dostlarım arkadaşlarım ..samette benim arkadaşım hasip beyde enverde hepsi benim için değerlidir ...
bu günkü kısa mesafe antreman turunda -bostancı-kartal-
barış yolla geldi bende melez bisiklet ve tempo malesef 35 de kaldı evet benden bu kadar bunun üstüne çıkabileceğimi zannetmiyorum şimdi benim hasip beye yetişebilmem hayal hasip bey alicenap bir insandır kendisini yıllardır tanırım ....hasip beyi lütfen yanlış anlamayın ...
hasip bey bu duruma gelebilmek için 16 ayını bi fiil ferdi çalışmalara vererek başarmıştır meseleye bakarken çalışmış olan hasip beyi takdir edelim çünki gerçekten çalıştı çabaladı ve dostum sonunda başardı iznik turunda düz yolda ben onur berberci alper temircan ve hasip bey ile ip gibi gitmeye başladık velhasıl gel gelelim sanki biri beni arkadan çekiyordu öndeki 3 insan benden koptu bunun nedeni ben onların temposuna dayanamadım tempom 29 düştü ve hasip bey ve ekibi 39 tempo ile mtb de gittiler ve uzun zaman bu tempoyu korudular sonra şifalı suların orda buluştuk ....evet tempoları çok yüksekti dostlarımın ....
tatlı bir rekabette olabilir aslında yani insanlar çalışır çabalar birbiri ile rekabet yapabilir ...bu da bir tercih ama kavgasız gürültüsüz olur....
ben yol dostlarımla iki defa tur yaptım bende melez bisiklet vardı herkeste yol ama onlara yetişmeye çalıştım ....
onlarla antreman gerçekten çok zevkli idi...burdan hasip beye bülente ali emreye ve barışa ve mustafa içdağa ve özgür nevrese vede mustafa doğana tekrar teşekkür ederim ....
dostlarım birbirimizin kalbini kırmadan konuşalım şu ölümlü dünyada hepimiz yarın ölüp gideceğiz bakın süleyman şatır dostumuzu kaybettik ruhu şad olsun kalp kırmaya değmez....
ben 5 yıldır bi fiil bisiklet üzerinde yoğunlaştım ....evet bir çok tur düzenledim ama şimdi artık turlarım antreman şekline dönüştü bu arada farkında olmadan bende geliştim ama tabi 54 yaşında bir adamın gelişmesi ile genç adam bir mi bu sporda yaşa göre bence ölümcül dünyada 65 yaşında bir yol bisikletçisinin bütün gençleri sollayarak birinci olduğunu gördünüzmü olsada o adam zati istisnadır ıronmandir...
samet dostum izmir turunu hatırlarsan ne kadar zor olduğunu ,bir günde izmire gitmenin, bu turda karşılaşılan tecrübe ve tecrübesizlikler sizin artı hanenize yazıldı şimdi hüseyinede söyledim sandaletle gidilmez diye beni dinlemedi her işin bir rajonu vardır ....hüseyinde spd olması işini kolaylaştırırdı ..
bir günde izmire gitmek gerçekten kolay bir olay değildi....
izmirden önce benim 30 ağustosda yaptığım kartepe bir günde 270 km nin ne olduğunuda bende deneyleyerek anladım bu iş o kadar kolay değildi....
evet yaşayarak öğrendim ....bu kartepe bir günde olayını başaran 270 km yi bir günde gidenler hasip bey evren harun ali emre volkan ve suha dır ben kartepe zirveye çıktım ama dönüşü trenle yaptım şimdi bile böyle bir tur olursa açıkçası iki kere düşünürüm ..270 km size az gibi gelebilir ama 110 km nin üstüne 22 km rampa çıkmak gerçekten zor ve dönüşte dil ovasındaki rampalar ise artık insanı süründürür bu tur insanda bence 300 km yorgunluk yaratır ..
evet son olarak birbirimizin kalbini kırmayalım sizden sadece bunu isterim ...