Scudo Sports

17-18-19 Mayıs 2014, Rotamız Antik Şehir İznik..

Scudo
Dönüş yolunda göl manzarası
(link)

Yalova'ya giderken sevimli rampa
(link)

Misafirperver İZNİK
(link)

Ceza yemeden Terminale gittik :))))
(link)

Veeee Yalova tabelası göründü.
(link)

@ahmet tarık ok

Merhaba Ahmet,
Karşılaşamadık :( Ayrıca turdayken foruma bakamıyorum. Eve döndüğümde gördüm mesajını. İnşallah bir dahaki sefere.
Selamlar..

@Soner Sarihan

Merhaba :)
İnşallah, heyecanım şimdiden başladı :)))

Nevres hanım, 10-20 km derken 150 üzeri tur yaptınız. Artık 2-3 yıla kadar hedefinize dünya turu da girebilir :) Sizi tebrik ediyorum.
Bu arada Atilla abiyi ben yönlendirmiştim. İrtibat kurmadan katılmış demek. Atilla abi ile geçen yıl Bandırma' dan Çanakkale' ye birlikte gitmiştik. Çok azimlidir. Buradan Japonya ya gidiyoruz dediğinizde, bende gelirim diyecek kadar gözü karadır.

@osmankitay

Selam Osman,
Kendimi aşıyorum yavaş yavaş. Yönlendirmen için teşekkürler. Adını söyleseydi daha iyi olurdu. Tanımayacağımı düşündü sanırım. Gönlüne sağlık iyi etmişsin. Atilla beyde memnun döndü.
Gözü kara kısmında haklısın. Benim Selanik'e pedallama fikrime yoldaş olabilecek bir pedaldaş çıktı şimdiden :))))
Kısmetse seninle de buluşacağız.
Kendine iyi bak
Sevgiler

• Beğen
Tepkiler: Osman Kıtay
@NEVRES KME
Bu cumartesi Çanakkaleden - Bodruma yola çıkıyorum. Sizinle bir cumartesi mutlaka buluşup pedallayacağız :)

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
Tebrik ediyorum Nevres hanım zoru başarmışsınız .

O öğretmen evi çok kötü durumdaymış keşke çadır alsak dediğiniz olmuştur:)

Güzel fotolar eşliğindeki anlatımınızda harika.

@ulaş kaya

Teşekkür ediyorum.
İznik öğretmenevi konusuna özellikle değindim. Konaklamak isteyenler dikkat etsinler.

• Beğen
Tepkiler: ulaş kaya
Nevres pedalına sağlık. Örnek bir bisikletseversin. İnsanlara cesaret veriyorsun...

Biliyorsun, hastalık vs. derken uyduramadık, gelemedik seninle. Ama pazartesi iki aile arabayla gittik. Gölün çevresi çok güzel, bisiklet için çok uygun. Özellikle güney yolu harika. Yalnız İznik'in içi çalışmalar nedeniyle toz-duman içindeydi, yürümekte zorlandık çocuklarla. Belediye altyapı işine girmiş, bitirememiş falan (bir esnaftan duyduklarım). Yazık, hem esnafa, hem yaşayanlara hem de ziyaretçilere eziyet olmuş. Umarım kısa zamanda biter. Öğretmenevinin tabelasını görmüştüm, resmini de görmüş oldum sayende.

• Beğen
@Oktay Erkan

Selam Oktay :)
Çok sağol. Pedallayamasakta aynı yerde solumuşuz önemli olan bu. İznik teki yol çalışmasından bahsetmedim. Çünki bizde nasibimizi aldık. Akşam yüzüme su sıçradı çamur oldum :)) Güzellikler çok olduğundan toz duman olmuş yolları anlatmak istemedim. Nasılsa bir gün bitecek çalışma.

Sana ayrıca teşekkür ederim.
Tura gelemesende her zaman mesajlarınla hem sağlığımı soruyorsun hem de durum nasıl bilgi alıyorsun ve bana da varlığınla kuvvet veriyorsun.
Çok teşekkür ederim.

En kısa zamanda farklı bir rota da buluşmak üzere :)

sol pedalım sizin içindi ;)

Güzel bir tur olmuş. Ellerinize , ayaklarınıza sağlık. Köfteci Yusuf'ta köfte yemeyi özledim :D

• Beğen
@Büşra Yoldaş

Merhaba Büşracığım :)
Canım benim uğraşıyorum işte. Daha öğrenecek çok şey var. Yolun başındayım henüz ;)
Sana da bol pedallı günler dilerim.
İzmit ekibine selamlarrrrr :)

@Tugay Sonsuz SERT

Selam Tugay,
Memleketine selamını ilettim :)
Veee midemizde köfte ağacı çıktı :)
Bilgine :))

@Tahir Keskin

İznik'e gelen bisiklet dostlarına yardımcı olmak boynumuzun borcu.

Karnı çekmiştim biraz içeriye işe yaramış anlaşılan. :)

Cube'nin pedal ve ön maşası karbon sadece. Gelince bi tur veririm. Göl turu. :)

Tahir abisi teşekkür ederiz,
ufak bir ev kazasıydı diyelim, komşunun arabasının
kapısına eli sıkıştı.
bizimkinin canı tatlı değildir,
dayanıklı ve sert bir çocuk oldu nedendir bilmem. :)
Kırık olmadığına emin olana kadar biraz koşturmaca oldu.

Sevgiler...

@Soner Sarihan

Eh böyle bir bisikletle tur teklifini de geri çeviremem hani. :)

Tibet Çınar sert erkek olacak tabii, ormanın çocuğu kerata :)

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
@Soner Sarihan

Haziran da geldiğimde ödünç alırım artık ;)

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
Geri