samet_özdemir
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.113
serhat abi su düşenin tadını damağımızda bırakmadan esneköy yapmıştık biz bide ona gelememiştin bunda beklerim.
bostancı pendik 17 km
pendik eskihisar 33 km
topçular yalova 12 km
yalova çınarcık 16 km
çınarcık teşvikiye 5 km
teşvikyie erikli 10 km
gidiş km leri bunlar bunlara geri dönüşü eklicez ama gebzeden dönüşü trenle yaparız büyük ihtimal toplamda 133 km yalovadan tura katılacaklarada 75 80 km gibi bişey tutar sanırım. bekliyoruz serhat abi senide o zaman
çağrı hocam bu turda performansınıza gerek yok dostluk turu sonuçta çok hızlı gidilmeyecek hee çok yavaşda gidilmeyecek ortalama 20 km falan olacak turda rampalarda falan arkada kalan arkadaşlar herzaman beklenilecek sizde gelebilirsiniz. Okulunuzu dondurmadan gelmeniz için
taksimden karaköye geçer ordan 07:00 gemisiyle haydarpaşaya geçersiniz oradanda gebzeye trenle gidebilirsiniz gebzede buluşuruz
aynı şekilde gelecekler olacak sanırım yada yenikapıya gidip ordan feribotla yalovaya geçebilirsiniz.
ERSOY bu sana
ardaya mesaj attım haftaiçi ararım tekrardan işi yoksa gelir büyük ihtimal oda
Kemal abiye gelince ( KAŞİF ) apartman toplantısı varmış ama ayarlayıp kaçmaya çalışacak ki benim bildiğim kaşif abi bu turu kaçırmaz yeni bebeği (artık eskidi ama olsun) scott yoluyla bu tura eşlik eder 
Çağrı buda sana
Zekeriya abiyle en son bayramda bebekde karşılaştık ben arabayla o bisikletle muhabbet ettik iznik falan konuşmuştuk o zaman bu tur içinde mesaj attım haber bekliyorum ararım haftaiçi hafta sonu rahatsız etmim kimseyi haftaiçi nede olsa iş yerinde herkes
engin abiyse gelemiyor kardeşi ersin vardı bilirsin bize izmir turunda 100 metre eskortluk eden
düğünü varmış onun o yüzden gelemiyor.
1. Samet ÖZDEMİR
2. Kudret KURTCEBE
3. Çağrı KOLÇAK
4. Burak EKEMEN
5. Ersoy
6. Zafer ÜNLÜ
7. Rikoenriko (Birol abi aksilik çıkmazsa gelmek istiyor )
8. Semir KARABULUT
9. Hasip ÇEHRE
10. Serhat FIRAT
11. Çağrı HACIYUSUFOĞLU
12. bu turu kaçırmak istemeyenler yazdırsın ismini
bostancı pendik 17 km
pendik eskihisar 33 km
topçular yalova 12 km
yalova çınarcık 16 km
çınarcık teşvikiye 5 km
teşvikyie erikli 10 km
gidiş km leri bunlar bunlara geri dönüşü eklicez ama gebzeden dönüşü trenle yaparız büyük ihtimal toplamda 133 km yalovadan tura katılacaklarada 75 80 km gibi bişey tutar sanırım. bekliyoruz serhat abi senide o zaman
çağrı hocam bu turda performansınıza gerek yok dostluk turu sonuçta çok hızlı gidilmeyecek hee çok yavaşda gidilmeyecek ortalama 20 km falan olacak turda rampalarda falan arkada kalan arkadaşlar herzaman beklenilecek sizde gelebilirsiniz. Okulunuzu dondurmadan gelmeniz için
ERSOY bu sana
Çağrı buda sana
1. Samet ÖZDEMİR
2. Kudret KURTCEBE
3. Çağrı KOLÇAK
4. Burak EKEMEN
5. Ersoy
6. Zafer ÜNLÜ
7. Rikoenriko (Birol abi aksilik çıkmazsa gelmek istiyor )
8. Semir KARABULUT
9. Hasip ÇEHRE
10. Serhat FIRAT
11. Çağrı HACIYUSUFOĞLU
12. bu turu kaçırmak istemeyenler yazdırsın ismini