Scudo Sports

'' 16 ekim iznik e hazırlık antremanı -2 -bıçkıdere-''

Scudo
@Emir Tetiklitop

Al sana bi seçenek. :) Madem ayakkabı içine kalın çorap giyiceksin o zaman sadece ayağını korukmak istediğin şey su ve rüzgar. :) Ayakkabının üzerinden streçfilm sar aynı noktadan 2-3 kez geçersen altına su geçirmez diye düşünüyorum. 2-3 kat plastik tabaka olmasından dolayı rüzgarda almaz gibime geliyo. Denemeye değermi bilemem size kalmış. :)

batuhan mantıklı geliyor yarın streç film alıp denerim ama ayakkabıyı ayağa giydikten sonra yapmak lazım cırtları var cunku sonra altında spd yerlerını falcada gibi birseyle kesip acmak lazım ,,, kudret abi üzerimdeki t-şort normal t-şorttu aceleyle çıkmıştım t-şort ve yağmurluk giyip ,,

uzun kollu bisiklet formasida alirsam eksigim kalmiyor o kilif disinda.

@burak durel

burak o tişortu bi daha giyme o pamuklu ve o seni hasta etti çünki terledin asla içimize kışın pamuklu giymeyeceğiz ,pamuklu olmayacak, pamuklu pantolon yok ,pamuklu eşortman altı olmaz ,termal içlik şart sana face den yazdığım o termal üstlük 36 lira nerde decatlonda onun üzerine bisiklet forma ve onunda üstüne yağmurluk gene decatlondan,,,,,

@burak durel

Falçata ile altını kesmen gerektiğini düşünmüyorum. Zaten bu işlemi ayakkabıyı giydikten sonra yaparsın. :) Streçfilmi düzgünce gerdirirsen ayakkabının altında falçata ile uğraşmazsın. Tırnakların etrafından gerdirmeye bak.

ok denicem tura giderken batuhan,, kudret abi pamuklu hiç giymezdim ne olduysa emirin acelesiyle elime gelen ilk t-shirti giydim termal icligi yagmurluk filan alıcam gidip dekatlondan en yakın zamanda

• Beğen
Tepkiler: Emir Tetiklitop
Buldum !!! Aliminyum FOLYO :D buna ne dersinz :D hem şeklini de alıyor onun üstünede streç film :D ayaklarımız kokacak :D

kudret abi giant al ust kislik takim aldim 93 tl :) ama 20 gune gelir o gelsin ole turlayak bekleyelim :D

http://www.ebay.com/itm/2011GIANT-long-sleeve-bike-Cycling-wear-Jersey-pant-set-/180736502340?pt=AU_Cycling_Clothing&hash=item2a14bc2a44

@yilmaz kaynak

eyvallah çok güzel yılmaz,,,,

http://i.ebayimg.com/t/2011GIANT-long-sleeve-bike-Cycling-wear-Jersey-pant-set-/00/s/NDE1WDQyMQ==/$(KGrHqIOKpcE5k7N7jBDBOkyi97mFQ~~60_12.JPG

ultra, su geçirmemesi önemli soğuğu geçireceğini sanmam,,,

Details for Saturday, October 15, 2011

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/12_int.jpg
Breezy with considerable cloudiness; occasional afternoon rain and drizzle

High Temperature
14°C

RealFeel®
10°C

Winds
NE 27

Maximum UV
2

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0.51

Amount of Rain
0.51

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
2 Hours

Hours of Rain
2 Hours

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/18_int.jpg
Rain

Low Temperature
11°C

RealFeel®
7°C

Winds
NNE 23

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
1.27

Amount of Rain
1.27

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
6 Hours

Hours of Rain
6 Hours

yağmur iki saat akşama zati evdeyiz 6 saat yalnız yağmurun rakamsal değeri düşük iptal yok bu rakamsal değer büyük olursa dolu sağanak şeklinde olmakta...bu da çok fazla su yememiz demektir....ayrıca ısı 10 derece hissedilecek ,,,,,evet merkez artk benim ev oldu gerek cengiz dostun konaklamalı çadırlı turları ve gerekse benim performans ağırlıklı turlar ve antremanlar merkezden yapılacak,,,ve düşünülecek,,,,

sabah yağmur 0.51 çiseleme ....
akşam miktar büyüyor 1.27 ve 6 saat yağmur var,,,

yılmaz sana burdan mesaj atamadım çünki mail yok bende..sana mail ile ulaşılıyor,face de kadro oluşturuyorum sana istek atacağım ,,,

2 ay sonra çok fena bir uzun kol forma alacağım göstermiyorum şimdi sürpriz üstümde görürsünüz :D

@Ozan Güner

hadi hayırlısı,,,,

şimdi face de grup tamamdır osman ,sen ,burak ,yılmaz emir,adem dualı, ekrem gençler kadrosu, orta yaş grubu adem sönmez ..ve aykut da var tabi....
10 kişiyiz ,,,,,,,,

evet kesin gelenler,,,,

1- ogün bugsbuuny,,,
2- kudret
3- ozan
4- burak
5- emir,,
6- yılmaz,,,,

şimdi erkan ve bahtiyar durumlarını belli edecek,,,
osman galba gelmeyecek ..avrupa yakada her antremanda varım dedi..... ekrem durumunu belli etmedi.....adem dualı ve adem sönmez durumlarını teyid etmedi,,
cem şentin durumunu belli etmedi....

15 ekim cumartesi 2 saatlik yağmur ,yağmurun rakamsal değeri düşüktür ....çiseleme,,,

evet saat 08.30 da toplanacağız bostancı adalar iskele önü,,,
saat 09.00 hareket...kömürlük girişine kadar durma yok arkadaşlar ,,,,, bimeyenler için duracağım, ogün dost devam edebilir ..ogün dost bu antremanda serbest sürecek............yolu biliyor..................evet kömürlükte herkez toplanınca direk bıçkıdereye kadar durmadan devam edeceğiz......

yarım saat mola çıkın mıkın yemece,,,,,,,
dönüş .......

bıçkıdere, göçbeyli ,istanbul bulvar yolu ve via porttan aydosa ordan rampaları alarak kartal yakacığa ordan teme ordan bostancıya ,,,,

160 km ye eşdeğer bi antreman ......

@Kudret Kurtcebe

Büyük olasılıkla geleceğim. Ama kışlık kıyafet alma faslı en erken haftaya kaldı. Mecburen normal eşofman üzerine pamuklu uzun kollu tişört, onun da üstüne Korsan Hasan'ın bana aldığı yağmurluğu giyeceğim. Başıma önce badana sarıp üstüne kep taktıktan sonra kask giymeyi düşünüyorum. Elbette bel çantama 2 maden suyu ve kuru üzüm alacağım. Bugün önce Decathlon'a gittim ama kapşonlu yağmurluk bulamadım. Ondan sonra İstanbul Üniversitesi merkez Kütüphanesi'nde 3 saat tezim için literatür araştırması yaptım. Ondan sonra Korsan Hasan'ın dükkanına uğradım. Kendisiyle biraz sohbet ettikten sonra eve döndüm. Eve vardığımda saat 21.10'du. Yarın hava güzelse Göçbeyli tarafına gitmeyi düşünüyorum.

Geri