@Mad Buddha Merhaba abi, öncelikle ben bu sporu para kazanmak veya meslek sahibi olmak için yapmıyorum ve zaten amatör olarak uğraşıyorum. Allah'a şükür istediğim bisiklete de biniyorum. Dağ bisikleti sporu ile ilgilenenler de arazide 50li hızların fazla olmadığını biliyorlardır ve benim bunu söylememdeki amacım ''Bak ben bunu yapabiliyorum, sen yapamazsın'' Demek asla değil ama birkaç mesajımda bunu irdelemeye getirdiniz. Gerçekten anlayamıyorum çünkü bunlar bir başarı sayılabilecek şeyler bile değil. Benimle yaşıt bir çok dağ bisikleti sporcusu ile görüşüyorum ve kendimi onlarla kıyaslayacak olursam aralarından en kötüsü benim diyebilirim. Aynı şekilde bu insanlarda para kazanmıyor... Amacım onlardan iyi olmak, en iyisi olmak değil, yavaş yavaş kendimi geliştirmeye çalışıyorum hepsi bu. Bunları irdelemeniz benim için bir şey ifade etmiyor ki neden üzüleyim? Okul ve derslerim gayet iyi. Hep ortalamalarım 96+ olmuştur. (dershane+günde 3 saat çalışma. İsterseniz bunu da irdeleyin? Hemen kanıt sunabilirim...). Sana bunun kattığı SIFIR demişsiniz ama sportif olmak, sağlıklı olmak, bir hobi ile uğraşmak, sinir stresi atmak, yeni yerler görmek, eğlenmek, yeni arkadaşlar edinmek benim gözümde sıfırdan daha fazlası. Bir sokağa çıkma izni almak için çabalamamdan ve bir kaç sayısal değer belirtmemden nasıl profesyonel sporcu olmaya çalıştığımı, derslerimi umursamadığımı çıkardınız bunuda tam anlayamadım. Dersten kafamı kaldırmaya vakit bulduğumda evde oturup dizi izlemek yerine daha yararlı bir şeyler yapmaya çalışıyorum, benim için hayat dersten ibaret değil. Spora ilerde devam etmemi söylemişsiniz ama hayatımda yapacağım en son şeylerden birisi de zevk aldığım bir sporu bırakmak olur...