ModernOblomov
Daimi Üye
- Tepki
- 2.423
- İsim
- Oblomov
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Cuma ve bayram namazları ne alemde acaba?@Burak Altaç Amaç bir taşla iki kuş vurmak. Hem salgınla mücadele edilecek, hem de insanlarımız ibadete yönlendirilerek sevap kazanmalarına vesile olunacak...
Ramazan ayında lokantalar neden kapalı ? Sadece paket servis ama şimdi değil de ramazanda !
Bence kongreye gidiyorum diyin. Esas duruşa bile geçebilirler. 😆Ramazanda gece surmek serbest mi? Sahurluk pide almaya gidiyorum falan derim artik polislere 🤪
Ortada olmayan virüs için, yasaklar geri geldi.
ramazanda kapalı yerde yemek "yassah".Ramazan ayında lokantalar neden kapalı ? Sadece paket servis ama şimdi değil de ramazanda !
Çünkü bizim Corona virüsümüz mutasyon geçirdi. Şu an lokantaya gidince bulaşmaz ama ramazan ayında gidince bulaşır. Bisiklet sürerken bulaşır, kongre ve mitinglerde bulaşmaz. (Ama her miting değil, o bulaşmayacağı mitingi biliyor; üst akıl ya, çözmüş olayı.)Ramazan ayında lokantalar neden kapalı ? Sadece paket servis ama şimdi değil de ramazanda !
Kesin bilgimi bak çıkarım sonra patlamıyakStravaya bakın herkes çıkıyor ne durduran var ne soran.
Vaziyet bu şekilde sürerken bazen indiriyorum buff ı . Cebimde çalışma izinim ve lisansım mevcut sabah 07:30 gibi çıkmaya özen gösteriyorum hem yoğunluk olmuyor hem de polisler olmuyor daha yollarda. Sürdüğüm yerler genelde şehir merkezinden uzak yerler. Tedbir amaçlı kapaklı suluk sipariş verdim gelmesini bekliyorum. Şimdiye kadar hop nereye kardeşim, çıkmak yasak, nereye gidiyorsun diyen olmadı. Yaptığım kötü birşey mi inanın kafam çok karışık. İşyerinde en üst derece tedbirli gezen benim. Maskemi asla çıkartmam. Arabaya maskesiz kimseyi bindirmem. Evde trainer kullan kullan nereye kadar dedim ve birgün dışarı çıktım sonrası geldi zaten.