Scudo Sports

17 Kasım 2020 Sokağa Çıkma Kısıtlamaları

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Bursa free ehehe :) tabi benim bacak sakat biraz daha bekleyeceğim

Scudo
risksiz illerle fezleke arasında bağlantı kurmadan edemedim

Bugün G.S.İ.M ye lisanslarla beraber federasyonun faaliyet takvimini - antrenman güzergahımızı -saatini belirten bir dilekçeyle hafta sonu antrenman yapabilmek için başvuru yaptık.
Yakın zaman da neticeyi bildiririm.
İlçe den almak daha kolay dilekçeyi yaz biz imzalarız dediler sağ olsunlar

Pazar günü serbest olanlar bizim yerimize de bisiklet sürsünler, evde oturup forumdan izleriz.. Bizde cumartesiyi kaptık neyse ki😄
Artık bol bol bahar ve bisiklet temalı fotoğraflar görürüz😊

Biz yine insanlardan uzak, doğaya kaçalım, sağlıklı pedallamalar🥳
125 mesaj 1600 tepki :d . Bizim yerimize de sür abla izin olsa da çıkamıyoruz çalışıyoruz :(

Bulunduğum şehre serbesti sadece cumartesileri için geldi ama ayların acısını tırmanış rotalarında çıkaracağım. :) Buna da şükür...

Bugün izin belgelerimizi aldık. Tekerimize taş değmez umarım 😁
Bugün G.S.İ.M ye lisanslarla beraber federasyonun faaliyet takvimini - antrenman güzergahımızı -saatini belirten bir dilekçeyle hafta sonu antrenman yapabilmek için başvuru yaptık.
Yakın zaman da neticeyi bildiririm.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Merhaba, lisans konusunda ben ve arkadaşlarım da çıkarttırdık ve şöyle bir bilgiye ulaştık. Eğer siz lisanslı bir sporcuysanız ve G.S.İ.M'den katılacağınız yarışa resmi olarak kaydınızı yaptırdığınız takdirde size antrenman için izin belgesi veriyorlar, değilse vermiyorlar. Belge olarak da ".... kişi .... tarihinde yapılacak olan yarışa katılacağı için antrenman yapması gerektiğinden kısıtlamalardan muaf tutulması için bu belge kendisine verilmiştir."

Merhaba, lisans konusunda ben ve arkadaşlarım da çıkarttırdık ve şöyle bir bilgiye ulaştık. Eğer siz lisanslı bir sporcuysanız ve G.S.İ.M'den katılacağınız yarışa resmi olarak kaydınızı yaptırdığınız takdirde size antrenman için izin belgesi veriyorlar, değilse vermiyorlar. Belge olarak da ".... kişi .... tarihinde yapılacak olan yarışa katılacağı için antrenman yapması gerektiğinden kısıtlamalardan muaf tutulması için bu belge kendisine verilmiştir."
Mecburen yarışlara katılacağız o zaman napalım :hihi::kedicik:

• Muhteşem
Tepkiler: enzo
Şimdilik triatlon federasyonu yarış takvimi açıkladı, bisiklet federasyonu daha sanal yarışlarla uğraşıyor 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

İstanbul köylerine Pazar günleri gidilebilir mi lisanssız?

Bugün hem ufak market ihtiyaçlarını almak hem de güzel havayı kaçırmamak için Aydos kenarında biraz yürüyüşe çıktık. Yolda en az 10 bisikletli geçti yanımızdan, hatta birinde fatbike vardı. İşin enteresan tarafı aynı güzergahta 3 kere polis aracı da gördük, yani bisikletlilerin polis ile karşılaşmamış olması olası değil.

Şimdi ister istemez merak ediyor insan "bu yasak bir bana mı yasak" diye. Kurallar çiğnenmek için mi varlar, yoksa biz fazla evham yapıp yılın bu en güzel zamanlarını boşa mı geçiriyoruz? o_O

Ben de tam marketlerin kapanacağı saate doğru alışveriş bahanesiyle biraz hava almak için çıktım. Eve dönüşte iki genç arkadaş hızla geçti yanımdan. Biraz erken fark etsem durdurup soracaktım valla. :) Lisanslı olup izin de almış olabilirler tabi ama yine de merak ediyor insan.

Yasaklar kalkmamis miydi yav?

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
bugünkü havaya içim gitti gerçekten. alışveriş için dışarıya çıktığımda herkes sokaklarda hem maskesiz hemde iç içe bir görüntü vardı işin ilginçi ekipler devriye atıyordu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri