Beyler görüyorum ve arttırıyorum....
Bostancı-Kartepe (hotele kadar)-Bostancı diyorum...Bizmi Kartepeye sorarız yoksa Kartepemi bize sorar görelim...
bence bisikletler mtb olsun yolla gelende gelsin sorun değil ben yolla gelmem sürücüler arasındaki yaş,kiloiv.s farklılıklarından doğacak performans farkları için yapılacak en adil çözüm bence gurubu çekme sıralamasındaki yerleri olacaktır kişi ve tarihleri belirleyip biran önce tur karakteri üzerinde konuşmaya başlayalım derim....
Ayrıca hava koşulları ve Bostancıya ulaşım zorluklarından doğacak aksilikler göz önüne alınarak bu turu ; Bostancı-Karepe-B.Derbent(Tren) , Bostancı-Kartepe-Gebze(tren) Gebze-Kartepe-Bostancı veyaGebze-Kartepe-Gebze şeklindede yapabiliriz....
Sonuç olarak mesafeyi kısalttıkça ortalamayı yükseltiriz uzdakçada maalesef ortalama düşer ve guruptan kompma riski artar..
Geçen yıldan edindiğimiz tecrübeler doğrultusunda bu turu gurup olarak yapalım derim elbetteki belli bir sürüş standardı bazında tur herkese açık olsun fakat duruma göre 2 veya 3 sürüş hızı ve bitirme zamanı belirleyelim turu herkes yapsın ama bitirme süreleri farklı olabilir eğer pratikte baktıkki aralar çok açılmıyor belli noktalarda gurubun toparlanması için ön gurubun yavaşlaması veya beklemesi durumu olabilir...
İşte tur tarihi ve mesafesi üzerinde anlaşıp ondan sonra katılımcılar ile bu konu üzerinda istişare yapalım ve karar verelim derim...
Amaç birçok bisikletçi ile bu turu gerçekleştirmek yoksa iki üç birbirini bilen kişiler gider ve yapar ama biz onlardan değiliz biz birçok kişiyle bu heyecanı paylaşmak istiyoruz...
Sn.Kudu bu turun gerçekleşmesinde önderlik ederse sevinirim....
Teşekkürler....