Scudo Sports

'' 17 ekim ,erikli delmece yaylası.''

@Hasip Çehre

yahu bir yağmur yağdı bende internet yarım saat gitti be kardesim ..
bostancı kartepe bostancı hasip bey bu topik üzerinden gidelim derim kabak gene benim başıma patladı şimdi tarih 23 uyarsa, ne dersiniz...saat 04.00 de bostancı , hareket ve kartepe ve tekrar bostancı ilk baştan şunu söyleyeyim suadiyeden çıkış..ve maşukiyeden iniş ....
ayrıca dönüşte ben kesileceğimden dolayı hereke rampalarında beni beklemeyin baştan anlaşalım beni kaderime bırakacaksınız ....zati dönüşte tempom düşer ona göre asla beni beklemeyin ve gidin ...

ikinci şıkka gelince ...
evet bence mantıklı bostancı kartepe ve büyük derbent bana uyar dostlar hem dönüşü garantilerim ....öteki türlü çok geç saatlerde evde olurum evet en uygunu bostancı-kartepe dönüş trenle ....
gene ayın 23 ekimi saat 04.00de buluşmaca bostancı....
mesafenin kısaltılması açıkça benim lehime olmakta bu turun en zor yanı 110 km üstüne gelen suadiyenin ölüm rampaları ve kartepeye çıkışı eklersek yani yanide yani .....yuh be bu ne yahu buna canmı dayanır...

uzadıkçada maalesef ortalama düşer ve guruptan kompma riski artar..

evet katılıyorum....

Geçen yıldan edindiğimiz tecrübeler doğrultusunda bu turu gurup olarak yapalım derim elbetteki belli bir sürüş standardı bazında tur herkese açık olsun fakat duruma göre 2 veya 3 sürüş hızı ve bitirme zamanı belirleyelim turu herkes yapsın ama bitirme süreleri farklı olabilir eğer pratikte baktıkki aralar çok açılmıyor belli noktalarda gurubun toparlanması için ön gurubun yavaşlaması veya beklemesi durumu olabilir...

evet aynen vede zaynen.....

@çağrı kolçak

çağrı gerek yok 17 sinde ben sizle hava iyi olursa geleceğim ...
ayrıca hasip bey yeni topik aç derse açarım ....

@samet_özdemir

evet olabilir yalnız ...
17 sinde havanın durumuna göre geleceğim samet ayrıca hasip beye sorayım ne der yeni konuyu açmak için kesin tarih aslında 23 ekim cumartesi olurda ama hava sert olursa şinanay ....olma durumları gerçi kışın 14 aralıkta hasip beyle gitmiştik gebzeden kartepeye dönüşü büyük derbentten yapmıştık şimdi iş 40 km daha uzadı...

hasip bey ....
bir alternatifte gebze kartepe gebze bence en ekonomik açıkçası 12 ytl vermek bana koymakta büyük derbentten...
bence bu prosedüre çalışalım ve konsantre olalım erken saatte haydarpaşa da olursak 05.00 trenine gebzeye binerek 06.30 da gebzeden topuklayarak kartepeye gideriz 73 km sonra suadiye rampaları 28 km sonrada kartepe zirve dönüş 21 km iniş maşukiyeden evet maşukiye gebze arası 83 km toplam 205 km

Scudo
yukarda 14 kasım olacak aralıkta gitmedik düzeltirim...
30 ağustos 270 km lik turu geçen sene düzenlemiştim...
o da bu adapazarı trenlerine kızdığım için yük vagonu gene koymamaya devam ediyorlar açıkçası dönüşü büyük derbent yerine gebzeden yaparım banliyö treni ile üstelik ucuz ....
gerçi yük vagonu yok ...cumartesi olması bu turun en uygunu nedeni ise pazar ne hikmetse dolu olmakta gebze bostancı dönüşte...
30 ağustosda turun temposuna baştan dayanamayan bir arkadaş kesilince vede üstelik borunun üzerinden geçerken düşünce diz yaralandı ve geri dönmek zorunda kaldı .....bir arkadaş ona eşilk ederek geri döndüler ve hatta bir arkadaş tam izmite yaklaşırken camın üzerinden geçince teker boydan boya yarıldı ve o da geri döndü ben dönüşü büyük derbentten trenle yaptım kartepe zirveyi görenler suha ben hasip bey ali emre volkan koray evren harun gördüler ...
ben değişik bir metod uygulayarak treking yapıp suha ile bisikleti sırtlayıp 850 metre tırmandım ve hasip bey beni eledi ....
neyse güzel günlerdi birlikte zoru paylaştım dostlarla....
şimdi bu tura talip olacak olanlar olursa ve hasip bey isterse yeni topik açmamı pek gelecek olan olmaz diye düşünmekteyim....
gerçi açılır topikte ama katılım olmaz diye düşünüyorum ayrıca eğerki katılım olursa bu turda farklı performans farklılıkları olacak nitekim bunu planlamak için a - b grupları diye ikiye ayrılmak mantıklı ben b grubu örgütlerim hasip bey ve ekibi zati bellidir....

kudret abi son durum ne ben bişey anlamadım siz 17 ekim de delmeceye turuna geliyomusunuz gelmiyormusunuz? yoksa ben yeni topic açıyorum ona göre grubu topluyorum burda gümbürtüye gitmesin konu ;)

@samet_özdemir

o.k yeni konuyu aç samet beni yaz ama hava durumuna göre gelecek de ayrıca hasip bey herhangi bir şey söylemedi 17 si için ...sen 17 si yerine sadece erikli delmece yaylası yaz kafalar karışmasın topiğin içine yazarsın 17 si diye iki tarih aynı gözükmesin bu durumu böyle hallederiz...

arkadaşlar haklı burası poker masasına döndü kendimi Las Vgas ta gibi hissettim kartlar havada uçuşuyor blöfler passlar görüyorum neyse...
şimdi teklifim şu ; 17 Ekim üzerine konuşalım derim öncelikle 17 Ekim de neresi olacak ona karar verelim ve onun üzerine konuşalım ayrı bir topik açmaya gerek yok...

evet 17 Ekim Kartepemi Eriklimi olsun ???
benim fikrim farketmez yönünde siz belirleyin
Sn.Kudu oylamayı başlatın lütfen...
Bana her türlü uyar....

@Hasip Çehre

yahu hasip bey şimdi öldüreceksiniz beni ...
daha önce oylama olmasın demiştiniz bende size uydum ...ve 17 si ile 23 ü erikli oylamasını durdurduk ,,,
yine size uyarak oylama açarımda ama kimse kartepeye gelmez hasip bey 14 kasım olayı gibi bir olaya kimse soyunmaz gibime geliyor daha önce sizin rahatsızlığınız nedeniyle gelemediğiniz kartepe 270 km yi hatırlıyorsanız sevgili tolga gürgün arkadaş gelince herkes geri kaçtı ben tolga gürgünle bir başıma kaldım şimdi zati tolga bana fark atacak gerçi benim için sorun değildi ama önde giden için sorun olur adam basar gider tek gider anlamıda yokki ...
yalnız olayın başında topuklama dalanlar sonda niye caydı anlamış değilim doğrusu....sonra siz mesaj attınız ve olayı biraz küçültelim diye gebze kartepe gebze diye ama bu etab olayını hiç yapmadım ben....
evet bence 17 sine kartepeye siz ben ve ali emre ve mustafa doğandan başka talip olan olmaz ..... bu kişiler zati basacak kafadan belli ben ise yakalamaya çalışacağım sizi .....

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

@Hasip Çehre

Hasip bey her yere giderim ama herkesle gitmem ne demek bu tur herkese açık bir tursa herkes katılabilir.Açıklama bekliyorum sizden

@Zafer Ünlü

hasip bey arkadaşımdır kendisi ile birlikte çok pedalladım yüksek tempo hem yol hemde mtb bisikletçisidir ..kendisinin takdiridir ....kişilerin fikir ve düşüncelerine saygım vardır herkesle gitmeyebilir.... normaldir ...
bu tur herkese açık derken önce bu turun ağır olduğunu topiğin başına yazdım 149 km bir günde bol rampalı özellikle bu rampalar 44 artı 12 artı 20 artı km ler üzerine gelecek olan artı 13 km lik öldürücü eğimden oluşan rampalardır yalova çınarcık arasındaki hem gidişte ve de dönüşteki rampaları saymadım evet oldukça zordur bu tur ....
ayrıca dahada en zoru 205 km lik gebze kartepe gebze etabıdır....

evet bu topik 17 den istifa etmiştir samet dostum erikli turunu üstlenmiştir başarılar samet ...

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=72975

@Kudret Kurtcebe

Ben Hasip beyden açıklama bekliyordum.Madem öyle bende bu tura katılmak istiyorum. Performansım yüksek bakalım Hasip bey benimle tura gelecekmi Hodri meydan Halep oradaysa Arşın burada

@Zafer Ünlü

o.k dostum kozlarınızı paylaşabilirsiniz ....
yalnız bu topik kapandı sayılır....
17 sine samet dostum yeni topik açtı....
eriklide veya kartepede kozlarınızı paylaşabilirsiniz.....

:in: :in:

@Kudret Kurtcebe

Kudret Abi benim kafam acayip karıştı. Kartepe'ye giderseniz ama ben de gelmek isterim.

Hasip beyden açıklama gelmiyorsa şu anlaşılıyor. Bükemediğin bileği öpeceksin dostum. :in:

@Kudret Kurtcebe

Kudret Abi ben kırılım bu yoruma.

@semir karabulut

açıkçası kartepe olayı hasip beye bakmakta şimdi semir, samet topik açtı ben
bir gün öncesinden bakarım havanın durumuna göre söz vermeyeyim ....

@semir karabulut

kırılma hocam seni unuturmuyum tabiki sende varsın ....
ve hatta alper de dapoette ....

hahahahaha çok güldüm ya:)::)::)::):):):):)::):):):):):):)

sanırım anlaşılamadım yine...
tekrar ediyorum ben her yere giderim herkeste gelsin kararları size bırakıyorum..
fakat Avrupa yakasından geleceğim için ancak Karaköyden 07:00 vapuru ile karşıya geçebilirim ama biri beni aracı ile karşıya geçirirse her saatte gelirim...
hiç bir zaman kimse ile yarış halinde değilim sadece kendi performansımı koyarım ortaya önümde gidenede arkamda kalanada saygım vardır iyi bisiklet binen benim için binmez kendisi için biner herkesin performansı kendine kimseye meydan okuma gibi bir niyetim yok ama yanlış anlaşılmış sanırım ama illa bu turu bir yarış haline getirmek istiyorsanız öyle olsun onada varım bir numarayım demiyorum umarım çok daha iyiler vardır keşkede olsa zaten biz bunun için çabalıyoruz herkes bizi geçse keşke geçsede sportif anlamda bu spor ülkemizde daha yukarılara çıkabilse...

tekrar yazıyorum her türlü organizasyona varım siz ayarlayın ben uyarım yalnız 25 Ekimden sonra 10 gün yokum şimdiden söyleyeyim sonra kaçtı demeyin::):):):):)::):):):):)
Sn.Kudu şimdiye kadar olan seylediklerimi geri alıyorum siz ve diğer arkadaşlar programı yapın ben uyarım...
ben kafa karıştırıyorum sanırım tartışmadan çekiliyorum...:):):):):

@Hasip Çehre

Resimleri inceledim ama bisikletinizin ve sizin yakından çekilmiş resimleri neden yok kimden çekiniyorsunuz bu kadar şeffaf olun lütfen benimle tanışmak isterseniz turlarda görüşürüz Hasip efendi

Geri