Scudo Sports

17 ekim erikli şelalesi delmece yaylası dipsiz göl...

Bende gelmeyi düşünüyordum ama havanın durumu hiç iç açıcı değil.
Her türlü hava şartlarında gidecekmisiniz
?
istanbul
Pazar
Yağmur Olasılığı. Kapalı. Yüksek: 20 °C . Rüzgar GB 21 KM/S . 40% Yağış Olasılığı (water equivalent of 6.61 mm).

Yalova
Pazar
Fırtına Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 22 °C . Rüzgar GB 14 KM/S . 30% Yağış Olasılığı (water equivalent of 2.24 mm).

Scudo
samet .....
özelden face den haber geldi .....
derin devlet haberi....
fareyi kanalizasyona kapat dediler ....
bu turda sana başarılar.......
emir büyük yerden yoksa beni uçururlar....
derin devlet bu ,şakaya gelmez.....

1. Samet ÖZDEMİR
2. Barış ÖZKAN (kudret abi kadro dışı seni kadroya aldım abi :) )
3. Çağrı KOLÇAK
4. Burak EKEMEN
5. Ersoy
6. Zafer ÜNLÜ
7. Rikoenriko (Birol abi aksilik çıkmazsa gelmek istiyor )
8. Semir KARABULUT
9. Hasip ÇEHRE
10. Serhat FIRAT
11. Çağrı HACIYUSUFOĞLU
12. Zekeriya GECENOĞLU
13. Arda TAŞAN
14. bu turu kaçırmak istemeyenler yazdırsın ismini

serkan abi yağmura çamura kara kışa inat gidiyoruz dedik işte bi yağmurluk işi çözer ;) gelmek isteyeni bekliyoruz.

@Kudret Kurtcebe

ben teşekkür ederim abi sana bü üstün görevde başarılar diliyorum :) görev sonrası bekliyorum görevin ayrıntılarını :)

@samet_özdemir

sonra açıklayacağım varya gülmekten öleceksin....
neyse operasyon bittikten sonra ben sana pazartesi özelden anlatacağım ama bir şartla bu sırrı enver dostumda biliyor sende bu pazartesi öğreneceksin ..yalnız aramızda sır tamammı...

:D :D :D

@samet_özdemir

Samet kardeşim,
14. sıraya da beni yazabilirsin. Kısmet olursa Pendik'ten katılacağım.
Bu arada havanın yağışlı olması ihtimalini de göz önüne alarak, bu şartlarda daha önce tur yapan arkadaşların tecrübelerinden istifade etmek lazım. Tavsiyeleri, özellikle kıyafet konusunda, ilgiyle bekliyorum.
Selamlar,

• Beğen
Tepkiler: samet_özdemir
1. Samet ÖZDEMİR
2. Barış ÖZKAN (kudret abi kadro dışı seni kadroya aldım abi )
3. Çağrı KOLÇAK
4. Burak EKEMEN
5. Ersoy
6. Zafer ÜNLÜ
7. Rikoenriko (Birol abi aksilik çıkmazsa gelmek istiyor )
8. Semir KARABULUT
9. Hasip ÇEHRE
10. Serhat FIRAT
11. Çağrı HACIYUSUFOĞLU
12. Zekeriya GECENOĞLU
13. Arda TAŞAN
14. Ahmet ERSÖZ
15.
16.

kıyafet konusunda yanımıza alacaklarımız şu şekilde olsa iyi olur

üstten termal tişört içlik veya forma üstüne yağmurluk rüzgarlık yeter. kat kat giyinilirse sıkıntı olur polardı bilmem neydi terletip hasta olabilirsiniz. havalar çok soğukda değil olsa bile sürekli pedal basmaktan ısınıyoruz zaten :)

alttan da tayt üstüne yağmur geçirmez pantolonlardan giyersek olay tamamdır ;) abartmaya gerek yok kalın giyinerek. ama sırt çantamıza bi polar almakta fayda var durduğumuz zaman belki ihtiyaç olabilir. ;)

gözlük kesinlikle şart oluyor yağmurda ön tekerden sıçrayan çamur su gözünüze giriyo direk ;) buff da ikinci önemli sırada bence boynunu korur kafaya takarsın başın üşümüz ıslanmaz çok fazla ;)

iç lastik pompa yama takımı alyan çakı benim alacaklarım herkes kendi iç lastiğini alıp gelebilir. herkesin taşıyıp ağırlık yapmasına gerek yok ;)

ön ve arka tekere çamurluk alsammı diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz? çok kötü dururmu acaba?

@samet_özdemir

Samet kardeş,

Öncelikle tavsiyeler için teşekkürler.

Çamurluk ile ilgili olarak, takılmasında fayda olacağını düşünüyorum. Haklısın, görsel olarak hiç iyi durmuyor ancak hava tahminleri bu şekilde iken, görselliği bir kenara bırakmak lazım derim.
Nacizane ben, hem öne hem de arkaya kolay takılıp sökülebilen cinsten birer tane çamurluğu yaz başında aldım ve taktım, malum bu sene yaz başı bol yağışlıydı. Her iki çamurluğu takmak veya sökmek toplamda 1 dakikadan daha kısa zaman alsa da, hem üşengeçlikten diyelim hem de sahil yolunda sulanan çimlerin fazla suyunun devamlı bisiklet yoluna birikmesi sebebiyle bir daha çıkarmadım. Dediğim gibi aldığım çamurluklar hem çok hızlı takılıp sökülebiliyor hem de çok hafifler. Görsellik ise kişisel zevktir, kimisinin yorumu çok yakışmış iken kimileri de hiç beğenmedi ama dedim ya şu an fonksiyon çok önde geliyor.
Kullandığım çamurlukların resimlerini de şu şekilde vereyim:

Ön çamurluk, Zefal Cruzer II, kadroya lastik bant ile sabitleniyor. Bir gün arka çamurluğu çıkarsam bile bunu hayatta çıkarmam herhalde. Zaten varlığı belli bile olmuyor ama ağzıma, burnuma ve gözüme kaçan pis suları bitirdi.

(link)

(link)

Arka çamurluk, Polisport. Sele borusuna sıkılmak suretiyle takılıyor.

(link)

güzelmiş bu ön için olan ama arkayada şart pazar günü pendik e indim eve döndüm önden arkadan sıçrayan sular mahvetti beni en iyisi çamurluk almak görsellik 2. planda kalıyor bu şartlar altında bu arada havalar 20 derecenin üstüne çıkacakmış yağmurlar devam ama :)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/17_int.jpg

Winds
ESE 11
Hours of Precipitation
2 Hours
Hours of Rain
2 Hours

17 si yalova 2 saat yağmur bir şey değil bütün gün yağmayacak nasılsa
akşama bir saat yağmur var...rüzgar önemsiz 11 km

ilk 11deyim ve fotoğraf makinamı tamirden aldım;) tıpkı eski günlerdeki gibi...

fotoğraf makinen olmadanda seviyoruz seni barış abi :) olmasada olur ama olsada iyi olur :p (hidayet den öğrendim ) :D

• Beğen
Tepkiler: Barış Özkan
Bu ne yahu herkesler toplanmış. Bu hafta tam mesai bende gelcem işte :D:D:D:D 16 Ekim'de ingilazca sınavı var. Sınavın üstüne iyi gider :):):)

Bu arada üstüne çadır çekilmiş kamyonu olan tanıdığınız varmı arkadaşlar :p Yağmur yağarsa diye tedbirimizi alalım, lazım olebileğ... :)D)

@Barış Özkan

barış yağmur iki saat siz ya erikliye giderken erikli rampalarında yakalanma olasılığı var daha önce biz bile bile lades yaparak 2 saatlik yağmuru karşılamaya gittik sabahtan yağmayan yağmur tam biz eriklinin rampalarına başlarken yakaladı evet orda sığınacak yer yoktu yalnız şiddetli değildi...rampa bittiğinde yavaş yavaş şiddetini arttırdı topukladık ve erikli şelalesinin giriş kapısına geldiğimizde bardaktan boşanırcasına yağdı kulubeye sığındık ...ve ondan sonra filim koptu yalnız sabahtan bir yağmur geçişi olursa 2 saatte biter iş ama belli değil bu iki saatlik yağmur geçişinin ne vakit olacağını hiç bir hava raporu kestiremez aynı deprem gibi ....

Pazar
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 23 °C . Rüzgar Durgun. 20% Yağış Olasılığı (trace amounts).
Pazar Gecesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 13 °C . Rüzgar Durgun. 30% Yağış Olasılığı (water equivalent of 1.21 mm).

hopaa barış abinin makine tamam, sedat abi de geliyo falan... değişen bişey yok. bi de samet tatlı rampa muhabbetine başlarsa olay tamamdır :D:D

@çağrı kolçak

Abi konuya balıklama daldım, ama tatlı rampa işi efsane gibime geliyor. Yani rampalar hiç de öyle tatlı değil:D

Geri