Scudo Sports

'' 16 ekim iznik e hazırlık antremanı -2 -bıçkıdere-''

Kusura bakmayın gelemeyebilirim. Ama gelemezsem avrupa yakasında bu hafta sonu boş durmam sanırım. O kadar çalışıyoruz kondisyon için Kudret abi senin turların olsun bireysel olarak kimseye haber vermeden çıktıklarım olsun. Boşa gitmemeli yaptığımız km'ler. İnşallah eksikleri tamamlayıp yanınızda olurum cumartesi günü... :eek:

Scudo
@Cem Şentin

cemo ,,,içine pamuklu giyme termal yoksa durum iyi olmayabilir evet pamuklu
eşortman olmaz cemo,,,,,

@OSMAN BATUHAN KUÇAK

eyvallah osman ,,,,genede ferdi bi olay yap derim,,,,

:in: :in:

@Kudret Kurtcebe

Haklısın abi. Ama hala iş başvurularına rağmen işsizlikten kurtulamamam ve emekli babamın eline balmam nedeniyle mecburum abi. O nedenle bana iş bulmada yardım ederseniz, onları giymek zorunda kalmam.

@Cem Şentin

bu forumda bazı arkadaşlar olabilir kullanmadığı bisiklet aksesuarları ...evet onlar artık bi güzellik yapsınlar derim sana ...özellikle fazla termal içliği olan .....

Herkese merhaba,

Kurtdoğmuştan sonra heyecanla beklediğim, hemen 16 Ekim olsunda Bıçkıdereye gidelim dediğim bu tura maalesef gelemiyeceğim. Sizlere bol keyifli, kazasız bir tur dilerim.

İnşaallah 23 Ekimde yağmur mağmur bi aksilik çıkmaz da görüşürüz.

• Beğen
Tepkiler: Emir Tetiklitop
evet beyler ince bi eleştiri yapalım .....
süreklilik isterim ,,,özellikle genç kadroda bu olmaz ise olmaz ...
kurtdoğmuşa neden gittik biz gezi için gitmedik......
orta yaş grubu arkadaşlar gelmeyebilir antremanlara ..ama arkadaşlar ben burda bi olayı devam ettirmek için çaba sarfediyorum gelip gelmemede durum tamamı ile sizi ilgilendirir ayrıca bıçkıdereye durmadan gidilecek fakat kömürlük girişinde arkada kalanların yalnış istikamete gitmemeleri için bekleyeceğim yolu bilen ogün gidecek ve hatta çağatay bey yolla gelebilirse sevinirim o da biliyor yolu ve oda durmaz bıçkıdereye kadar tam 44 km .....
bu antremana gelmeyen iznik listeden düşer arkadaşlar ,,,açık konuşayım iznik listesi yeni baştan oluşturulacak ,,,,,antremana gelmeyene iznik yok gelirsede onu bekleyemeyiz....bu kadar basit ...

bıçkıdere ağır antreman,,,160 km ye denk,,,
15 ekim cumartesi,,,

1- kudret
2- bugsbunny -ogün
3- burak
4- yılmaz
5- adem dualı
6- ekrem
7- emir,,,,
8- ozan,,

dudulludan katılacak bahtiyar ve erkan durumunuzu belli edin ..

maskotumuz cem şentin kendi güzergahından hareket edecek,,,

@Kudret Kurtcebe

Bu kadar katı olmayın abi. Normalde 15 Ekim'deki tura gelecektim. Ama aniden özel bir işim çıktı. Ondan gelemeyeceğim.

hafta sonu istanbula sel geliyor,,,

Details for Saturday, October 15, 2011

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/18_int.jpg
Breezy and cooler with rain

High Temperature
13°C

RealFeel®
9°C

Winds
NE 31

Maximum UV
1

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
6.6

Amount of Rain
6.6

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
9 Hours

Hours of Rain
9 Hours

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/18_int.jpg
Occasional rain and drizzle

Low Temperature
9°C

RealFeel®
6°C

Winds
NNE 19

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
2.79

Amount of Rain
2.79

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
6 Hours

Hours of Rain
6 Hours

15 ekim iş zorda,,,,,

Details for Sunday, October 16, 2011

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/13_int.jpg
Cool; a shower in spots in the morning, becoming breezy with rain and drizzle in the afternoon

High Temperature
11°C

RealFeel®
8°C

Winds
NNE 23

Maximum UV
2

Thunderstorm Probability
20%

Amount of Precipitation
1.78

Amount of Rain
1.78

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
4 Hours

Hours of Rain
4 Hours

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/12_int.jpg
Considerable cloudiness and breezy with times of rain

Low Temperature
10°C

RealFeel®
4°C

Winds
NNE 31

Thunderstorm Probability
20%

Amount of Precipitation
9.4

Amount of Rain
9.4

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
10 Hours

Hours of Rain
10 Hours

15-16 ekim yağmur sağanak dolu bu durumda bu hafta yatacağız 23 ekime bakacağız çerez antreman garipçe önümüzdeki haftada yatarsak valla ondan sonra bilemem ne olur 29-30 ekimde....

15 ekim 12 saat yağmur sağanak rakamsal değerler çok büyük sucuk olunur ısı düşük anyen şifayı kaparız ....pazar 14 saat bu ne kardeşim yahu,,,

@Kudret Kurtcebe

Bugün antreman yapacağım abi. Ayrıca İstanbul'u yağmur götürürse evde vücudumu çalıştıracak jimnastik harketleri yaparım. Ama unutma ki gelememe nedenim, ihtiyaçlarımı alamama nedenini bitirebilecek mahiyette.

@Cem Şentin

o.k cemo valla yukarıyı gördün hepimiz hasta oluruz hız yapacağımız için hem soğuğu yiyeceğiz ve yağmuru bu tip havalarda hız olmaz ama artılarımız var yazdan ,çünki yazın sıcaklarda çalıştık sanki bu günleri gördük .....yazın sıcak diye yatsaydık işimiz bitikdi kış sezona ,,,,şimdi garipçe hızlı olacak ,,,,zannetmiyorum ayın 23 üne yağmur bu denli saatlerce olsun bu ne yahu batacak istanbul,,,

bu cumartesi zannettiginiz kadar yağmur yağmıcak bu arada kondısyonlar pert olcak herşey boşa gidicek :D

@Emir Tetiklitop

bunun çaresi treynırdır emir o da para malesef evde pedal çevireceksin kışın böyle ,sen bize bakma bizim 6 yıllık birikimimiz var ,hiç kesintisiz 6 yıl dile kolay ki bu gün bisiklete bindik gene ,dünde bindik binmesem bile pek bana bi şey olacağını zannetmem ama 6 ay binmezsem o zaman iş değişir ....

yavas yavas cengiz abi ye yanassak mi :D bole giderse antreman yapamayacagiz antreman yoksa 1 gunde iznik yatar.

@yilmaz kaynak

bence iyi fikir yılmaz,,,,,şimdi şöyle bi plan yapalım 29 unda cengiz dosta katılanlar olsun derim ve hatta burak osman sen emir ,,,,çünki toplam 29 saat yağmur iki günde ,,,çok fazla yağış var ve rakamsal değerler çok fazla
evet şimdi haberlerde söylüyor ısı 5-6 derece düşecek, hava pazartesi ,salı berbat hafta sonu berbat ve sulu kar geliyor ,,,
evet 23 ünde garipçe çerez olacak tabi antreman olarak ama hava iyi olursa

23 hava iyi olursa bickidere yapalim ok ama bickidereyi yapsak bile bence biz cengiz abi ile gidelim yoksa sizinle cok zorlaniriz diye dusunuyorum .

@yilmaz kaynak

yılmaz yukardaki mesajı değiştirdim çünki misafirler var onları unuttum bak evet 23 ünde garipçe çerez yaparız ve 29 unda benim genç takım cengize destek versin yalnız ben o gün, ogün ile ayın 29 unda tavşanlıdan durmadan devam edeceğiz beraber tavşanlıya gireriz 29 unda cengize söyledim mahmudiye köyü dışında tepede kamp yeri yapılır ben ogün-bugsbunny il basarak tavşanlıdan boyalıcaya giderek durmadan boyalıcadan kuzeye çıkacağım yani iznik e gitmenin bi anlamı yok oldu benim için, evet olay tamamiyle tam ring yapmak olacak topçular tavşanlı yolundan boyalıca ve ordan kuzeye çok kısa zamanda tamamlamayı hedefleyeceğim...topçulardan ta kuzeye sahile iniş 30 km boyalıcadan yukarı çıkış 27 km aradaki mesafe çok az yani çakırcı ile boyalıca arası bu tur ogün ile bana çok az km ye patlayacak ben boyalıca çıkışına ilk kez gideceğim,,...

Bu akşam dışarı çıkıyorum gençlerden gelecek olanlar bana ulaşsın hepsinde numaram var.

Geri