Scudo Sports

'' 16 ekim iznik e hazırlık antremanı -2 -bıçkıdere-''

Scudo
@Bugsbunny

ogün dost, senin antremana ihtiyacın yok zati ama cumartesi kesin olacak çünki 5 saat yağmur benim için çile açıkça bu kuryelerin kullandığı ayakkabı kılıfı ile hız olmaz dikkatimi dağıtacak konsantrasyonumu bozar bu kıyafetler....ayrıca kurye pantolon acaip ağır .....ekipmanlar olsada sağanağa hiç bir ekipman dayanmaz eğer işten koparabilirsen ogün gel derim,,,,,23 ekimde durum aynı havanın durumuna göre cumartesiye kaydırmaca 30 ekimde öyle cumartesiye kayabilir iznik,,,, nedeni hava şartları 5 -10 saat süren yağmur ..........

@Kudret Kurtcebe

Olur Kudret abi. Şu önümüzdeki 3 hafta sonu, bana cumartesileri de uyar. Son durumları zaten sen belirliyorsun. Takipteyim bisiklet forumdan. :)

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
15 ekim bıçkıderede a- b takımı yoktur.....

cumartesi gidiyoruz dostlar hava pazar berbat,,,

avrupa yaka,,,

1- burak --0.k
2- yılmaz
3- osman
4- adem dualı
5- ekrem
6 -emir o.k
7- adem sönmez,,,,,
8- atom.....

anadolu yaka

1- kudret
2- ozan,,,,,,
3- bugsbunny -ogün---türk iş bloktan katılır...o.k,,
4- bahtiyar -dudulludan
5- erkan...... dudulludan..

cem şentin kendi güzergahından gene aynı şekilde gelecek,,,,

prosedür....................bostancı çıkış saat 08.30 ....adalar iskele önü....
durmadan gidilecek sele üstünde su içmece ,,,,bıçkıdere 44 km dir ..
bıçkıdere yarım saat mola akabinde yavaş tempo sonra hızlanmaca......
ben kurtdoğmuşa dönüşte girmeyeceğim ama isteyen girer tabi bu vesile ile çok da iyi olur dahada kuvvetlenirler...iznik tavşanlı yolu için..

Yanlız ben şimdiden söylüyüm 16 ekimde gelirim ama ondan sonrakı turlara bakalım katılabilecekmiyim işe girince tatil günüm hangi gün olur belli olmaz.

@Emir Tetiklitop

16 ekim değil 15 ekim emir ,pazar iptal yağış var çünki,,,,,
işe girince duruma göre artık şansına küsecen çünki yağmur ve soğuğun şakası olmaz yazın sıcaklarda hasta olma tehlikesi yok ama kışın şifa kapılır aynen,,,

Tmm işte 15 benim parmaklarım alıştı 16 ya gidiyor kudret abi :D

ONBEŞ 15

@yilmaz kaynak

15 ekim bıçkıderede a- b takımı yoktur.....

cumartesi gidiyoruz dostlar hava pazar berbat,,,

avrupa yaka,,,

1- burak --0.k
2- yılmaz-o.k
3- osman
4- adem dualı
5- ekrem
6 -emir o.k
7- adem sönmez,,,,,
8- atom.....

anadolu yaka

1- kudret
2- ozan,,,,,,
3- bugsbunny -ogün---türk iş bloktan katılır...o.k,,
4- bahtiyar -dudulludan
5- erkan...... dudulludan..

cem şentin kendi güzergahından gene aynı şekilde gelecek,,,,

prosedür....................bostancı çıkış saat 08.30 ....adalar iskele önü....
durmadan gidilecek sele üstünde su içmece ,,,,bıçkıdere 44 km dir ..
bıçkıdere yarım saat mola akabinde yavaş tempo sonra hızlanmaca......
ben kurtdoğmuşa dönüşte girmeyeceğim ama isteyen girer tabi bu vesile ile çok da iyi olur dahada kuvvetlenirler...iznik tavşanlı yolu için..

benim tam değil,,

Benim tam değil kudret abi, bugün hafif ama içi pamuk olan yani sıcak tutan bi mont-yağmurluk tarzı bir montum vardı giydim acayip terletti özellikle kollarımı hafif ama terletiyor soğukda yemiyor fakat ter sıkıntı yapıyor.Seleye verdik parayı bu hafta cuma bi kadiköye bakarım bi kaç eksiği tamamlayabilirsem tamamlarım tamamlayamassam eksikde olsa gelirim.Zaten termal atlet yapıştığı için vücuda içliten farkı yok alttanda pedli tayt sarıyor soğuk almıyor.üşürse biraz dizlerimin altındaki bacak kısmı üşür oda vücut ısındıktan sonra üşümez sanmıyorum.Hava çok soğuk olursa hafif olan montu giyerim terlerim soğuk yemekten iyidir. benim için sıkıntı olmaz her türlü zor şartta tura gelirim aksatmak yok.15 uygun bana bu arada

@burak durel

cumartesi bir saat yağmur var burak bunun için bi adet decatlondan yağmurluk lazım ,,,,hava soğuk olacak kalın çorap giyme ayakkabı kılıfları şu an için pahalı ,,,,,

benim yağmurluk var üşümem sanırsam zaten ben soğusu severım kışın kısa kolluyla kartopu oynardım :D ama 3-4 sene once artk karda yagmıor :D
ayaklar ıcın bır kılıf bulucam ayakkabı yazlık

Ayrıca yağmurdan korunmak ıcın kalın çöp poşetinden kolsuz yağmurluk fikri cok guzel :D

@Ozan Güner

terletmesi iyi değil ozan durduğun an üşütürsün ,decatlondan ucuza bi adet yağmurluk alın .....terletmeyen,,,,

High Temperature

14°C

RealFeel®
12°C

Winds
NE 18

cumartesi durum bu sabah ve öğlen.....ayakkabı kılıflarını giyeceğim ısı 12 derece hissedilecek.....ve 18 km rüzgar ve kar maske takacağız.....eldiven normal eldivenler kalın olanlar değil....bisiklet pantolon ,kurye pantolonu şimdilik kullanmayacağım ,,,ağır olduğu için .....
termal içlik ,yağmurluk bisiklet forma ....

bir saat yağmur çiseleme şeklinde.....

termal içliği hallediceğim şuanda hastayım bakayım durumlara göre dechatlona gidecem ,, yağmurluğum var birde bisiklet pantalonu almaya çalışacağım ,, ayakkabı işini ise artık kalın çorap giyecez galoş vs vs birşeyler yaparız dışınada su almasın diye yazlık bu ayakkabı..

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@burak durel

burak sarımsak ye çiğ çiğ hiç bi şeyin kalmaz ..antibiyotik en doğal olanı,,,
ayrıca galoşon altını kesecen spd ye ayarlayacan ama sağlam olması lazım aksi takdirde yırtılır ,denenmiştir ,,,,,ventura ayakkabı kılıfları bende var ama sadece soğuğu geçirmiyor suyu aynen geçirmekte ....bu kurye ayakkabı kılıflarının sağanakta işe yarayacağını sanmam zati artık bu kış sağanaklarda yatacağız .............alternatif hep cumartesi olabilir ,,,,,,,,,,

Ayağımıza geçireceğimiz naylon tarzı şeyler yere bastıgımız zaman yırtılabılr
Arkadaşlar abiler çok mantıklı ve basit ucuz fikri olan varsa ayakları sudan korumak ıcın paylaşsın
Zekamın sınırlarını zorlamaktayım :D

@Emir Tetiklitop

1- ventura hikaye sadece soğuğa karşı önlem almakta suya çare yok,,
2- kuryelerin giydiği ayakkabı kılıfı ama bunlar bile bence su alır neden çünki alttan suyu yiyecek ve üstten yiyecek .....sağanak yağmurda su yer diye düşünüyorum tek sorun estetik durmuyor,,,
3- en son çare ise yağmurlu havalarda binmemek ....evet bir iki saatlik yağmur sorun değil ama bütün gün yağmur şinanay olur ,,,,,

:D :D :D

emir kudret abi doğru söylüyor,,yağmura çağre yok,, çok yağmurda binmeyeceğiz bak,, beni görüyorsun seninle yağmurda bindim ne hale geldim,,, bide bana bişey olmaz diyordum oluyormuş :D,,,

Geri