Scudo Sports

17 ekim erikli şelalesi delmece yaylası dipsiz göl...

samet_özdemir

Forum Bağımlısı
Tepki
1.113
17 ekim pazar günü saat 06:30 da bostancı dürümcülerden hareketle maltepe kartal pendik tuzla (piyade okulunun önünden e-5 e çıkarak) bayramoğlu gebze ve eskihisar yönüne oradan feribotla karşıya geçerek topçular yalova çınarcık teşvikiye erikli delmece dipsiz göl gezimizi gerçekleştireceğiz daha önce yaptığımız şelale turlarını bilen bilir ne kadar keyifli olduğunuda bilen bilir keyfi damağında kalanlara yağmura inat soğuğa inat bi tur olacak yol biraz zorlu ama erikli dipsiz göl delmece yaylası tüm yorgunluğumuzu alacak kadar güzel yerler.

bostancı - pendik 17 km (sahil yolu rampa yok )
pendik - eskihisar 35 km (tersaneye kadar sahil sonrası bi üst yoldan devam ve piyade okulunun oradan e-5 e bağlantı - düz yol --- e-5 de 2 rampa var zorlamayacak rampalar )
topçular - yalova 12 km ( düz yol )
yalova - çınarcık 16 km (%10 eğimli bir rampa ve bir kaç tane iniş le beraber çıkışı olan yol )
çınarcık - teşvikiye 5 km ( düz yol sahilden)
(teşvikiyeden sonrasını bende bilmiyorum ama bildiğim tek şey 10 km rampa olduğu erikli şelalesine kadar. :) )

isteyen arkadaşlar yalovadan tura katılabilir. saat ortalama 10:00 da yalovada olacağız yalovadan katılmak isteyenler pendik bostancı kartal veya yenikapıdan uygun feribotla karşıya geçebilirler.

çınarcıktan sucuk ve diğer yiyeceklerimizi aldıktan sonra erikliye devam edicez eriklide mangalımızı yaptıktan sonra doğa turu yapıp geri dönüşe geçeriz.

takım kaptanı yok ön takım arka takım kaptanı yok. kask eldiven can güvenliği için şart ama isteyen takar isteyen takmaz zorunluluk yok

eskihisar topçular arası feribot 3 tl bisiklete ücret alınmıyor.
sucuk 26 tl falan kilosu 10 kişiye 1 kilo fazlasıyla yetiyor ;) adam başı 15 tl ye mal olacak bi tur yol parasıyla birlikte ;)
bunlarda resimler. :)

(link)
(link)
(link)

Scudo
havanın durumuna göre ordayım....
samet..
erikli 5 km eğim 10 olan rampalar üst üste geliyor ayrıca delmece yaylasına bir 8 km eğim gene 10 olan rampalar ardı ardına gelmekte...

hemmen yazılsın çağrı kolçak. polemiksiz bi konu ve şelalecilere yakışır tur ola :D

vayyy şelaleciler toplanıyor.listeyi ben başlatayım bari
1.samet
2.kudret abi
3.çağrı
4.burak

kış erken geldi, eğlenceli bir tur olacağa benzer bende geliyorum :)

Arkadaşlar bu tura bende katılmak istiyorum.17 ekimdeki diğer tur iptal olmuş.Bu tura katılmak için kontenjan sınırı veya şartlarınız varmı.

Samet, yine macara dolu bir tur olacağa benzer progmamım net değil fakat gelmeyi bende istiyorum.
Bakalım

1. Samet ÖZDEMİR
2. Kudret KURTCEBE
3. Çağrı KOLÇAK
4. Burak EKEMEN
5. Ersoy
6. Zafer ÜNLÜ
7. Rikoenriko (Birol abi aksilik çıkmazsa gelmek istiyor :) )
8. bu turu kaçırmak istemeyenler yazdırsın ismini ;)
9.
10.
11.
.
.
.

Zafer bey hiçbir problemimiz yok kontenjan yaş sınırı kask eldiven veya başka hiçbir sınırlama yok parası olmayan arkadaşlar olur ya insanlık hali yoktur yol parasını ben karşılarım gelmek isteyen herkes gelebilir. ;) tek sıkıntımız yağmur onada çözüm var şeker değiliz erimeyiz bisikletlerimiz çok şükür alüminyum karbon falan filan pas tutmaz veya sudan zarar görmez yağmurluk aldıkmı üstümüze hiçbir sorunumuz kalmaz.

daha önceki yaptığımız turlar ve aldığımız keyif anlatılmaz gerçi yaşanır bundada aynısının olacağından hiçbir şüphem yoktur ;)

iznik turumuz.
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=63262

esenköy şelalesi turumuz.
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=62987

su düşen şelalesi turumuz.
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=62168

@samet_özdemir

Samet o gün Kudret Abiler Kartepe'ye gitmezlerse ben de varım. Giderlerse tercihim Kartepe olur.D Yaz beni de, ama yanına not düş işte bişeyler:p

tamamdır semir :) kartepeye kar yağar 17 ekimde dikkat :) baksana kartalkayada 10 cm e ulaşmış kar :)

1. Samet ÖZDEMİR
2. Kudret KURTCEBE
3. Çağrı KOLÇAK
4. Burak EKEMEN
5. Ersoy
6. Zafer ÜNLÜ
7. Rikoenriko (Birol abi aksilik çıkmazsa gelmek istiyor )
8. Semir KARABULUT
9. bu turu kaçırmak istemeyenler yazdırsın ismini
10.
11.

@samet_özdemir

ya en pişman olduğum olay o iznik turunu kaçırmaktı zaten:(
ne? parası olmayana para mı veriyon:D olum öğrenci adam var burda gaza getirme bırakmam yakanı:D

@samet_özdemir

Yağsın abi karda da sürmüş oluruz;)

üç dört saatlik yağmur beni bozmaz bütün gün bardaktan boşanırcasına yağmur yağmadığı müddetçeki zannetmiyorum ......
geçen sene eylülde garipçede yediğim yağmurun hatti hesabı yoktu bütün gün paso sağnak yağmıştı....öyle hava binde bir olur....o da 17 sine denk gelmez....herhal....

yalova.....

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/15_int.jpg

Sunday 10/17/2010
Mostly cloudy with a couple of thundershowers
High Temperature: 59°F
RealFeel: 61°F
(link) (link)

çağrı ayıp ettin kardeşim ama ben öğrenciyken cebimde daha çok para vardı işe başladım o kadar param hiç olmadı :) semir kar yağmur çamur farketmez hertürlü çıkarız diyosun yani :) kudret abi farketmez yağmurda yağsa çamurda olsa gideriz yağmur turu olmuş olur biras napalım :)

@samet_özdemir

ne edek yapalım gayri bu sene çok çetin kış gelecekmiş
şimdi yazın acaip sıcak olmuştu bunun karşılığı bir kış geliyor fena vuracak bu bisiklet turlarını rutin hale getirmiş bizler için sıkı giyinmek gerekecek evet bu kış fena kar geliyor ........
yukardaki hava durumu 16 ekim cumartesine kadar değişebilir nitekim bu pazar için istanbul yağışlı diyordu hava yarın güneşli ....

08:00den önce Bostancıda olamam...
Sn. Kudu gelemezse gelmem...
Polemik yoksa hiç gelememm:):):):):):)

hasip bey saat 08:00 da bostancıdan çıkarsak çok geç kalırız akşama saat 10:30 da feribota anca bineriz 11:30 - 12:00 gibi yalovaya varırız buda çok geç olur bostancıdan kartaldan veya pendikten feribotla yalovaya geçerseniz orada buluşur yola devam ederiz. ;)

bu arada ne tarz bi polemik arıyosunuz bilmem ama bizim turlarımızda polemik yoktur itiraz yoktur herkezin keyfine göre turun şekli belli olur kardeşlik abilik dostluk ön plana çıkar polemiklerden tartışmalardan çok ;)

@Hasip Çehre

o.k
hasip bey bu topikte ben sadece emir kuluyum...samet dostumun topiğidir saygı duyarım ...
hasip bey uygun görürse ben sizlen haydarpaşada buluşurum....
saat 07.00 de dikilirim haydarpaşada ve 20 dakika sonra sizin vapur gelir haydarpaşaya birlikte gebze trenine bineriz hem benim içinde iyi olur artı yaşlandım uzun mesafelerde kesilme olmakta ....
07.30 treni varsa bineriz 09.00 da gebzede oluruz ..bir buçuk saatte gitmekte banliyö ,yük vagonu yok emme ucuz 1.5 ytl bisiklet inşallah bir gün pendik lüks feribot hattıda böyle olur....

evet kudret abi dediğin gibide olabilir mantıklı gebze tren istasyonunun oradaki petrol ofisinden sizleri alırız yada eskihisarda buluşuruz.

@samet_özdemir

samet siz bizden önce gidersiniz 06.30 da topuklarsınız 44 km sonra hadi de aksilik olur felan lastik patlama 1.5 saat diyelim eskihisardasınız ....
08.00 de, bizi beklemeyin , bence geçin ...
biz her halikarda yetişmeye çalışırız ....
nasılsa yolu biliyoruz ....

Geri