatih Tepeköy

Onceki sahilkoy turu 85 km idi gidis gelis dinlenmeler dahil 12 saat surdu , buda gidis gelis 7-8 saat surer gibime geliyor ama hizimizi en yavas olan arkadasa gore ayarlayacagiz o acidan kesin bisey soylemek Zor ;-)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Scudo
Çok güzel bir tur olacağa benziyor.
Şehir dışında olmamış olsam gelecektim, size iyi eğlenceler.

Bu arada Soma da vefat eden bütün işçi ve emekçi kardeşlerime Allahtan rahmet, ailelerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Amin kardesim Allah rahmet eylesin kurtarilmayi bekleyen sanirim 120 kadar isci varmis inşallah sag salim ikartilirlar ve ailelerine kavusurlar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

katılım listesini güncelleyecek olursak

baki polat
salih gokmen
volkan yazici
sinan cetin
fatih tepekoy
murat semiz
mehmet baran
mehmet akif cetin

yarın akşam son kez bir sayı alırız,

Baki hocam ben Çekmeköy spor kompleksinin oldugu yerden katiliyorum cekmekoyden gelen varmi ? Hareket saati kardiyumdan kaçtı ?

Kardiyum hareket saati : 8 olarak karar verdik ama herkes vaktinden once gelirse erken cikariz gec gelirse mecbur bekleriz :), cekemkoyden baska gelen var mi bilmiyorum ben kardiyum avm den katilacagim

haftaya beni de yazın arkadaşlar ancak malesef gelemiyorum bu hafta. iyi pedallamalar sizlere :)

Bende gelmek istiyorum fakat kardium u bilmiyorum. Y.dudullu çekmeköy tarafından nasıl gelebilirim. Salih gökmen ile buluşabilirsek çok iyi olur. Sonuç olarak listeye yazın benide :)

Arkadaşlar 07:00 kardium AVM erken olurmu:) olursa 06:45 de Çekmeköy spor kompleksi onu migrosdan basliycam 06:50 madenler 07:00 de kardium uyarmi:cool:

Arkadaşlar ben de salih bey gibi düşünüyorum.Hareket saatini daha da erkene (ne kadar erken olursa o kadar iyi) alabiliriz herkes için uyarsa

Merhaba , ben de Cekmekoy de oturuyorum. Bu guzel organizasyona bir aksilik cikmazsa katilmak istiyorum. Bu aksam bisikletin bakimi konusunda baya ugrasacagima benziyor =)

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba, ben de daha erken başlasak daha iyi olur diyorum. Havalar çok güzel. Güneş teeye çıkmadan, ne kadar yol alırsak o kadar iyi olacaktır.

Bana kalsa sabah hava aydınlandıgında basalım pedala :) (05:30)

Salih bey çoğunluk 07:00 olarak karar kıldığından hareket saati 07:00 taşdelen kardiyum avm olarak değiştirilmiştir. umarım herkese uyuyordur. yolu bilmeyen yada çekmekoyden gelecek arkadaşlar Salih bey ile iletişime geçebilirler,

@Salih Gökmen

Efendim derken:)

katılan arkadaşlar;

baki polat
volkan yazici
salih gokmen
sinan cetin
fatih tepekoy
murat semiz
mehmet baran
mehmet akif cetin
burakb
necip mahmut yildiz
aycan türkmenoglu

bayağı kalabalık olduk :)

tekrar hatırlatayım başlangıç saati 07:00 olarak değişti.

Geri